Jump to content

MY LOVE ...MK4

ale99ale

Postare recomandată

A venit timpul sa ma laud si eu ...nu numai altii :) sunt posesoarea unui Golf Mk4 2003 si sunt foarte mandra de asta!

Masinutza mea are urmatoarele specificatii:

MOTOR: 1.9 TDI POMPE DUSE

CP: 131

AN FABRICATIE: 2003

KM :188.000 LA ORA ACTUALA , AM ACHIZITIONAT-O LA 173.000

CULOARE: NEGRU

ELERON ORIGINAL

STOPURI CU LEDURI NEGRE

GRILA FATA BADGELESS

VOLAN R32

CEASURI PLASMA

SCAUNE SPORT

PRELUNGIRE BARA FATA + TELESCOAPE

post-62567-0-06005500-1326967549_thumb.j

post-62567-0-99922100-1326967637_thumb.j

post-62567-0-44955400-1326967646_thumb.j

post-62567-0-98048100-1326967655_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ale99ale

46

• Muale

13

• dox99

11

• undan

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

bravo...frumoasa masina! si mai rar o domnisoara pasionata de domeniul asta ! bine ai venit printre noi! :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

arata f bine masinuta,felicitari pt morotul de 131cp. ce ma deranjeaza este acea buza din bara fata,nu are continuitate. adica inspre praguri...

ceva poze din interior?

care a fost pretul ei?

Link către comentariu

Inca o pasionata ce bine sunteti cam rare, dar bine ca sunteti. Masina arata foarte bine cu o singura exceptie fusta bara fata. Pune si poze cu interiorul sunt curios cum arata ceasurile cu plasma. Spor la modificari daca ii mai faci ceva.

Modificat de dizy
Link către comentariu

va multumesc frumos tuturor! buza aceea nu mai este pe masina, asta ca sa va linistesc, urmeaza kitul de R32 complet, bara fata , bara spate , parguri! poze cu interiorul nu am , dar fac astazi si le postez! masina a costat 6000 euro !

mai urmeaza modificari bineinteles :D ar fi culmea sa ma opresc aici, nu?

Mi-am achizitionat si farurile in sfarsit is suspensia sport dar nu sunt montate inca!

post-62567-0-50028500-1326969097_thumb.j

post-62567-0-80526100-1326969117_thumb.j

Link către comentariu

Bravo! Frumoasa masina! Sa ai in continuare grija de ea.

Pls, da-mi cateva detalii despre jante, sunt originale vw sau alta marca (care?), ce dimensiune sunt, si ce cauciucuri au. Arata bestial si as pune si eu la fel pe Fabia mea.

Mult spor si inspiratie la modificari, si nu uita sa iti spui si un sticker cu vwforum, e pacat sa nu o (te) recunoasca pasionatii in trafic.

Link către comentariu

Multumesc mult!

Jantele care le-am avut , cele din poze , erau jante facute de Gmp Italy , dar erau model copiat dupa cel de Audi R8, nu erau originale Vw. erau pe R17 cu anvelope 215/45R17. Pe fabia intra r17 fara probleme dar trebuie sa pui anvelope 205/40R17!

Jantele nu le mai am , le-am vandut de 1 sapatama , au fost puse la vanzare aici pe forum fff mult timp!

Daca imi trimite si mie cineva un sticker cu vwforum l-as lipi cu cel mai mare drag! :P

eu sunt curios de faruri...de unde le-ai luat , marca. pret?

farurile le-am primit cadou :) stiu ca sunt luate din Germania, pretul lor este undeva la 180 euro!

eu sunt curios de faruri...de unde le-ai luat , marca. pret?

sunt Depo

Link către comentariu

Merci de raspuns...nu stiu daca m-as incumeta sa pun pe 17 la Fabia.

Cred ca voi lua pe 16 si daca as gasi modelul cum ai avut tu ar fi perfect.

Link către comentariu

Superba masina. Jantele alea, sunt moartea mea, si OZ are model identic, dar si pretul pe masura.

