Jump to content

MY LOVE ...MK4

ale99ale

Postare recomandată

Modelul acela de ceasuri de bord este foarte rar in special modelul pentru diesel care sa fie si immo3 sa ti se potriveasa, cred ca nu ma insel cand zic ca si masina ta suporta immo3. Poti sa gasesti modele de ceasuri si pe forum dar se dau ca pita calda, astfel iti ramane sa cauti pe eBay si sa iei de acolo sau poti vorbi cu colegul @Florin el are ceasuri de bord si poate sa te indrume sau sa iti faca rost de acel model. O zi buna.

Link către comentariu
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ale99ale

46

• Muale

13

• dox99

11

• undan

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nici mie nu-mi plac ceasurile,insa important e sa-ti gadile retina ta :blah:

In rest ai un model bine dotat si aratos.

Multi km lipsiti de incidente!

multumesc frumos :)

Modelul acela de ceasuri de bord este foarte rar in special modelul pentru diesel care sa fie si immo3 sa ti se potriveasa, cred ca nu ma insel cand zic ca si masina ta suporta immo3. Poti sa gasesti modele de ceasuri si pe forum dar se dau ca pita calda, astfel iti ramane sa cauti pe eBay si sa iei de acolo sau poti vorbi cu colegul @Florin el are ceasuri de bord si poate sa te indrume sau sa iti faca rost de acel model. O zi buna.

iti multumesc frumos pt informatii, ma voi interesa sa vad ce gasesc!

Link către comentariu

totul frumos,mai putin ceasurile...dau usor in altceva.fa rost de ceasuri din 2003 alea ca de passat cu marginea cromata...ar da un aer super fresh.parerea mea,insa tie trebuie sa iti placa,nu noua.

brgds

Link către comentariu

Esti de apreciat ca esti fata si dai atentie unei masini. Felicitari pt asta. Treaba cu plafonul cred ca o voi pune si eu in practica o data cu venirea zilelor mai calde. Cel putin in poze arata excelent. Ai gasit cumva un DIY cu demontarea plafonului? Daca da, as dorii sa mi-l lasi pe PM daca nu e prea mare deranjul. Sa ma apuc asa direct de demontat mi-e cam teama sa nu rup clemele si apoi sa faca burta, sa stea lasat sau indoit cartonul. Ai folosit vopsea la spray? Cu semnele de la plafoniera fata mai ales, care sunt si luminate ce ai facut? S-au acoperit de vopsea sau ai gasit o metoda ingenioasa sa nu se vada stratul de vopsea din jurul lor? Multumesc

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

1) Masina arata foarte bine. Sa o stapanesti sanatoasa. :icon_thumleft:

2) Nici mie nu-mi plac ceasurile de bord (fara suparare). :icon_redface:

3) Nu vrea sa fac reclama, dar uite aici un coleg care vinde niste ceasuri de Passat si care ar arata mult mai bine decat cele pe care le ai acum:

http://vwforum.ro/topic/85133-vand-instrument-cluster-vdo-ceasuri-bord-passat-minidot-immo-3/

Numai bine. :)

Link către comentariu

Esti de apreciat ca esti fata si dai atentie unei masini. Felicitari pt asta. Treaba cu plafonul cred ca o voi pune si eu in practica o data cu venirea zilelor mai calde. Cel putin in poze arata excelent. Ai gasit cumva un DIY cu demontarea plafonului? Daca da, as dorii sa mi-l lasi pe PM daca nu e prea mare deranjul. Sa ma apuc asa direct de demontat mi-e cam teama sa nu rup clemele si apoi sa faca burta, sa stea lasat sau indoit cartonul. Ai folosit vopsea la spray? Cu semnele de la plafoniera fata mai ales, care sunt si luminate ce ai facut? S-au acoperit de vopsea sau ai gasit o metoda ingenioasa sa nu se vada stratul de vopsea din jurul lor? Multumesc

