Jump to content

BlueMotion Passat Variant (work in progress)


Gode

Postare recomandată

Sunt cam nou pe aici (2-3 zile) sunt in cunoastere sa zicem asa insa sper sa nu raman asa . Cu toate acestea m-am decis sa imi prezint si eu masina mea si sa va aud parerile sfaturile si de ce nu criticile despre cum arata si ce e bine si nu de facut la ea ...

Masina am luat-o standard dupa care au urmat :

-Kit Xenon 6000K

-Pleoape faruri FK

-Jante Dezent O model 18" cauciucuri Vredestein Giuagiro 245/40 ZR18

-Capace jante VW OEM

-Etrieri curatiti si vopsiti albastri Rline

-Consola centrala cu cotiera deoarece nu am avut cu cotiera

-Semnalizari fata Smocked

-Leduri albe numar spate [can bus]

-pozitii galbene fata

-semnalizari gen america

-stopuri spate facute sa se aprinda doar cercul

-proiectoare facute sa se aprinda la viraje

-polish Faruri

-prelungiri in culoarea caroseriei

-grila fara stema

-stema spate facuta neagra

-folie geamuri omologata rar solar global window films

-schimbat absolut tot ce tine de consumabile: curele ulei filtre

-sticker: the shocker yahoo-lovestruck.gif

-insigne aripi Rline Black

-yellow fog lights

-tipsuri evacuare Yed performance equipment

-triple spate like R36(facute cu lac)

-poate mai sunt dar le-am omis va las pe voi sa vedeti...

Urmeaza pe viitor :

-evacuare spate dubla gen R36

-prelungire fata Votex

-Praguri + prelungire spate Rline

-suspensie reglabila

Iar acum pun cateva poze sa zic eu de cand am luat-o si pana acum chiar daca nu am poze chiar de cand am luat-o.

post-102895-0-00096500-1328088263_thumb.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie si bine ai venit!

Imi plac proiectoarele de ceata :icon_thumleft: , grila fata fara sigla VW arata cam nasol dupa parerea mea. No offence!

Ai deja 300.000km in al 4-lea an de funztionare? Uau :alien:

Motorizarea cum ti se pare? nu lasa de dorit?

Link către comentariu

Avand in vedere ca suntem la inceputul lui 2012,tehnic,masina a facut km in 3ani :lol: ;masinuta asta a mers,nu prea a stat.

Spor la modificari si sa te bucuri de ea :icon_thumleft:

Link către comentariu

Bine ai venit!

Bravo, imi place ce ai facut la masina cred ca e primul b6 variant care il vad si imi place e facut la el. Imi plac mult stopurile si as vrea sa-mi dai un pm cum ai reusit sa le faci. Am de gand sa le inegresc si eu la passatul meu. Pe proiectoare ai pus folie galbena ?

Jantele arata intr-un mare fel vin foarte bine pe masina insa aici parerea mea este ca nu are ce cauta acel R pe ele. Personal nu imi place. Nu prea se pupa Bluemotion cu R .

In rest toate bune , sa te plimbe sanatos si fara evenimente. Bafta la modificari

Link către comentariu

Se vede ca ti-a placut masina la cat ai mers cu ea. Ai cumparat-o de noua?

Multe din modificari sunt cu bun gust, jante - exceptie R-ul de pe ele, bara spate, stopuri, yellow fog lights ca sa zic cateva. Sustin si eu ca embleme de R line se bat cap in cap cu Bluemotion. Planurile suna foarte bine. Incearca un xenon de 4300k, este alta viata.

La motor ceva modificari? Avand in vedere si numarul de km mai greu, insa fiabilitatea lui 1.9TDi = priceless.

Sa te poarte cat mai multi km fara probleme, pana nu o sa o mai vrei.

P.S.: La grila de R-line nu te-ai gandit? Arata f bine.

rline4.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Arata bine masinuta! Imi place cum arata..singurul lucru care mi se pare in plus sunt abtibildele alea de pe jante care vin urat rau. Activeaza-i stopurile de pe hayon!

Link către comentariu

daca ai facut 310 000 km in 3 ani, inseamna vreo 280 km/ zi :) Stai in Craiova si lucrezi in Pitesti ? :))

Modificat de Celeronu
Link către comentariu

ca sa raspund la toata lumea odata .... :D in primul rand va multumesc de aprecieri si de critici. Masina este la mine din iunie si am achizitionat-o la 280 000 de km din germania , in afara de faptul ca masina are la bord acesti km REALI este absolut impecabil interior impecabil si in plus am fost cu ea la serpico iar fiecare revizie a fost facuta numai la serpico germania Frankfurt si toate consumabilele erau schimbate la timp plus ce mai necesita schimbat ... am ramas uimit cand mi-au spus cei de acolo ca pers respectiva cand schimba placutele de frana schimba si discurile ... mai rar la noi , astea fiind spuse despre km ... in legatura cu R-ul de pe jante a fost doar de cateva zile iar in prezent nu mai este, cel care mi-a facut stickerele cu r mi-a dat mai multe iar eu din plictiseala le-am pus :)) dar le-am si dezlipit bluemotion nu mai scrie decat pe spate dar curand o sa dispara si acela si sper sa dispara si stema de pe haion ...asta ramane de vazut.

