Jump to content

Octavia 1 HOT (vRS)

ady_77

Postare recomandată

Salut. Imi prezin si eu masina, Skoda Octavia Tour Sport an fabricatie 2009, 1.9 Tdi 101 cai, in prezent cu vreo 55000km,si cu cateva modificari:

Muzica: subwoofer jbl 1204bp-d 600w rms cu statie jbl 600w,player Alpine 9812 RR, 4 difuzoare amplificate de un magnat rock 6000

Interior: leduri albe si rosii originale de audi, scaune + banchete piele octavia rs

Exterior: suspensie reglabila, jante 17 RS, evacuare fara finala si catalizator,pleoapa luneta,pleoape faruri, buza bara fata cupra R, o bara de rigidizare intre amortizoare si un soft.

Cam asa arata masina in toamna,acum e in curs de modificare...

Nu am poze sub 1mb,o sa mai caut si o sa pun

Pe forumul [cenzurat] am fost dat afara deoarece Liviu,"atotputernicul"pe care banuiesc ca unii il cunoasteti mi-a dat ban pt ca l-am facut incapabil!:))

post-79743-0-75338900-1326980650_thumb.j

Modificat de ady_77
Link către comentariu

poti face resize la poze sa incapa mai multe. sau dai edit dupa 2 minute si mai adaugi alte poze

Link către comentariu

Arata interesant masina. Sa ai parte de ea. :-)

De la ce e vRS in titlul topicului? Ma asteptam la o Octavia vRs.

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Si eu la fel,cand am citit titlul topicului..eram sigur ca e vorba de un vRS! :D

Oricum,e foarte frumoasa si ingrijita..incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult rosul asta..cum ii zice mai exact?

Link către comentariu

An fabricatie 2009 ?? Pana cand au fost produs acest model cei de la Skoda :D ???

Player-ul cum se aude , stiu ca este unul din gama superioara ?

Link către comentariu

Am pus vrs doarece are tot kitul interior-exterior si jante de RS iar cat de curand o sa ajunga cam la 180 cai.

Playerul este unul destul de vechi dar a fost cap de serie la Alpine la vremea lui si are procesor de sunet.

Octavia tour stiu ca a fost una din masinile cu cea mai lunga perioada de productie,pana pe la jumatatea lui 2009.

post-79743-0-97948300-1327013762_thumb.j

Link către comentariu

Turbo de 131 cai si traseu de intercooler si alt soft si face in jur de 180 cai.

Momentan am un soft facut de un baiat din Pitesti si masina trage destul de bine.

post-79743-0-41815000-1327067939_thumb.j

post-79743-0-77507700-1327067942_thumb.j

post-79743-0-17129700-1327067946_thumb.j

Link către comentariu
  • 11 months later...

Sa o stapanesti sanatos! Imi place mult masina ta,arata foarte bine! Daca tot se cer multe poze zic sa contribui si eu cu una..sper sa nu fie cu suparare :)

post-20287-0-00404200-1356262576_thumb.j

Link către comentariu

Pe forumul [cenzurat] am fost dat afara deoarece Liviu,"atotputernicul"pe care banuiesc ca unii il cunoasteti mi-a dat ban pt ca l-am facut incapabil!lol.gif

arata bine masina, iar ultima fraza mi-a smuls un zambet in dimineata asta.:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!