Jump to content

Golf R20 DSG - comandat

superalfi

Postare recomandată

Masina are folie pe geamurile fata? Ce transparenta?

Link către comentariu
  • Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

68

• xht20

43

• Bogdan_wrc

21

• JUG

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata bine! Sa le incingi cu placere! :)

Cu ce placute a venit, Ferodo?

Vin cu Ferodo DS Performance. Un pic mediocre pentru un astfel de BBK. Parerea mea

Link către comentariu

Eh, nu stiu ce sa zic...Gandeste-te ca 99% din timp mergi pe strada, ceea ce inseamna ca o placuta mai agresiva ar duce la:

-blocarea anvelopelor;

-riscul ca masinile din spate sa intre gramada daca pui frana la maxim;

-tocirea prematura a discurilor fara sa fie cazul.

Eu inteleg oarecum ca un BBK de asemenea calibru vine cu o placuta soft. Din ce am vazut, kiturile pentru alde 370Z, GT-R sau Evo vin cu Pagid mai agresive.

Link către comentariu

Jug- Sincer habar nu am ce placute erau - dar probabil Ferodo

Sa vedem cum se comporta placutele oricum.

Folie are si pe fata - aia legala 70 parca transparenta.

Link către comentariu

Eh, nu stiu ce sa zic...Gandeste-te ca 99% din timp mergi pe strada, ceea ce inseamna ca o placuta mai agresiva ar duce la:

-blocarea anvelopelor;

-riscul ca masinile din spate sa intre gramada daca pui frana la maxim;

-tocirea prematura a discurilor fara sa fie cazul.

-de obicei, daca iti permiti un asemenea BBK inseamna ca in mare parte stii cu ce se mananca masinile, nu esti chiar necunoscator, deci te gandesti si la niste anvelope mai bune.

-daca se ajunge in situatia in care sa pui frana maxima inseamna ca incerci sa eviti o coliziune cu obstacolul frontal, iar in aceasta situatie preferi sa te opresti decat sa te accidentezi. Iar daca ajungi in situatia in care trebuie sa dai blana in frana ca sa opresti in cea mai scurta distanta inseamna ca ai ceva viteza, si de obicei nimeni nu circula cu asa viteza sau sa stea in spatele tau astfel incat sa nu te mai poata evita.

-daca mergi 99% pe strada inseamna ca nu franezi des atat de tare incat sa tocesti discurile prematur.

In fine :D hai si tu mai repede cu franele sa le incingi :D

Modificat de TEFF
Link către comentariu

Am vb cu Alcon. Placutele pe kit-ul pentru R sunt Pagid RS9-2, si pe superkit-uri pentru GTR tot astfel de placute folosesc.

Link către comentariu

Aha, echivalentul Pagid pentru fast road/ light track. E foarte bine, scapam de depunerile tipice Ferodo.

Link către comentariu

Exact, eu oricum sunt pe Carbotech fata spate. Abia astept Hungaroring in toamna. Poate merge si Andrei :D

Link către comentariu

am reusit sa fac peste 170 km cu pompa de benzina noua - rodajul aferent - asa ca azi seara facem S2+.

:)

Link către comentariu
Cristian Tanase

Sunt curios ce diferenta este pe sosea intre stage 2(jug) si stage 2+ (andrei rs4) :)

Link către comentariu

O sa castige andrei-rs4, dar nu cred ca cu mult

Modificat de TEFF
Link către comentariu

Cum adica vmax stock?

Prin vmax stock eu inteleg atunci cand masina e stock stock (atunci masinile voastre sunt egale); acum ca sunteti cu modificari nu mai aveti vmax = vmax stock

Modificat de TEFF
Link către comentariu

Poate se referea la: care ajunge primul la viteza maxima data de producator cu masina stock. Adica la cifra in sine de 2XX km/h

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Stage 2 + = done! (merci Kostas!)

E altceva - chiar mult Mai agresiva decat credeam!

:)

Link către comentariu
  • 1 month later...

deci sa revenim cu un scurt update :)

am revenit la Stage 2 deocamdata pentru ca Stage 2+ are ceva problemute care trebuie rezolvate de Revo.

Cu S2 masina merge beton!!! Am logat cu Kostas 0-100 km/h si 400m si a iesit cu S2 4.9 sec cel mai bine pe 0-100 km/h si 13.3 parca pe 400m

cam atat deocamdata... asteptam cu interes S2+ revizuit care sa mearga la fel de bine ca S2-ul actual.

Ref franele Alcon - sunt bestiale, chiar merita toti banii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!