Jump to content

IF 66 BUS -- Golf V

radu.busu

Postare recomandată

salut, sunt Radu, am 20 ani, din Bucuresti, student la arhitectura la Mincu, m-am gandit sa va prezint masina mea

--e din 2005, 1.9 TDI 4motion cu 135 CP, cuplu 350nm (cu ajutorul abt power chip tuning), echipare de baza sportsline, aprox 90.000 km

ca adaugari pe parcurs mai sunt:

-jante (de vara) vw individual grand prix 17"

-bara spate gti, vopsit partial gri

-ornamente evacuare finala Borla

-bara fata + grila R32

-leduri Audi S6

-filtru aer K&N in carcasa originala

-volan Rline

-faruri lupa Hella

-instalatie xenon Target

-toate modificarile au fost facute la Nurvil Rm. Valcea

post-92702-0-96074100-1328280433_thumb.j

post-92702-0-13531800-1328280441_thumb.j

post-92702-0-89936700-1328280446_thumb.j

post-92702-0-61802800-1328280461_thumb.j

post-92702-0-04855000-1328282072_thumb.j

post-92702-0-32152900-1328282081_thumb.j

Modificat de radu.busu
Link către comentariu

Super masinuta. Cat mai multi km cu ea

Ca sfaturi: scoate scrisul de pe hayon, ar merge macar niste arcuri mai joase si scoate filtrul ala ca nu te ajuta cu nimic :D. Pune si pragurile de GTI ca sa fie completa masina :D

Cum se misca 1.9tdi cu 4motion?

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

praguri o sa pun cu prima ocazie, arcuri mai joase n-as vrea ca nu vreau sa spun vreodata ca nu merg acolo ca nu trec de gropile alea sau ca nu urc pe vreo bordura....

merge super, mai ales pe vremea asta. oricand ar merge niste cai in plus, dar e ok

post-92702-0-97995700-1328281784_thumb.j

post-92702-0-17567400-1328281835_thumb.j

post-92702-0-44597700-1328281840_thumb.j

post-92702-0-13002200-1328282153_thumb.j

post-92702-0-65911600-1328282169_thumb.j

Modificat de radu.busu
Link către comentariu

Bine rau arata, cu precadere din fata, leit R32 (ma bucur ca nu ai pus toata sigla). Jantele acelea sunt rare pe GV, iar eu zic sa nu scoti 1.9TDi 4 motion, e chiar rara intalnita motorizarea asta pe Golf si are si ceva in comun cu R32..4motion. De interior nu ai zis ceva, eu vad niste scaune incalzite :icon_thumleft: . Poti sa-i scoti filtrul pt ca aduce fix 0 cai, ca sa ai performante mai bune, lucreaza la turbina.

Sa te poarte multi km fara probleme!

Ultimele pozele sunt de pe langa universitate?

P.S.: Bafta in sesiune!

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Da, langa facultate sunt pozele. Mersi cu sesiunea. Filtrul l-am pus sa nu-l schimb la fiecare revizie, doar sa-l curat...

Cu turbina e mai greu caci imi trebuie destui bani, am in program si asta totusi.

Nu am prea zis de interior ca nu prea am ce...clima, incalzire in scauna, lumini ambientale, scaunele care vin cu echiparea sportsline, cam atat

Link către comentariu

E dotata si oricum are destui cai, parerea mea. Am condus 1.9TDi 4motion 131cai stock pe Passat si mi s-a parut agil.

Link către comentariu

merge ok, nu ma plang, dar oricand as vrea niste cai in + :bom:

mersi frumos

Link către comentariu

Me likes it.totusi se cere suspensie sport,macar arcuri.

Brgds

Link către comentariu

Bine ca ai facut in sfarsit o prezentare...noroc cu sesiunea mai plictiseste studentul:). Bafta la modif in continuare ..de apreciat n-am ce sa mai zic ,The_Ego a zis tot ce era de zis.

Sa pui mai multe poze eventual cum era si inainte.

Link către comentariu

uite-o si intr-o stare intermediara

mersi frumos

post-92702-0-64198400-1328286047_thumb.j

Modificat de radu.busu
Link către comentariu
aurelian.paratu

frumoasa masina,si potenta in acelasi timp. km fara numar sa te poarte ...... :icon_geek:

Link către comentariu

salut. faina masina ai. vreau sa te intreb ceva. cat te-a costat make-over...bara fata si farurile? mersi

:emthup:

Link către comentariu

Perfect barbatesc! ... cum poate sa arate ... intr-un mare fel! ... nu scoate sigla cu 4motion... nu vezi oriunde asa ceva :P ...

Link către comentariu

Salut. Felicitari pentru schimbarile facute, arata foarte bine intr-adevar; am si eu aceeasi intrebare ca mai sus: cat au costat farurile?

Si am vazut ca ai cluster minidot si comenzi pe volan: ce comenzi sunt active?

Bafta in sesiune!

Link către comentariu
costyserbanescu

salut sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme . arata super bine si modificarile pe care le-ai facut sunt d bun gust . daca vrei mai multi cp poti sa ii faci o resoftare la revo un stage 2 si cred ca ajungi in jur de 150 cp

Modificat de costyserbanescu
Link către comentariu

Nu mai stiu exact preturile si nici nu stiu pe unde am pus devizele etc, dar aproximativ: farurile, ca si ledurile intre 2000 si 2500 /set, bara pana in 2000, iar grila mai mult, putin peste 2500 parca. (sumele in lei desigur). Ledurile nu sunt plug&play, trebuie taiate grilele de la proiectoare si prinse inginereste acolo, dar explica nemtii astia pe site-uri tot.

Cu volanul am avut niste probleme, am verificat inainte ce calculator de coloana am si daca suporta comenzile pe volan si asa zicea dupa datele de la vw, iar cand am demontat acolo am vazut ca aveam un alt calculator. Prin urmare, momentan nu imi merg comenzile pana la schimbarea calculatorului. Din cate am inteles nu o sa mearga toate nici dupa schimbarea lui.

Nu vreau sa cresc puterea masinii din cip mai mult de atat, incep sa-mi stric masina asa. In functie de posibilitati o sa continui cu turbina+intercooler etc.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Din cate stiu eu, prin definitie...Stg2 implica alt turbo. Nu poti sa vii cu un soft stg2 pe turbina stoc si sa iti ofere mai mult decat ai acum. In parametrii normali si fiabilitate, desigur.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si km fara limita. Masinuta arata superb si e foarte frumos modificata. Iar motorizarea este ideala si perfecta pentru Golf.

Keep up the good work! :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!