Jump to content

AUDI A4 B6 1.8T Cabrio 2003

EMILR

Postare recomandată

Stiu ca se pot polisha, ba chiar se poate pune si folie dupa polishare pentru protectie suplimentara :icon_cheesygrin: insa mai aman momentul asta, taxa de prima inmatriculare m-a stors de toate economiile :icon_redface:

Link către comentariu

acum suntem 2 - unde-s multi puterea creste :)

felicitari pentru achizitie si km cat mai multi cu placere

Link către comentariu

Dar de ce atatea discutii si vorbe in contradictoriu , cand exista firme care muta volanul dupa o parte pe cealalata cu totul , iar costul este in jur de 1000e. Si nu mai pui nici viata ta nici a celorlalti participanti la trafic in pericol :icon_thumleft:

Superba masina sa ai grija de ea si sa te fereasca de pericole !!

Ce consum ai la noi?

Link către comentariu

Dar de ce atatea discutii si vorbe in contradictoriu...cand e treaba lui daca ii place volanul invers.

Sa o foloseasca sanatos,sa depaseasca prudent!

Link către comentariu

......,sa depaseasca prudent!

Vezi, aici e problema cu multi care au volan pe dreapta, odata si odata tot o sa-i manance unde nu straluceste soarele sa iasa fara sa fie siguri si atunci e bai mare...

Link către comentariu

@Slick : Hehe, da asa se pare, multam pentru urari si a ta e bijuterie, la fel sa te poarte cat mai multi km :beer:

@RazvanBlade : Motorul e EURO 4, iar taxa a fost aproape 900 de euro.

@vlad31 : Pe distanta Bucuresti - Craiova tur-retur (drum pe care il parcurg destul de des in ultima perioada) imi ia 8 litri la suta, iar in Bucuresti, cu traficul "genial" si cu un mers mai potolit cum imi place mie 10 litri.

@Muale : Multam man.

@msclemike : Asa o fi in cazul altora, insa eu am vorbit strict despre cum merg eu, fara niciun fel de puseu spontan de adrenalina si dorinta de a fi regele soselelor :icon_thumleft:

Modificat de EMILR
Link către comentariu

......,sa depaseasca prudent!

Vezi, aici e problema cu multi care au volan pe dreapta, odata si odata tot o sa-i manance unde nu straluceste soarele sa iasa fara sa fie siguri si atunci e bai mare...

Daaa,ca aia cu volan pe stanga nu sunt putini care se baga in depasiri la mustata,sau mai grav,te baga in sant :lol:

Link către comentariu

Haideti sa nu transformam topicul omului intr-o discutie interminabila asupra dezavantajelor volanului pe dreapta la noi. Sunt, evident, multe de spus si multe circumstante de luat in considerare, dar nu are rost sa dezbatem subiectul aici.

Sa o stapanesti sanatos, Emil, merita o sesiune foto corespunzatoare... :icon_thumleft:

Link către comentariu

WVWZZZ are dreptate, merita sa vedem si noi masina mai in detaliu, inclusiv eleronul, ca numai la el ma gandesc :D

Link către comentariu

@WVWZZZ : Multam frumos, poate stii pe cineva cu un aparat foto pentru sedinta foto :blah:

@Slick : Promit ca fac o poza cu telefonul la eleron ;)

Link către comentariu

Cu scuzele de rigoare pentru delay, pun niste poze facute in graba pe ger, cu eleronul meu scump si drag :D

03022012276.jpg 03022012277.jpg 03022012278.jpg

Link către comentariu

Hehe, ma bucur ca iti place Slick, pe mine m-a fascinat de prima oara cand am vazut masina :lol:

Acum sunt disperat cu datul ghetii si zapezii jos de pe soft top, ma gandeam sa-i iau o prelata, insa citisem undeva pe un site din SUA ca nu trebuie sa fie impermeabila, pentru ca s-ar produce efectul ala de "transpirat" al materialului textil. Tu cum te descurci pe urgia asta ? :king:

Link către comentariu

am lasat-o in pace. Ieri am dat gheata jos. Era groasa cam de 2 cm. Deasupra avea un strat de zapada cam de 30 cm si sub gheata inca unul de vreo 10.

Dupa "degivrare" am observat sa softtopul prezinta urme transfersale din loc in loc, in zonele in care are cadrele metalice. Cred ca din cauza greutatii intre cadre prelata s-a lasat un pic nu e vb de cine stie ce, dar sunt putin vizibile zonele in care se afla cadrele metalice din interior. Voi vedea cand se mai dezmorteste vremea afara daca materialul o sa isi revina.

Nu iti fa probleme, apa inauntru nu o sa intre cata viata o avea masina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!