Link către comentariu

Superba masina. Jantele alea, sunt moartea mea, si OZ are model identic, dar si pretul pe masura.

Jantele mele au costat 520 euro cand le-am luat ! cam asta e pretul si acum!

Link către comentariu

pozele promise:D

tavan negru

volan R32

ceasuri plasma

asa arata masina in momentul de fata :D

post-62567-0-01336200-1327051759_thumb.j

post-62567-0-92393200-1327051770_thumb.j

post-62567-0-69192900-1327051774_thumb.j

post-62567-0-77068500-1327051786_thumb.j

post-62567-0-77380300-1327052087_thumb.j

Link către comentariu

Ceasuri plasma ??? aoleo, ce mortal arata, zici ca e bord din StarTrek :D foarte misto...felicitari !

De unde ai achizitionat ceasurile si cat au fost ?

Link către comentariu

Ceasuri plasma ??? aoleo, ce mortal arata, zici ca e bord din StarTrek :D foarte misto...felicitari !

De unde ai achizitionat ceasurile si cat au fost ?

mersi mersi :D

le am de la ejante si au costat 165 lei

Link către comentariu

O masina frumoasa, sa ai parte de ea si la cati mai multi kilometrii fara probleme.Iti urez drum intins sa ai.

P.S. ceasurile acelea cu plasma parca nu isi gasesc locul in masinuta ta, ar fi fost frumos daca erau ceasuri de bord model sport ar fi aratat exceptional, dar oricum este doar parerea mea, si in fond tie trebuie sa iti placa :)

o poza ca exemplu pentru ceasurile de bord :))

http://img20.imageshack.us/img20/7699/sportedition.jpg

Link către comentariu

frumoase modificari insa cum a spus si colegul de mai sus ceasurile cu plasma strica bordul ...

Link către comentariu

Momentan Nu functioneaza incalzirea in scaune deoarece a fost schimbat cu cel sport, dar pe viitor urmeaza sa imbrac interiorul in piele si atunci voi muta si incalzirea de pe cel vechi :D.

Link către comentariu

si eu votez contra ceasuri plasma...

in schimb imi place plafonul negru,poti sa dai cateva detalii,era gri...cum l-ai facut?

Link către comentariu

va multumesc tuturor pt aprecieri ...sa recunoastem totusi ca ceasurile nu sunt chiar exagerate! :D mie imi plac...

plafonul si tot interiorul pana la jumatate a fost pe crem! pur si simplu l-am dezmembrat complet pana la ultimul plastci crem si le-am vopsit cu vopsea negru mat, bineinteles vreo 3 straturi de vopsea! este putina bataie de cap cu el, dar in final mi-a iesit ..si chiar bine pe deasupra! Pe crem era oribil, se murdarea repede , nu dadea bine cu masina toata neagra , plus ca acum este foarte odihnitor! Recomand tuturor care au nervi de asa ceva! :D :D

O masina frumoasa, sa ai parte de ea si la cati mai multi kilometrii fara probleme.Iti urez drum intins sa ai.

P.S. ceasurile acelea cu plasma parca nu isi gasesc locul in masinuta ta, ar fi fost frumos daca erau ceasuri de bord model sport ar fi aratat exceptional, dar oricum este doar parerea mea, si in fond tie trebuie sa iti placa :)

o poza ca exemplu pentru ceasurile de bord :))

http://img20.imagesh...portedition.jpg

da, intr-adevar aceste ceasuri sunt foarte tari , daca stii si de unde se pot achizitiona ti-as fi recunoscatoare! cele care le am eu , sunt cel mai ok model dintre toate cate am gasit pe piata , adica cel mai simplu si nu fff impopotonat!

Link către comentariu

Nici mie nu-mi plac ceasurile,insa important e sa-ti gadile retina ta :blah:

In rest ai un model bine dotat si aratos.

Multi km lipsiti de incidente!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!