in primul rand mersi frumos pt aprecieri, in al doilea rand nu ma lua cu prescurtari precum "DIY" ca eu sunt mai incepatoare pe forum si nu stiu ce inseamna:D. plafonul se demonteaza ff simplu, dupa ce dai jos toate manerele , plafonierele , parasolarele si chederele de la usi , vine jos fff simplu, dar atentie la mufa de la instalatia electrica de la plafoniere; instalatia electrica este prinsa pe plafon pe dinauntru , iar mufa ce o leaga de restul masinii o gasesti dupa ce dai jos stalpul de la parpriz din partea soferului. toti stalpii sunt prinsi in cleme, cei dintre usile masinii au si un surub fiecare , care il gasesti sub emblema de la airbag . plafonul , stalpii , parasolarele si chederele le-am vopsit cu vopsea vopsea la kg negru mat , iar restul plasticelor cu vopsea la spray. la toate plafonierele le-am izolat sticla , in rest an dat cu vopsea, nu ma intereseaza semnele .

sper ca ti-am fost de ajutor, credema ca este putina bataie de cap dar iese fff bine! daca mai ai vreo nelamurire te ajut cu placere!

1) Masina arata foarte bine. Sa o stapanesti sanatoasa. :icon_thumleft:

2) Nici mie nu-mi plac ceasurile de bord (fara suparare). :icon_redface:

3) Nu vrea sa fac reclama, dar uite aici un coleg care vinde niste ceasuri de Passat si care ar arata mult mai bine decat cele pe care le ai acum:

http://vwforum.vwfor...minidot-immo-3/

Numai bine. :)

iti multumesc pt info! mie nu prea imi plac acele inele cromate sincer!

Link către comentariu

Mersi frumos. Am aflat detaliile care ma interesau :). DIY este prescurtare a do it yourself. Se practica topicurile astea in care cineva care a facut o lucrare descrie cu poze si cuvinte pasii necesari realizarii :) Toate bune

Link către comentariu

Mersi frumos. Am aflat detaliile care ma interesau :). DIY este prescurtare a do it yourself. Se practica topicurile astea in care cineva care a facut o lucrare descrie cu poze si cuvinte pasii necesari realizarii :) Toate bune

Cu placere, mersi ca m-ai luminat in legatura cu prescurtarea :D

Link către comentariu

Alaltaieri a fost o zi foarte urata pt mine.... dupa lungi asteptari, mi-am comandat si eu intr-un final bodykitul de R32, complet! dar spre surprinderea mea cei din bucuresti "kitxenon" au tinut sa imi strice ziua! am sunat la ei, am intrebat de kitul complet de R32, mi-au spus ca il au pe stoc si ca poate sa mi-l trimita pe a doua zi! am fost cea mai fericita! prin urmare le-am cerut careva detalii si anume , daca bara fata are loc de spalator de far si daca grilele din bara sunt negre ca si cele originale , duap cum arata si poza de la ei de pe site! bineinteles mi s-a raspuns afirmativ al fiecare din intrebarile mele, deci kitul era vis! am primit si poze pe mail cum ziceau ei ca arata! a doua zi ma suna cei de la curier ca am 3 colete. cand am auzit am fost cea mai fericita! dupa o ora a ajuns curierul la mine ... SURPRIZAAAA!!!! nu era kitul de R32, era altul, alt model de bara de spate , iar bara de fata nu avea loc pt spalatorul de faruri iar grilele nu existau deloc! Am pus mana pe telefon si am sunat al ei , la care mi se spune " ridicati va rog coletele de la curier ca rezolvam noi cumva. intrati la noi pe site sa va aratam ce mai avem " . Eu, cand am pus comanda, am fost suficient de clara cu privire la ce vreau, le-am arata si poze! a iesit ceva de genu " ridicale ca bune ti-or fi si alea", cum ar veni sa dau 480 euro pe ceva ce nu vreau! Asa ca , am fost foarte dezamagita de profesionalismul lor si cu siguranta nu voi mai cumpara nimic de la ei pe viitor! Am postat aici intamplarea ca sa se stie ce fel de oameni sunt si sa nu o patiti si voi !

Prin urmare cred ca imi voi comanda kitul din Germania, desi este mult mai scump dar macar stiu o treaba : vine din Germania si nu voi avea probleme de genul acesta!

