Jump to content

Instalatie electrica PL


Chychy
 Share

Postare recomandată

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o schema a instalatiei electrice la motorul PL? Mentionez ca este CE1. Am instalatia, dar am o gramada de fire fara mufe. Motorul l-am auzit inainte sa fie dat jos, dar cred ca o parte din instalatie a ramas pe masina. Eu am doar partea care vine la cele 2 ecu de sub parbriz si modulul de aprindere pana la bobina si capul hidraulic. Acesta din urma are 2 mufe? La ce folosesc?

Am nevoie de ceva relee speciale? Multumesc anticipat?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

M-am cam lamurit ce si cum trebuie sa fie, dar mai am o mica nelamurire: langa ecu si modulul de aprindere am 2 mufe care leaga instalatia motorului de cea a masinii, una cu 3 pini si una cu 2 pini. In prima, cea cu 3 pini am negru/rosu, negru si inca 2 fire negre legate impreuna. A doua are rosu/galben si rosu/alb. Cele doua din urma stiu unde vin, dar primele 3 nu stiu.

Deci daca stie cineva unde trebuie legate acesti 3 pini va rog sa imi dai si mie un semn: negru/rosu, negru simplu si 2 fire negre unite.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!