Jump to content

GOLF 5 GTI

WEE

Postare recomandată

Salut!

De o luna de zile sunt unul dintre fericitii posesori de GOLF V GTI si m-am hotarat sa o prezint si eu pe forum.

Descriere:

- fabricatie 2007 (inscrisa in RO Martie 2007)

- rulaj: 103.000 (cand am cumparat-o) acum 108.000

- 4 usi

- dublu climatronic

- senzori ploaie

- coming - leaving home

- faruri xenon

Upgrade:

- Stage 1 (nu stiu de unde este facut softul, o sa vreau un revo la primavara :D)

- evacuare inox cap coada de 76mm

- admisie Injen

- blow-off hks (demontat deocamdata)

- jante pe 18

- bara spate Rieger

Poze din exterior atasate, cu interiorul mai dureaza... sa fac putin curat prin ea... avand in vedere cum e pe afara :Dpost-44599-0-40150200-1328263853_thumb.j

post-44599-0-35799400-1328263865_thumb.j

post-44599-0-19071400-1328263874_thumb.j

post-44599-0-44800800-1328263882_thumb.j

Link către comentariu
costyserbanescu

salut . arata foarte bine masina in combinatia asta de culori rosu si negru , si o prind foarte bine jantele . sa o conduci sanatos si fara evenimente neplacute . care a fost pretul de achizitie al masinii ?????

Link către comentariu

Arata foarte bine. Sa o stapanesti sanatos, it's a keeper. Jantele par cam late pe spate si ies inafara putin, parerea mea e sa ii cauti jante de Ed 30.

Acum am vazut ca are si 4 evacuari, mean machine.

Link către comentariu

ms ms :))

nu este ed30, o sa-i dau ala jos, sper sa nu ramana gauri :))

Jantele si eu vreau sa le schimb... deocamdata le las asa ca o sa le tin pentru iarna pe astea...

Pretul a fost de 11.700E.

Masina e ok. Dar jantele nu au nicio treaba cu masina....

Jantele sunt vopsite de fostu proprietar, nici mie nu-mi plac nespus, dar pentru iarna sunt ok :D

Huh? Sunt singurul caruia ii plac jantele? :))

Cat dai pe ele? :D

Link către comentariu

Sigur nu raman gauri daca dai jos emblema cu EDITION 30 :) Ata dentara + un uscator de par si gata cu ea + putin spirt ca sa cureti si gata cu ea :D

Link către comentariu

mie imi plac jantele. imi place toata masina. si contrastul rosu/negru. seamana cu a mea.

succes cu masina wee si bani de benzina sa fie

LE: de ce are numere de vrancea? la profil e trecut bucuresti. de acolo ai luat-o?

Link către comentariu

Cat dai pe ele? :D

Daca nu as avea deja doua seturi de jante, te asigur ca n-as fi stat pe ganduri. Arata genial, mie imi plac nespus de mult.

Dar, daca vrei sa le dai - trimite-mi un pm cu dimensiunea lor si un eventual pret. Poate reusesc sa dau Hockenheimurile intre timp. :)

Link către comentariu

mie imi plac jantele. imi place toata masina. si contrastul rosu/negru. seamana cu a mea.

succes cu masina wee si bani de benzina sa fie

LE: de ce are numere de vrancea? la profil e trecut bucuresti. de acolo ai luat-o?

Are nr de vn ca nu am inca un domiciliu in Bucuresti, eu fiind din Focsani, dar stau de vreo 6 ani aici :D

Link către comentariu

golfu asta a fost si prin Brasov si nu era in mintile lui atunci din cate imi aduc aminte...sper ca e ok acum :icon_thumleft:

Link către comentariu

smoken ass ... imi place prima foto in care ii "fumega" fundul :) ... si eu zic ca jantele trebuie schimbate ... nu prea bate cu masina ...

OT: hai si cu foto de interior!

Modificat de davides
Link către comentariu

Jantele ar da foarte bine alta culoare.Vezi ca sunt pe forum niste baieti care iti pot face powder coating si cred ca ar da mult mai bine. Spatele e demential imi imaginez cum se aude...

Link către comentariu

Felicitari pentru alegere!

Sa o stapinesti sanatos.

Sincer sa fiu e modelul care imi da cele mai mari mincarimi de talpa.

Inca o data BRAVO pentru alegere!

Link către comentariu

arata foarte bine, si fata si spatele.. in leg cu jantele..sunt ca si consumabilile..azi ai un set.. peste 6 luni iti trece..pui altele.. tot asa.. !orice jante ai gasi sunt carcotasi care nu vor fi de acord.. ca nu da bine cu culoarea asfaltului.. daca tie iti plac..pastreaza-le..

feel gti power but drive safe ! :)

calin

Link către comentariu

Frumoasa masina, ai luat'o cumva de la un baiat din VN, student in Brasov ? :D

Felicitari pentru alegere!

Sa o stapinesti sanatos.

Sincer sa fiu e modelul care imi da cele mai mari mincarimi de talpa.

Inca o data BRAVO pentru alegere!

Da e luata din focsani de la studentul din brasov :D

Multumesc frumos, asemenea si voua :) Cat despre jante, o sa le tin iarna asta apoi vreau sa-mi pun stock-ul, adc Detroit pe 18 cele gri... second, sa arate si bine, cred ca undeva pe la 6-700 de E.

golfu asta a fost si prin Brasov si nu era in mintile lui atunci din cate imi aduc aminte...sper ca e ok acum :icon_thumleft:

Adica? :D in toate mintile lui

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!