Jump to content

Golf R20 DSG - comandat

superalfi

Postare recomandată

am si eu nevoie de un pic de ajutor:

am avut VW pair-uit cu iphone-le si a mers perfect - acum am incercat sa il pair-uiesc cu S3-ul pe care il folosesc si nu il gaseste de nici o culoare

Am mai incercat si cu un Sony Xperia si la fel nu gaseste VW-ul nici asta.

Am conectat fara probleme S3-ul la alta masina.

Ce poate sa se fii intamplat? ceva idei?

merci

Link către comentariu
  • Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

68

• xht20

43

• Bogdan_wrc

21

• JUG

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Probabil e vorba de incompatibilitatea dintre modulul masinii si cel al telefonului. Eu am avut aceeasi problema la Passat CC 2011, merge cu orice, mai putin cu iPhone 4S...

Link către comentariu

Iphone 4 era cel care mers?

Mai incearca inca o data cu Iphone si vezi daca merge. Daca da, probabil este incompatibilitatea celorlalte doua. Eu azi vreau sa dau comanda de un kit bluetooth pe care sa-l folosesc in combinatie cu Rcd510. I-am intrebat si mi-au spus ca Iphone ( cazul meu) este compatibil fara probleme in configuratia asta.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Mai incearca inca o data cu Iphone si vezi daca merge. Daca da, probabil este incompatibilitatea celorlalte doua. Eu azi vreau sa dau comanda de un kit bluetooth pe care sa-l folosesc in combinatie cu Rcd510. I-am intrebat si mi-au spus ca Iphone ( cazul meu) este compatibil fara probleme in configuratia asta.

da - iphone 4 aveam si mergea dar acu nu merge cu S3 si nici cu Xperia

O sa mai incerc iar cu iphone sa vad daca ala merge

e ciudat oricum

Link către comentariu

Iti recomand Kufatec Basic Plus, dintr-un singur motiv :) Iti afiseaza pe Maxidot toate datele de care ai nevoie in timp real - boost, oil temp ,etc. (plus functiile de BT)

Link către comentariu

ai Jelly bean pe S3? se pare ca updateul la JB a mai rezolvat din problemele de compatibilitate.

daca nu il ai (nu stiu daca a inceput updateul oficial), poti avea rabdare sa vezi daca asta rezolva problema

http://www.tmaddict....=332863#p332863

http://forum.xda-dev...=1754903&page=2

http://www.androidpi...tooth-FSE-im-VW

The reason why the phone won't auto pair, is because the phone does not give your carkit permission to download call history and other data. Even if you granted the phone this permission with the initial pairing.

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

merci bogdane!

o sa incerc sa vad care e treaba. Am ICS si nu JB deocamdata. O sa ma uit la solutia de care zici tu ca se pare ca merge

Link către comentariu

sper ca JB sa rezolve problema.

eu nu zic...zic altii :)

eu nu am incercat, ca nu am nici S3 nici R20 :P dar aia pe XDA sunt de incredere

Link către comentariu

deci am mai facut teste:

- nu merge nici cu alt S3 dar nici cu un Blackberry sau un alt iphone 4

concluzia se pare ca e ceva de la masina - nu imi dau seama ce s-a intamplat dar trebuie sa fac cercetari

Link către comentariu

update: am scos si borna de la baterie si nu a avut nici un efect - tot nu este gasit de telefon - de nici un telefon

care poate sa fie cauza?

poate ar trebui sa o pun pe un tester, nu?

Modificat de andrei-rs4
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!