Link către comentariu

vezi daca nu apelezi la comercianti de pe acest forum :exclaim:

ce ai facut pana la urma cu kitul, l-ai returnat?

volanu acela e naspa, nu-l vinzi? :icon_cheesygrin: glumesc...de unde ai reusit sa faci rost de el? e singurul volan pentru care as renunta la cel cu comenzi pe volan

Grile de vw bora nu vrei sa-i pui? sunt de efect :bom:

Link către comentariu

ar trebui sa returnezi si sa nu platesti niciun ban acestor "comercianti"

bara fata stiu ca vine pe interior cu locasul trasat pt spalatoare,trebuie decupat. sau sunt si cu ele decupate deja?

grile de bora caut si eu sa imi pun la golf,se vad mai frumos :emthup:

Link către comentariu

vezi daca nu apelezi la comercianti de pe acest forum :exclaim:

ce ai facut pana la urma cu kitul, l-ai returnat?

volanu acela e naspa, nu-l vinzi? :icon_cheesygrin: glumesc...de unde ai reusit sa faci rost de el? e singurul volan pentru care as renunta la cel cu comenzi pe volan

Grile de vw bora nu vrei sa-i pui? sunt de efect :bom:

daca stii cumva cine anume de pe acest forum are kitul de R32 ti-as fi foarte recunoscatoare daca m-ai ajuta! volanul mi l-a facut cineva din Arad, daca doresti pot sa iti dau nr lui, este volanul original cel in 3 spite , airbagul original si marginea mi-a imbracat-o ca si la cel de R32. da-mi si mie o poza cu grilele de Bora sa le vad si eu ca nu stiu care sunt!

mersi frumos!

ar trebui sa returnezi si sa nu platesti niciun ban acestor "comercianti"

bara fata stiu ca vine pe interior cu locasul trasat pt spalatoare,trebuie decupat. sau sunt si cu ele decupate deja?

grile de bora caut si eu sa imi pun la golf,se vad mai frumos :emthup:

am refuzat coletele bineinteles! am auzit si eu de la cei din Germania ca bara fata vine pe interior cu locasul insemanat unde trebuie decupat! dar acestia de la noi nu au stiut sa imi spuna acest lucru , mi-au zis pur si simplu ca au locasul acela ! in fine....

Link către comentariu

vreau o parere , cum ar arata masina cu aceste jante ? janta din poza este de 17 , eu vreau sa pun de 18! dar cum ar arata jante silver pe masina neagra....nu de alta dar eram hotarata asupra acestui model si acum cand le-am vazut m-am cam desumflat :D

post-62567-0-00002900-1327668910_thumb.j

post-62567-0-54345800-1327668918_thumb.j

Link către comentariu

sunt rotunde sau patrate jantele alea?

uite poza de mai jos cum arata gurile de aerisire de la bora si de la vw golf r32

o sa ma interesez de kit complet si te anunt in cateva zile

post-13656-0-56873300-1327680171_thumb.j

Link către comentariu

sunt rotunde sau patrate jantele alea?

uite poza de mai jos cum arata gurile de aerisire de la bora si de la vw golf r32

o sa ma interesez de kit complet si te anunt in cateva zile

jantele erau second hand, posibil sa fi fost patrate :) , ideea era daca arata bine pe masina mea acel model! da, stiam de acele guri de aerisire , m-a batut gandul dar cel mai ieftine am gasit al 150 euro toate 4!

astept raspuns cu kitul!

mersi frumos!

Link către comentariu

cauta in dezmembrari,gasesti mai ieftin de 150 euro.

vazusem si la 80 candva.

dar sa nu iei de pe masini de anglia,nu se vor potrivi decat cu niste modificari (taiat,lipit) si se vede nasol

Link către comentariu

cum ar arata masina cu aceste jante ?

Sunt foarte ok jantele! Si daca nu-ti plac argintii, poti sa le vopsesti...

Modificat de Rave
Link către comentariu

:nono: ....stii cum e , gusturile nu se discuta...mie sincer nu imi plac..

mai degraba, la cat de bine arata in rest poti cauta ceva gen r32 mk4 sau bbs-urile de pe mk4 gti jubi :wub:

Link către comentariu

Noah da cum de te-ai hotarat asa deodata? Cu ce te-o suparat de vrei sa o dai? Pacat de masina sa o dai mai ales acuma cand ai inceput cu upgradurile.

Link către comentariu

cand va mai posta aici cred ca ne va "rupe" ochiu'....cine stie la ce operatii e supusa masina acum.... :bom:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!