Ca si motor masina m-a surprins intr'un mare fel ... pur si simplu nu este ceva despre care sa spun NU SUNT MULTUMIT (IMI PLACE IMI PLACE SI IMI PLACE :D)

Si app de pachetul R line nu stiu ce sa zic din ce cunostinte am eu si din ce am vazut eu lla VW varianta Rline nu este neaparat sa spun asa o varianta cu un motor sport sau ceva de genul si din cate am vazut eu este doar un pachet care da un aer mai sportiv masini ....

Va multumesc inca o data pt tot ce ati spus despre masina mea .... singurul lucru care nu il stiu foarte foarte bine este cu ce difera un bluemotion fata de un passat normal in afara de consumul care se spune ca este mai mic faptul ca iti indica vitezele la bord ...?

Pt

Cosmin_TDI : o sa iti pun aici niste poze care o sa te ajute foarte mult sa iti faci si tu triplele asa . Le-am facut cu lac cumparata de la un magazin de piese auto care avea si lac special pentru triple la sprei. (a costat vreo 22 ron) eu nu le-am vrut foarte foarte negre ci am vrut sa capete un aspect cat de cat oem asa ca am dat vreo 3 maini de lac pe ele .Iar proiectoarele sunt facute cu folie de triple galbena.

post-102895-0-61702200-1328105196_thumb.

post-102895-0-61574000-1328105201_thumb.

post-102895-0-86500100-1328105204_thumb.

post-102895-0-70185100-1328105221_thumb.

post-102895-0-60498300-1328105252_thumb.

Link către comentariu

singurul lucru care nu il stiu foarte foarte bine este cu ce difera un bluemotion fata de un passat normal in afara de consumul care se spune ca este mai mic faptul ca iti indica vitezele la bord ...?

Citat :)

"Pentru a obţine valori scăzute ale consumului şi emisiilor, cei de la Vw "umblat" la:

Aerodinamică

Grila radiatorului a fost redesenată, pentru a opune mai puţină rezistenţă aerodinamică. În acelaşi timp, garda la sol a fost redusă – în scopul îmbunătăţirii fluxulul curenţilor de aer – cu 15 mm pe puntea faţă şi cu 8 mm pe puntea spate. Au fost folosite pneuri capabile să ofere cea mai mică rezistenţă la înaintare, concomitent cu mărirea presiunii din anvelopă cu 0,4 bari. Trenul de rulare şi podeaua maşinii au fost uşor redesenate, tot pentru îmbunătăţirea aerodinamicii.

Propulsor

Passat Variant BlueMotion este echipat cu motorul 1.9 TDI, care dezvoltă 105 CP la 4.000 rpm şi 250 Nm de la 1.900 rpm, pentru obţinerea performanţelor care nu se văd, adică economia de carburant şi emisiile reduse, au fost operate unele modificări. În primul rînd, au fost schimbaţi parametrii sistemului de injecţie directă. Tot electronic este controlată şi reducerea turaţiei propulsorului, aceasta realizîndu-se acum mult mai repede, deoarece a fost redus momentul de inerţie al propulsorului.

În acelaşi timp, au fost schimbate rapoartele cutiei de viteze cu cinci trepte, ele fiind acum ceva mai lungi. Pe display-ul central este afişată în permanenţă treapta de viteză angajată şi se primesc recomandări pentru momentele cînd se impune urcarea sau coborîrea unui raport în scopul unei rulări economice."

Link către comentariu

mda...plus Start-Stop si recuperarea energiei prin franare

Link către comentariu

Sistemul Start-Stop si sistemul de recuperare a energiei de franare sunt pe noul model Passat Bluemotion.

Link către comentariu

deci acum inteleg si eu care sunt diferentele asa ca atunci cand vedeam pe strada un passat normal si mie se parea mai ridicat decat ce am eu ... defapt nu mi se parea ci a mea chiar e o tenta mai coborata decat celelalte :D he he asta-mi place :X

ce uitasem sa va zic .... singurele probleme care le am cu masina sunt urmatoarele:

-acum de cateva saptamani la gerul de afara am inceput sa aud volant cum a inceput sa tzacane... mai ales cand schimb treptele de viteze 2-3 cand e rece ...

