Jump to content

VW Passat-ul meu drag

Lapazan

Postare recomandată

In primul rand buna si toate cele bune! Nu sunt de mult pe acest forum si poate nu ma pricep sa scriu topic-uri dar o sa ma straduiesc cat mai mult :lol: . Ideea aceasta cu prezentarea masinii proprii mi s-a parut o idee foarte tare si m-am gandit sa ma bag si eu pentru ca zic eu cred ca merita sa-mi arat masinuta! :lol:

Am un :Passat B6 2006 2.0 TDI 4MOTION 140CP

- Culoare gri-negru metalizat

- Capacitatea cilindrica exacta a motorului este 2000cmc

- 6+1 trepte

- jante aliaj(aluminiu) pe 16``

- jante tabla originale

- covorase material originale

- proiectoare ceata

- tapiterie velur

- schimbator de viteze imbracat in piele

- scaune reglabile la buton

- oglinzi incalzite heliomate

- climatic

- margini cromate pe caroserie

- incalzire scaune fata

- cotiera fata/spate

- suport pahare fata/spate

- 10 airbaguri

- computer de bord MFD mare

- radio CD cu 8 difuzoare

- senzori parcare fata/spate

- 2 randuri de cauciucuri iarna/vara 2 ani vechime ambele

- senzori ploaie etc.

Sper ca nu am omis ceva,in fine, are toate reviziile la zi, anul trecut prin august i-am schimbat uleiul/filtrele, distributia + pompa de apa,am polishat-o interior/exterior + curatat tapiterie. Sper ca va place Passat-ul meu eu incerc pe cat posibil sa il intretin cum se cuvine am pus mult suflet in el si sper sa nu am vreo problema grava cu el. Aaa da are 163.000km reali si pot sa spun ca se comporta ca si cum ar avea 10.000km.

Multumesc pentru timpul acordat citirii topicului si va urez drum bun fara incidente si sa aveti grija de voi si de masinile voastre!!!

Si inca ceva, o sa revin in ceva timp cu niste poze numai sa imi fac ceva timp :lol: .

Modificat de Lapazan
Link către comentariu

dotata masinuta :icon_thumleft: , de vis si motorizarea

sa o stapanesti sanatos!!!

si asteptam poze:)

Link către comentariu

Lapazan defapt capacitatea cilindrica exacta nu e 2000 aia e aproximata , exacta este 1968 cmc dar fiind peste 1950 se aproximeaza la 2000 cmc sau 2L

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!