Jump to content

MY LOVE ...MK4

ale99ale

Postare recomandată

• 2 weeks later...
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ale99ale

46

• Muale

13

• dox99

11

• undan

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

in momentul de fata ma zbat din rasputeri sa imi achizitionez niste jante! imi placx la nebunie , m-am indragostit :)

jantele arata cam asa:

post-62567-0-18165600-1329465954_thumb.j

Link către comentariu

:D am vandut jantele pe 17! nu mai am deloc , acum ma dau cu cele de 15 de iarna..groaznic! :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

S-au topit zapezile , a dat putin soarele ....incepe distractia ....astazi ma omor cu incalzirea in scaune, trebuie descusuta de pe scaunele vechi si pusa pe cele noi, deoarece dam interiorul la tapitat... atasez niste poze cu ce ma distrez eu azi :)

post-62567-0-20948100-1330682378_thumb.j

post-62567-0-73313300-1330682477_thumb.j

post-62567-0-42060400-1330682482_thumb.j

Link către comentariu

si eu imi caut perne sa imi pun incalzire. sper ca pana la anu' sa ma folosesc de ea! :P

spor la crosetat!

Link către comentariu

si eu imi caut perne sa imi pun incalzire. sper ca pana la anu' sa ma folosesc de ea! :P

spor la crosetat!

incalzirea asta de fapt e un material fff subtire cu ceva rezistente in el! le-am dat jos de pe scaunele cu care o venit masina si cum mi-am pus altele in masina vreau sa o mut!

Link către comentariu

Mi-au ajuns unele dintre piese, dupa lungi asteptari, si anume: lamita fata DTM, pedalel R32, antena radio, praguri interioare R32 si presuri R.

sunt foarte happy! :D pun poze sa le vedeti si voi!

post-62567-0-43406900-1330855843_thumb.j

post-62567-0-70417300-1330855845_thumb.j

post-62567-0-81402100-1330855847_thumb.j

post-62567-0-22196100-1330855850_thumb.j

post-62567-0-77895900-1330855852_thumb.j

Link către comentariu

Frumos, frumos hai cu montajul si cu pozele :)) Asteptam cu nerabdare . Go go go!!!!

Link către comentariu

f misto! poti sa lasi un link de unde le-ai luat sau preturi?

si eu as vrea antena,ornament pedale. dar ce am gasit pana acum era cam scump (la pedale) si nu m-am indurat sa dau banii.

alea ce sunt,stickere sa pui la usi,pe prag?

Link către comentariu

oemplus.ro sunt 150 euro pedalele cam asa!

Frumos, frumos hai cu montajul si cu pozele :)) Asteptam cu nerabdare . Go go go!!!!

astept sa imi vina kitul de R32 intro saptamana si jantele cam tot asa , apoi o bag la vopsit si dupa montam tot sus! :D

Link către comentariu

Am impresia ca la reprezentanta ieseai mai bine de 150E. Site-ul respectiv are niste preturi exagerate (in general) din pct. meu de vedere. Chiar peste reprezentanta.

Sa ai spor

Link către comentariu

Am impresia ca la reprezentanta ieseai mai bine de 150E. Site-ul respectiv are niste preturi exagerate (in general) din pct. meu de vedere. Chiar peste reprezentanta.

Sa ai spor

am intrabat si la reprezentanta si la magazinele de piese auto care aduc piese pe original si chiar cu reducere nu am obtinut pret mai bun ca si aici! am cautat si in germania si peste tot credema!

Link către comentariu

tocmai am aflat o veste buna...saptamana aceasta pe sfarsit imi ajung si jantele ... :P Jantele vor fi totusi cele de la Oxigin Oxrock de 8,5x18 toate 4 incaltate cu anvelope 215/40R18! sper sa dea bine!!!

post-62567-0-30091400-1330957730_thumb.j

Link către comentariu

Mamma mia, sigur va arata bine, mai ales ca sunt pe 18" ....nu stiu insa cat de comod vei sta in masina dupa ce o incalti. dar la cum va arata, cred ca nu mai conteaza daca te zdruncina putin :P

Cat te-a costat ?

Link către comentariu

Sa ai spor

am intrabat si la reprezentanta si la magazinele de piese auto care aduc piese pe original si chiar cu reducere nu am obtinut pret mai bun ca si aici! am cautat si in germania si peste tot credema!

Sa nu fie cu suparare . si mie imi plac astea de R dar: http://shop.ahw-shop.de/vw-golf-4-1j/innenausstattung/pedalkappen-und-fussstuetzen

Eu am alea de TT sunt frumoase:)

Link către comentariu

Mamma mia, sigur va arata bine, mai ales ca sunt pe 18" ....nu stiu insa cat de comod vei sta in masina dupa ce o incalti. dar la cum va arata, cred ca nu mai conteaza daca te zdruncina putin :P

Cat te-a costat ?

Credema ca daca va arata bine masina nu ma mai intereseaza cat de tare ma zdruncina! jantele au costat 850 euro! sper sa dea bine asa cum sunt black polish daca nu o sa imi placa o sa le vopsesc negru lucios complet!

ce culoare va avea??? jantele de unde le-ai achizitionat?

Masina va ramane neagra , bineinteles revopsita in mare parte si voi pune niste autocolante pe verde fosforescent , am gasit eu in germania un model misto ca niste dungi dar nu sunt dungi , ve-ti vedea! jantele le-am achizitionat de la ejante.ro

Frumoasa masina, cat mai multi km fara probleme :icon_thumleft:

Mersi frumos pt aprecieri! :P

Sa ai spor

Sa nu fie cu suparare . si mie imi plac astea de R dar: http://shop.ahw-shop...nd-fussstuetzen

Eu am alea de TT sunt frumoase:)

Eu am luat toate accesoriile de la el si mi-a facut pret bun la toate! de aceea mi s-a rentat sa nu mai platesc transporturi din germenia si sa am complic cu plata prin banca etc!

Link către comentariu

m-ai facut curios cu verdele ala, pune o poza cu ce ai vazut in DE

Link către comentariu

Astai masina cu autocolantele , dar vor fi alte culori la mine, nu stiu inca ce culori dar voi cere parerea si altola! voi ce spuneti?

post-62567-0-48483200-1331020994_thumb.j

post-62567-0-82684900-1331020997_thumb.j

Link către comentariu

Au ajuns jantele !!!!!! :P :P :P Sunt superbe! acum sa vedem cu stau pe masina!

post-62567-0-06344600-1331493580_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!