-cat masina este rece porneste perfecct insa dupa ce se incalzeste merg putin cu ea porneste putin mai greu iar cand am fost sa schimb toate cele distributie ulei etc dupa ce mi-a resetat serviceul mi-a diagnosticat si mi-a zis ca am o eroare la senzorul de pe axul cu came iar ca sa il schimb mi s-a spus ca trebuie dat din nou distributie jos si tot ce este pe acolo si am zis ca o sa il schimb mai tarziu iar de curand un prieten cu aceeasi problema de pornire la cald a schimbat bateria iar dupa sa vedem ca nu mai are nicio problema , sincer acum nici nu stiu ce sa cred sa fie de la baterie sa nu fie? ati mai avut problema asta vreunul stiti ceva de ea?

Modificat de Gode
Link către comentariu

Sa fii tu sanatos si sa te bucuri de masina;macar tu ai km reali,dar cati nu sunt cu 100k km in bord si de fapt au binisor peste 200k km :lol:

Link către comentariu

pai hai sa iti spun lucrul care m-a amuzat cel mai tare:))) ma duc binisor cu masina la serpico ii spun toate cele imi spune are 275k la ultima revizie la noi iar dupa ma intreaba ... dar acum in romania cati km are 120k ?

Aici am ramas surprins:))) si mi-a zis cel de acolo ca majoritatea masinilor care intra in tara intra cu km dati inapoi asa ca eu am fost multumit de ce am :D

Link către comentariu

sal. am vazut ca ti ai schimbat grila in fata , intr o vreme ma tentat si pe mine dar nevazand o masina cu grila fara semn in realitate nu m am putut decide., asa ca iti cer parerea tie............?arata bine masina sa ai noroc de ea.

Link către comentariu

Deci ala e vestitul spray de stopuri. N-am folosti pana acum cu toate ca am vazut prin magazine cu specific auto. O curiozitate mai am din poze pare a fi ok insa te intreb , in realitate mai au luciul care il au stopurile stock, nu ii da un aspect de vopsea mata. Eu ma gandeam sa incerc cu folie la fel una mai deschisa sa vedem cum iese si daca nu-mi place o dau jos.

La tine arata foarte bine , eu unul daca nu vedeam in primul set de poze hartia aia adeziva credeam ca asa sunt din fabrica. Din spate arata foarte bine cu ele, imi place mult

Link către comentariu

Paparazzi: a costat 7500 euro in Germania cu mari negocieri :D

Bot Aurelian : arata bine cel putin mie imi place acum parerea depinde de gusturile fiecaruia ... mie chiar imi place daca esti hotarat si vrei anuntama si vorbim cu baiatul de unde am luat eu si e la super pret.

Cosmin_TDI: Luciul este de 100 de ori mai lucios decat cel original :D uitate in poza asta si iti dai seama , cu folie ies mate deoarece folie nu este foarte lucioasa asta o spun pt ca le-am avut facute si cu folie si le-am dat jos si le-am facut cu lac...Eu zic , ca lucios ca asta nu e nici din fabrica :)) :D

post-102895-0-83701200-1328128975_thumb.

post-102895-0-83166000-1328128990_thumb.

Link către comentariu

Un pret foarte bun,la noi de exemplu un "Businessman"(bisnitar),venea o intinerea pana cam pe la 100.000km si o vindea cu 10.000-11.000 euroi!!!

Link către comentariu

va salut , as vrea sa imi schimb unitatea mea de climatic si sa imi pun modelul acesta daca stiti pe unde as putea gasii si la un pret rezonabil ar fiii super :D

post-102895-0-50684900-1328340061_thumb.

Link către comentariu

sincer nu se simte diferenta extraordinara.... lumina facuta de ele acum este galbena dar este si putin mai slaaba decat inainte.

despre eleron ce sa spun ... il am in plan si pe acela deoarece am tot kitul r line in plan plus evacuare dubla pe spate :D dar mai peste cateva luni cand vor fii si resurse mai bune sa speram :D

Ce vroiam sa va mai intreb , e cineva pe aici care si facut upgrade pt luminile din portiere? ma intereseaza in primul rand ce trebuie ? doar lampile sau mai trebuie si altceva? pt ca vreau sa le iau din dezmembrari si sa stiu ce le cer oamenilor :D va multumesc .

Modificat de Gode
Link către comentariu

sincer nu se simte diferenta extraordinara.... lumina facuta de ele acum este galbena dar este si putin mai slaaba decat inainte.

despre eleron ce sa spun ... il am in plan si pe acela deoarece am tot kitul r line in plan plus evacuare dubla pe spate :D dar mai peste cateva luni cand vor fii si resurse mai bune sa speram :D

Ce vroiam sa va mai intreb , e cineva pe aici care si facut upgrade pt luminile din portiere? ma intereseaza in primul rand ce trebuie ? doar lampile sau mai trebuie si altceva? pt ca vreau sa le iau din dezmembrari si sa stiu ce le cer oamenilor :D va multumesc .

nu stiu cum e la passat, dar eu la G5 am luat lampile + cablurile aferente de la Jaff si am dat pe ele in jur de 200 lei toate 4.

si dupa ce le montezi vor trebui activate din calculator...asa a fost la mine, repet. (vezi pe topicul meu)

bafta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!