Jump to content

Bora 1.9tdi competiton

horia_b

Postare recomandată

Masina mea an fabricatie 2001:

Vw Bora Competiton 1.9 tdi AJM 85kw(115cp), 6+1 trepte, motor resoftat la o putere de aproximativ 140cp, consum mixt 6%.

km actuali:aproximativ 250.000km

Dotari:

Climatronic

4 geanuri electrice

Computer de bord mic

Oglinda retrovizoare heliomata, oglinzi electrice

8 difuzoare OEM(4 montate ulterior) cu Mp3 Sony

Senzor de ploaie

Suport pahare(fata + spate)

ESP

4 airbaguri

Scaune sport recaro, reglabile pe inaltime si adancime

Ceasuri de bord cromate

Volan(reglabil)+ schimbator+ frana de mana imbracate in piele

Cotiera spate

Inchidere centralizata, din cheie + alarma

Proiectoare ceata

Jante 16" Pau(205/55 R16)+jante iarna tabla(195/65 R15)

Eleron ABT

Suspensie coborata cu 10mm

Directie asistata

post-11162-0-90303300-1327764200_thumb.j

Link către comentariu

frumoasa masinuta.sa o folosesti sanatos.da poze cu interiorul nu ai?as fi curios sa vad scaunele recaro. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Multumesc!

O poza nu am, si acum este cam intuneric sa o fac.. dar am gasit un interior asemanator.

Nu stiu daca am considerat bine spunand ca sunt recaro, dar sport sunt..

post-11162-0-97049100-1327767668_thumb.j

Link către comentariu

Da da, pe stanga:-P..e o editie limitata pentru franta si belgia, deci nici vorba de volan pe dreapta:-D

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea. Nu stiam de varianta asta. Ce este specific echiparii "competition"? In afara de jante care arata foarte bine :D

Link către comentariu

Scaunele sunt sport si atat , asa am si eu cu toate ca sunt mai profilate parca ale mele ... sa ii faci mai multe poze :icon_thumleft:

Link către comentariu

Mersi, o sa ii fac mai multe poze, desi cu jantele de iarna nu e aceasi masina:-D. Specific acestei variante e spoilerul Abt, suspensia coborata cu 10mm, jantele Pau, si inscriptele "competition" pe usile fata. Nu am gasit multe exemplare din varianta aceasta pe internet, defapt doar una:-P

Link către comentariu

Ii foarte frumoasa, s-o conduci cu drag :) Dupa cum arata in poza, nu se vad kilometrii pe ea; vino pe la intalniri, s-o vedem si noi live si poate-i facem cadou un sticker ;)

Link către comentariu

Multumesc, masina arata destul de bine(are totusi cateva defecte optice), desi a fost adusa in tara in 2005. Sunt interesat de intalniri si chiar cautam un sticker:P (pana acum nu a fost un membru prea activ)

Modificat de horia_b
Link către comentariu

nici eu nu stiam ca exista modelul competition.legat de scaune,intradevar sunt sport(la fel ca ale mele :P ).sa o folosesti cati mai multi km fara incidente.

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos. daca as fi vazut-o pe strada cu logo-urile "competition"as fi spus ca le-a aplicat proprietarul :lol:

Link către comentariu

Chiar azi am vazut o Bora cu jantele astea si m-am gandit la "competition". Dar nu avea siglele de pe portiere :D

Link către comentariu

Chiar as fi interesat daca cunoate cineva o Bora cu aceasi varianta de echipare, pentru ca eu sincer nu am mai vazut niciuna

Link către comentariu
  • 1 month later...

Buna!

As avea o intrebare si pentru a nu mai deschide alt topic postez tot aici....La ce interval trebuie schimbata distributia la motorul 1.9tdi AJM?

Link către comentariu

M-am documentat umpic si pe forumuri din germania si ei recomanda schimbarea distributiei la 60000km pentru masini model pana in 2000 inclusiv, si 90000km pentru masini din 2001 incolo: http://www.michaelneuhaus.de/golf/golf4basteltip1.shtml#zahn ...dupa ei am noroc si doar la 90000km trebuie sa o schimb :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Daca masina este fabricata in 08.2000 si trecura 2001 cum interpretezi treaba cu anul pana in 2000, peste 2000?

Link către comentariu

Nu stiu exact data de la care se considera 2001, stiu doar ca al 10-lea caracter din seria sasiului reprezinta anul, si daca acesta este "Y" atunci anul de fabricatie este 2000, iar daca este "1", anul de fabricatie este 2001. Sau alta varianta ar fi sa te uiti sub capota, in partea dreapta unde este scrisa seria sasiului, sub este scris: Typ 1J pentru anul 2001.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!