Jump to content

Golf 6 1.2 HL Candy white

Master_Blaster

Postare recomandată

:)) Da ma enervau aia cu pocnitorile lor (i10 si un 107 parca) si inca cativa care mergeau batraneste pe langa barajul ciurel, zona de blana frumoasa. :P

Pe unde erai ca nu te-am vazut.

Link către comentariu

Tocmai parcasem masina la emag. M-am dat jos si am vazut cand ai intrat de pe virtutii in spatele unuia cu i10 :)).

Pe podu ciurel se merge si cu dublul vitezei legale la ore de varf :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Mda se mai si sta lapanda pe acolo dar in mijlocul zilei in timpul saptamanii nu prea stau pe acolo. Limita e 30 in curba aia dar, cica, merge lejer si... de 3 ori atat, asa am auzit... 

Edit: Se auzea evacuarea sunt curios, ca nu erai atent si sunt curios daca atragea atentia de la distanta?

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

Micul iepuras mare.

2 galerii de 2,4m (cu ambalaj 2,6m) au intrat lejer. 

post-2151-0-18783400-1360836774_thumb.jp post-2151-0-28943900-1360836925_thumb.jp

Link către comentariu

Mda se mai si sta lapanda pe acolo dar in mijlocul zilei in timpul saptamanii nu prea stau pe acolo. Limita e 30 in curba aia dar, cica, merge lejer si... de 3 ori atat, asa am auzit... 

Edit: Se auzea evacuarea sunt curios, ca nu erai atent si sunt curios daca atragea atentia de la distanta?

Se auzea putin, dar cum mergeai in spatele celui cu i10 nu se dezlantuia cum trebuie :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Micul iepuras mare.

2 galerii de 2,4m (cu ambalaj 2,6m) au intrat lejer. 

Pacat ca nu am facut poze sa vezi cum am bagat o combina frigorifica in masina :D

Link către comentariu

Cogdao .. Hai ca asta e buna :)) aveti avantaj. Eu la mn la jetta luneta e fixa . Batman nu incape ..

Link către comentariu

Pt prima data in romania azi am platit taxa pentru viteza. Meh se putea si mai rau, am avut noroc cu un leon (wannabe cupra dupa haion) ca alfel pietonam sau chiar apaream la stiri. In fine prin pasajul de la obor la 10 noatea poti merge... doar legal ca altfel incalc regulamentul. :))

Si ca sa imi prezint si eu consumul de 1.2TSI la 10-11 noaptea pe ruta Grozavesti-Dobroesti si retur.

post-2151-0-24181500-1361137584_thumb.jp post-2151-0-80871200-1361137712_thumb.jp post-2151-0-16964900-1361137727_thumb.jp post-2151-0-94754400-1361137740_thumb.jp post-2151-0-58044200-1361137754_thumb.jp

Alea 44min sunt cu tot cu asteptatul dupa taxa.

Link către comentariu

Aproape in fiecare seara de duminica stau la iesire catre Iancului :) O data n-aveam ce face si am stat 5min pe sensul celalalt de ei. Mi-a atras atentia militianul de pe locul din dreapta, zici ca statea la vanatoare cu usa intredeschisa. Cand a sarit din masina sa il opreasca pe unu am crezut ca vrea sa se sinucida... :))

Bine ca mai esti sofer ;)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pai si azi a fost asa era sa-l rada ala cu leon-ul si eu am infipt piciorul in frana. Sofer for ever! Sau pana se incalzeste... :P 

Link către comentariu

Stiu o faza de genul asta petrecuta acum multi ani de zile, pe cand frate-meu avea Solenta. A sarit un boulean din asta din masina in mijlocul primei benzi ca sa il opreasca pe frate-meu si a fost culcat la pamant de unul cu bicicleta.

Frate-meu a oprit si pana la urma au chemat salvarea pentru ala de pe bicicleta si-a rupt o mana si s-a lovit rau de tot la fata, iar militianul avea dureri mari la un picior. Dupa ce a plecat salvarea i-au dat si amenda lu' frate-mio pentru ca radarul aratase 64km/h.

Link către comentariu

Shit happens...si eu mi-am luat-o azi,am depasit pe cineva care mergea cu ~ 50 dupa ce am stat in spatele lui ceva vreme si m-a luat de pe contrasens...numai de d-asta am noroc,merg normal si cand mi se taie cheful,hop radaru' pe contrasens :tuktuk: 

Am inceput vacanta bine  :))

Link către comentariu

Si eu am patit oarecum aceiasi chestie...la obor acolo inainte de pasaj...acum o sapt (duminica)...avea unu cu un x6 alb chef...si i-am dat si eu putin cu a 2-a pana pe la 100 km/h ...dar norocul meu a fost ca el avea vreo 200 de cai in plus si a fost primul :)))  l-a oprit numai pe el(cred ca l-a luat cu cel putin 130km/h)

Link către comentariu

Nu e ce trebuie, vreau pt bara de gti. Daca nu pun una oem si cu asta basta.

Acum ma gandesc la un eleron AM ca ala OEM de GTI e idiot ca se pune peste luneta si mie ca daca se sparge luneta trebuie dat jos si eleronul care fiind lipit risti sa-l rupi sau sa zgarii vopseaua. Deci nu multumesc alea AM gen ala ABT sunt f ok.

Link către comentariu

ar trebui sa le dau un mail ălora de la mts.

E la jumătate de preţ un eleron am, cu excepţia ăluia de la abt... fără sa mă mai complic şi cu ştergător scurtat, etc

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Eleronul si alte prosti tre sa mai astepte, ca in 26 de zile ar trebui sa ii fac revizia, ca se face anul, si nu vreau sa raman fara garantie. Au trecut numai 9100km de la revizie, am fost eco anul asta. :)

Mai ales ca daca dau drumul la ambreiaj cand motorul e in zona de cuplu maxim face un zgomot dubios. Dubios in sensul scump ca probabil va trebui umblat la ambreiaj si sper sa ma rezolve pe garantie.

Inainte de revizie trebuie sa dau jos scutul ca nu are decupatura pentru schimbul de ulei si nu vreau sa comenteze aia de la reprezentanta despre scut.

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

Nu sunt foarte sigur, dar cred ca ambreiajul si trenul de rulare au 10.000 km garantie. Dar nu sunt sigur, asa imi amintesc doar..

Link către comentariu

Chiar si asa pentru ambreiaj la cutie manuala schimbul pe garantie dupa aproape 2 ani/ 20.000km este foarte rar. In primul rand iti vor invoca uzura datorata exploatarii, care nu intra sub incidenta garantiei. 

Link către comentariu

Sa vad care e problema, dar de aia ziceam ca nu mai trebuie sa visez la alte prosti deocamdata, ca s-ar putea sa fie o reparatie costisitoare. Gen cat un eleron sau mai rau...

Link către comentariu
Master_Blaster

Zgomotul de la cutie se aude doar daca merg incet si ii dau atentie, deci e posibil sa faca asa de mult timp si eu sa nu observ.

Anyway, daca am noroc de vreme super in weekend o pregatesc de revizie ocazie cu care o sa cer sa-i schimbe si distributia.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!