Jump to content

Golf R20 DSG - comandat

superalfi

Postare recomandată

Gata - m-am hotarat si am comandat la PBN - Multumesc pentru ajutor VladMHL :icon_thumleft:

Iata configuratia:

Golf R - DSG - 4 usi

Rising Blue color

Suspensie adaptiva

Pack lumini II

65% privacy glass

Climatronic

Pack iarna

Pack depozitare

Conect Ipod

RNS 510 navigatie Europa Est

Dynaudio

Pregatire Telefon premium

Asistent faza lunga

Park pilot plus camera

Keyless

Computer bord premium

Airbag laterale spate

Saptamana viitoare se lanseaza comanda si o astept cu nerabdare la primavara.

Planuri pentru ea:

- REVO stage 2

- Milltek downpipe plus high-flow sport cats

- Milltek Cat-back non-resonated

- ITG Maxogen Air Intake

- THS Intercooler

Cam atat deocamdata.

Modificat de andrei-rs4
Link către comentariu
  • Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

68

• xht20

43

• Bogdan_wrc

21

• JUG

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

daca era si trapa erau bifate toate :), dar parca ai spus ca nu iti pare utila. Cand la primavara mai exact?:D

2/4 usi?

Modificat de mike.
Link către comentariu

bravo este o masina superba, cu RS4 ce faci il mai ai?

merci! da il mai am - o sa il vand pe la vara

daca era si trapa erau bifate toate :), dar parca ai spus ca nu iti pare utila. Cand la primavara mai exact? :D

2/4 usi?

4 usi - am completat si mai sus :)

trapa nu o folosesc - asa ca aia chiar nu imi trebuia

Modificat de andrei-rs4
Link către comentariu

Felicitari !

O alegere perfecta!

Poate vorbim cand o primesti. Poate te convingem sa schimbi wishlistul la partea cu evacuare :)

Modificat de BAD_MF
Link către comentariu

Merci Andrei!

nu am luat pt ca am ramas pe 18". Mi se pare prea mult pentru drumurile noastre pe 19"

Felicitari !

O alegere perfecta!

Poate vorbim cand o primesti. Poate te convingem sa schimbi wishlistul la partea cu evacuare :)

merci frumos!

greu sa ma schimb cu evacuarea - ca am Milltek de 4 ani pe RS4 si sunt foarte multumit de ea.

Link către comentariu

Vorbim la momentul oportun. Sper pana atunci sa iti prezentam un turbo-back pentru R montat aici la Bucuresti.

Link către comentariu

super configuratie :)

ma bucur ca ai plecat multumit de acolo.

merci Bogdan de sfat - fac cinste!

Vorbim la momentul oportun. Sper pana atunci sa iti prezentam un turbo-back pentru R montat aici la Bucuresti.

ok - no problem! :)

Link către comentariu

Sunt curios care va fi feeling-ul la trecerea de la Rs4 la R20,asteptam impresii.Felicitari in alegerea culorii,desi multi tind spre alb fiindca e mai usor de intretinut si e la moda,rising blue e o culoare speciala.

Link către comentariu

Sunt curios care va fi feeling-ul la trecerea de la Rs4 la R20,asteptam impresii.Felicitari in alegerea culorii,desi multi tind spre alb fiindca e mai usor de intretinut si e la moda,rising blue e o culoare speciala.

Cu toate ca initial imi doream tot Rising Blue, acum ma bucur ca m-am ales cu alb. Deocamdata ramane singura alba :D.

Pacat ca nu e culoare metalizata si din cauza asta e ceva mai "firava".

Acum o sa fie pe forum: Alb cu jante negre, Albastru cu jante negre, Albastru cu jante argintii. Lipseste un Rosu :)...

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. O sa iti placa foarte mult.

Legat de feelingul cu RS4 vs R, pune soft si o sa te surprinda la un vs.

:D

Link către comentariu

Mai pui un APR HPFP si faci Stage 2+ ;)

Legat de evacuare, mergi pe variante de top: Milltek, Scorpion.

daca era si trapa erau bifate toate

+ scaune scoica

Link către comentariu

Nu vreau creez o polemica dar putem crea un sistem mult superior celui de la Milltek. Scorpion nu mai zic. Va invit pe la noi sa avem o discutie vis-a-vis de evacuari, o sa aflati multe surprize despre sistemele "de top" .

Contium despre acest minunat R :)

Link către comentariu

Mai pui un APR HPFP si faci Stage 2+ ;)

Legat de evacuare, mergi pe variante de top: Milltek, Scorpion.

+ scaune scoica

Teff - in primul rand felicitari pentru ce ai facut din R-ul tau - este impresionant intr-adevar :)

Milltek m-am gandit si eu.

O sa iau in considerare sugestia ta bineinteles!

ref culoare - m-am gandit si eu la alb si imi place cum arata dar tot Rising Blue e unic :icon_thumleft:

Link către comentariu

Nu vreau creez o polemica dar putem crea un sistem mult superior celui de la Milltek. Scorpion nu mai zic. Va invit pe la noi sa avem o discutie vis-a-vis de evacuari, o sa aflati multe surprize despre sistemele "de top" .

Eu unul sunt de parere ca ar trebui sa deschidem un topic pe tema asta. Ma gandesc ca nu sunt informatii secrete si ar putea fi de folos multor persoane(fie care au deja evacuare, fie care vor sa isi cumpere).

Link către comentariu

Depinde acum de fiecare ce vrea. Eu sunt adeptul pieselor aftermarket facute de firme cu experienta si care investesc multi bani in dezvoltare si cercetare.

Acum fiecare vrea sa isi vanda produsul, mi se pare foarte corect. Doar mi-am dat cu parerea asupra unor produse care le-am testat.

Teff - in primul rand felicitari pentru ce ai facut din R-ul tau - este impresionant intr-adevar :)

Milltek m-am gandit si eu.

O sa iau in considerare sugestia ta bineinteles!

ref culoare - m-am gandit si eu la alb si imi place cum arata dar tot Rising Blue e unic :icon_thumleft:

Multumesc Andrei. O sa te ajut cu cea mai mare placere :D

Rising Blue ftw :D (JUG nu ne injura :D)

Link către comentariu

Multumesc Andrei. O sa te ajut cu cea mai mare placere :D

Rising Blue ftw :D (JUG nu ne injura :D)

cu siguranta voi apela la tine Stefan!

Rising Blue rulzzz... :)

Link către comentariu

felicitari pentru masina !

ar fi mers totusi alta culoare, nu ca asta n-ar fi frumoasa, dar parca devine prea "banala" :)

un argintiu sau un gri cred ca ar fi aratat interesant

Link către comentariu

Sa fie intr-un ceas bun :icon_thumleft: ! Bine ca ai ramas la tractiune integrala ca altfel se simtea lipsa, mai ales ca R-ul este o masina puternica.Sunt si eu curios diferentele resimtite intre RS4 si R. E o vorba, there is no replacement for displacement :)).

Culoarea este ajunsa deja trademark pe R, S3, cum si la Ferrari este acel rosu.

Eu astept sa vad un R all black in realitate. Mi se pare foarte suparat :D

VW-Golf-R-B%26B-01.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!