Jump to content

Cine stie cum scap de trapa/ si pareri pro si contra

Archanghel
 Share

Postare recomandată

Cand vine caldura, o sa intre la vopsitorie....... masinuta.

Si as vrea daca stie cineva pe unde cum se poate renunta la trapa.

Si as vrea si pareri pro/contra.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de ce ai vrea sa faci asta?

daca ai trapa pastreaz-o , 2 motive simple:

- da mai bine

- evitzi sudura

Link către comentariu

cred ca esti singura persoana pe care o stiu sa vrea sa scape de trapa. multi isi doresc una printre care si eu deci parerea se subintelege.

Link către comentariu

Chederul cu probleme.

Dupa iarna .. apar probleme la cheder....

Plafonul IN PERMANENTA CU PROBLEME.............

Nu stiu.... multe.

E o parere...... ma gandesc.

De asta am si cerut sfaturi.

Link către comentariu

iti dau eu un cheder bun , m-ai ajutat si tu cu multe. da un semnal :)

Link către comentariu

Parerea mea e sa schimbi chederul. E normal ca la anii astia cauciucul ala sa fie imbatranit de la atata soare si inghet/dezghet. Daca gasesti unul OEM ar fi perfect.

Link către comentariu

Vali, pt moment il pastrez, te sun maine.

Sunt mai multe probleme.....

Dev asta am si cerut pareri pro si contra, si de la cei care au , si de la ce care nu au.

Inca astept pareri.

Link către comentariu

eu la primul mk2 am renuntat la trapa pt ca ploua inauntru, era ca si un acvariu cand ploua afara. la mine a fost taiat plafonul si montat unul cu trapa de fostul proprietar, iar scurgerile nu au fost prelungite pana la aripi. au ramas pana unde a fost sudat plafonul. un tinichigiu bun mi-a batut muchia pe care sta chederul si mi l-a sudat perfect. un pic de chit si a fost super ok. pe interor am pastrat tapiteria capacului astfel incat nu parea sa se fi umblat la ea. vb colegilor si eu zic sa incerci sa rezolvi problema schimband chederul. daca chiar nu se poate rezolva nicicum(desi ma indoiesc) abia atunci renunta la trapa. parerea mea

Link către comentariu

Am avut trapa pe Golf si nu am avut nici cea mai mica problema de scurgere apa in interior. Eu zic sa o pastrezi, dar sa schimbi chederul si sa cureti scurgerile ;) trapa face toti banii!

Link către comentariu

undertacher2001

Si eu am trapa si am avut o singura data cu apa .De atunci curat periodic scurgerile si nu am mai avut probleme.Eu am masina de 6 ani si nu am avut probleme cu chederul ei.Trapa e de efect dar si folositoare vara.

Modificat de undertacher2001
Link către comentariu

Blonda se vopseste bruneta, creata isi ia placa de indreptat parul, si viceversa... :lol:

Eu zic sa iti iei inca un golf fara trapa si in functie de vreme vei sti ce masina sa scoti la plimbare!

Mai nasol daca te prinde ploaia cu trapa deschisa sau canicula cu cea fara trapa!

Eiiii.... atunci sa vezi dilema....!!! :mop:

Link către comentariu

In 2 ani nu am avut nicio problema cu trapa, vara e foarte utila la o masina fara AC. Mai poti filma nunti dintr-o masina cu trapa:))))))))))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!