Jump to content

Golf R20 DSG - comandat

superalfi

Postare recomandată

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

68

• xht20

43

• Bogdan_wrc

21

• JUG

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

the_punkreas2003

Poate comand eu unul rosu, sa raman pe aceeasi culoare cu MkV-ul :D

Link către comentariu

Negru nu mai contrasteaza cu grilele negre, cu oglinzile negre. E pacat sa nu se observe aceste detalii caracteristice R.

Personal, consider ca albastru o face mai masiva, mai voluminoasa. Albul o face putin mai dietetica, negru ii ia tot farmecul, gri e anost ca un golf normal, rosu e pentru GTI

Link către comentariu

+1 :icon_thumleft: Rising blue/Blue race...culoare distinctiva pentru varful de gama la fel ca pe S3, Octavia RS, RS6...etc...

Modificat de corad0
Link către comentariu

Sa fie intr-un ceas bun :icon_thumleft: ! Bine ca ai ramas la tractiune integrala ca altfel se simtea lipsa, mai ales ca R-ul este o masina puternica.Sunt si eu curios diferentele resimtite intre RS4 si R. E o vorba, there is no replacement for displacement :)).

Culoarea este ajunsa deja trademark pe R, S3, cum si la Ferrari este acel rosu.

Eu astept sa vad un R all black in realitate. Mi se pare foarte suparat :D

poti sa mergi la PBN sa vezi un R - black - e dragut dar dupa cum zicea si Teff nu se mai vad detaliile tipice R-ului

Intre negru si alb as alege clar alb - dar tot Rising Blue e mai interesant.

merci tuturor pentru urari!

acum asteptarea o sa fie dificila - e clar! :)

o sa il bat pe Vlad la cap - asta este!

Modificat de andrei-rs4
Link către comentariu

Asteptare usoara!!..oricum merita..dar nu avea nimic pe stoc in configuratia ta?chiar si cu un accesoriu in + sau - ?..

Link către comentariu

Sunt convins ca toti dealerii tin .:R-uri pe stoc, cu Dynaudio, RNS and the usual stuff :)).

Asteptare usoara! E, asa cum ne-ai obisnuit, varf de gama :).

Link către comentariu

erau 2 R-uri la PBN - unul alb si unul negru - din pacate ambele erau cu jante pe 19 care mi se par prea mult pt drumurile noastre

nici unul nu avea suspensie adaptiva si nici navigatie - care pana la urma m-am hotarat sa o iau ca nu strica

in rest erau bine dotate - oricum cel negru nu ma incanta - cel alb ar fi mers dar mai putin jantele si lipsa suspensiei adaptive si a navi-ului

oricum nu e graba ca tocmai bine se duce si zapada si vine primavara pana vine

si oricum am putut sa aleg Rising Blue-ul

Link către comentariu

Cand iti vine masina e gata si a mea :D facem o intalnire cu Darian, JUG. 4 R-uri

Intreaba-l pe MHL cat l-am batut eu la cap pana am luat masina

Link către comentariu

Tre' sa mai gasim unu' alb sau inca unul albastru, ca sa ma "incercuiti" proportional :)).

Link către comentariu

super configuratie :)

ma bucur ca ai plecat multumit de acolo.

merci Bogdan de sfat - fac cinste!

n-ai pt ce :) accept o tura cu RS4 ala. una dintre cele mai frumoase si performante Audi. iar soundul....wow. V8...

desi nu poti compara aspirate cu turbo, >1600kg cu ~1400, sunt si eu curios de reactiile tale dupa cateva zeci de miid e km, comparat cu RS4.

Link către comentariu

n-ai pt ce :) accept o tura cu RS4 ala. una dintre cele mai frumoase si performante Audi. iar soundul....wow. V8...

de acord! :)

Link către comentariu

Super masina.Asteptare usoara,dar nu stiu cat de usoara va fi :lol: .Dar pentru asa o masina oricine ar astepta.Sa o stapanesti sanatos si la mai multi km cu ea. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
  • 1 month later...

multumesc !

si acum noutati - Vlad mi-a confirmat ca vine in saptamana 15 - adica tocmai inainte de Pasti - yupiiiiii!

mai e 1 luna! :)

trebuie sa ma apuc si de comandat upgrade-urile - Milltek, ITG, THS etc

Link către comentariu

Vesti bune! Mai rezista putin... :icon_bounce:

Cat despre evacuare, vreau sa-ti spun ca am fost placut impresionat de ce au facut cei de la Top Gear pentru R-ul lui Darian. E mult mai apropiata de tonalitatea stock, spre deosebire de Milltek care schimba complet sunetul.

In plus, au posibilitatea de a fabrica evacuarea din Inconel, rezultand un traseu mult mai usor. Astept sa vad cat de usor dupa o vor face pe prima si daca e vorba de 2-3kg in minus sar si eu.

Link către comentariu

Asteapta pana in Aprilie cand or sa o faca pe a mea :D ai idee cat cantareste sistemul stock?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!