Jump to content

MY LOVE ...MK4

ale99ale

Postare recomandată

foarte frumoasa masina.felicitari.nu te lua dupa nimeni.fao pe gustu tau si sa iti placa tie

Link către comentariu
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ale99ale

46

• Muale

13

• dox99

11

• undan

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

.... fara suparare dar emblema e-jante nu are ce cauta doar daca esti actionar ...Succes in continuare.

Poate ca este....sa am un sponsor sa-mi modific masina dupa cum vreau eu, mi-as pune sticker si cu nicusor de la braila. Daca ne gandim cat a costat-o toata distractia de pana acum .... mai conteaza ce stickere pune pe masina ?

Link către comentariu

pai omu' o face cum vrea el.ca doar e a lui.fiecare ne dam cu parerea,dar doar el stie ce vrea,cum vrea si cand vrea.

Link către comentariu

Arata blana interioru', nici eu nu is fan sa imbraci oaia in lup, dar na, fiecare cu piticii lui.Cat te'o costat sa il imbraci si unde ai facut manevra?

Link către comentariu

pana acum imi place absolut tot, poate mai putin stiker-ul cu reclama la jante, dar daca ai primit jantele moca sau cu o reducere calumea atunci n-are rost sa mai comentam poti colanta toata masina in reclama :)) .... tot respectul meu pentru ce ai facut pana acum, dat fiind ca esti fata.

PS: nu iti e frica sa mergi cu asa frumusete de jante si cu suspensia aia sport prin arad, care pentru cei care nu stiu...e un santier de cativa ani...si inca va mai dura cativa. numai bine !

Link către comentariu

toata lumea are treaba cu stickerul ejante :)) sa va explic cum sta treaba...tot ce am luat de la ejante am luat la pret de intrare ....mai multe nu spun :D

cateva poze facute pe graba

Arata blana interioru', nici eu nu is fan sa imbraci oaia in lup, dar na, fiecare cu piticii lui.Cat te'o costat sa il imbraci si unde ai facut manevra?

interiorul l-am facut la un baiat aici in Arad, si m-a costat cu tot cu material 500 euro!

post-62567-0-73993300-1332612222_thumb.j

post-62567-0-60970100-1332612244_thumb.j

Link către comentariu

poze cu bara spate nu ai facut? sunt chiar curios debara cum pica pe masina

Link către comentariu

arata bine si vad ca pica bine pe caroserie....strangem bani si jucam la loto :icon_cheesygrin:

masina arata foarte bine, felicitari

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

frumoasa masina...poate prea multe desene pe ea dar in rest...felicitari...

cat despre interior...felicitari celui care l-a facut...a iesit super:)

o intrebare tehnica am totusi...prin grilele din bara...trece aerul?ca imi par cam pline:(

Link către comentariu

ii plina numai grila din partea soferului unde singurul lucru sa zicem important ii senzorul de la temperatura exterioara, si si pt ala sunt lasate cateva gaurele vad.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

m-am holbat ceva timp...dar nu stiu...ori nu vad eu bine...ori nu se vede nimic in spatele grilelor...

daca te uiti mai atent...este alt negru unde zici ca sunt gaurelele in grila din stanga...alea le-am vazut si eu...

Link către comentariu

frumoasa masina...poate prea multe desene pe ea dar in rest...felicitari...

cat despre interior...felicitari celui care l-a facut...a iesit super:)

o intrebare tehnica am totusi...prin grilele din bara...trece aerul?ca imi par cam pline:(

da, trece aerul ca le-am gaurit eu ! ca sa vezi faza tare , grilele sunt originale, dupa logica mea trebuia sa vina gaurite acolo unde trebuie nu? nah...nu au venit asa , a trebuit sa gauresc eu cea din dreapta!

felicitari pt modificarile aduse...arata foarte bine...cum e cu suspensia ?

sincer , e ok! scutura putin dar e ok

:D

....

....

:)

post-62567-0-03878100-1332665407_thumb.j

post-62567-0-56470500-1332665419_thumb.j

post-62567-0-04909800-1332665474_thumb.j

post-62567-0-14040300-1332665523_thumb.j

post-62567-0-11184200-1332665565_thumb.j

Link către comentariu

Superba masina....multi km fara incidente :icon_thumleft:

Modificat de DSG932
Link către comentariu

Nu ai gasit nici o solutie pentru stergatorul spate? Cel de golf 5 sau cel de fabia 1 :)

Link către comentariu

nu e foarte practic sa il anulezi daca circuli cu masina pe vreme nasoala. pe plaoe pe dn sau autostrada se murdareste imediat luneta

Link către comentariu

Nici mie nu-mi plac masinile cu stergatorul de pe luneta anulat..arata incredibil masina..felicitari!

Link către comentariu

ca aspect,arata bine.

dar depinde daca vrei sa sacrifici luneta pt aspect... un stergator aero de g5 cred ca impaca si capra si varza

Link către comentariu

Bestie! :bom:

II trebuie o sedinta foto profesionala si sus cu ea pe toate forumurile de spcialitate!!! :D

Felicitari!!!

Link către comentariu

Senzatie!! :D Felicitari inca o data...se vede cat suflet si cata pasiune este investita in masina asta (sa nu mai zic financiar :)) ). Eu zic sa anulezi stergatorul spate, haionul clean look si niste iesiri dragute pentru evacuare cu niste tips-uri adecvate, si ai detronat mai toti proprietarii de G4 de pe vwforum :))

Link către comentariu

va multumesc din suflet pt aprecieri !!! :D sunt de acord cu sedinta foto :P

cat despre stergatorul spate...fratilor am nevoie de el...ca mai si circul cu masina :D iesiri pt evacuare nu vreau, de aceea mi-am si luat bara clean ;)

Link către comentariu

Am comentat fara rautate , pentru ca stiu cum e investesti in masina si cat de bine ar iesi tot se gaseste sa se comenteze , atasez si eu o poza ca sa iti faci o ideie cum ar arata cu tipsuri...scuzati mizeria.post-66212-0-91207200-1332774142_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!