Jump to content

Golf 5 *SIR*

Ener2k

Postare recomandată

Schimbari?!...

Vopsirea bandourilor si fusta spate in culoarea caroseriei.

Link către comentariu
  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ener2k

30

• tur

6

• Riderx

4

• STOE

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Deocamdata fusta de GTI mai are de așteptat.

Schimbări

- colantat sigla spate cu colant gri

- vopsit fustă spate, bandouri și mânere în culoarea caroseriei.

Urmează

- colantat cu negru stâlpișorii de la bara față

- spalare interior (ca nu am avut timp până acum)

- să spăl mașina ca săraca n-a vazut apa de aproape 3 săptămâni :))

Modificat de EnergiZer^
Link către comentariu

A plouat in noaptea asta, ai mai scapat de inca 3 saptamani :))

Pe a mea am spalat-o aseara si am facut bine ca am spalat-o inainte pt ca aveam numai praf pe ea si cu ploaia se facea super naspa, acum e doar apa curata de ploaie pe care o sa o sterg cu o laveta...

Poze!

Link către comentariu

Ati montat fusta spate fara sa dati bara jos?ca ma gandesc ca te-a tur,sau?

Haide cu modificarile cat mai repede!

Link către comentariu

Am demontat bara spate. Mulțumesc din nou lui "tur" pe această cale pt ajutor!

Azi am spălat mașina, am colantat stâlpii de la bara față și am lipit numărul din bara față cu banda 3M (cred că nu-l mai dezlipesc nici cu flexul :)) )

Poze:

img2840l.th.jpg

img2844h.th.jpg

img2845z.th.jpg

img2851p.th.jpg

img2861y.th.jpg

img2847i.th.jpg

img2495wo.th.jpg

img2867k.th.jpg

Aș vrea să fac stopurile fumurii și poate să colantez oglinzile cu negru mat. Încă mă mai gandesc la oglinzi.

Modificat de EnergiZer^
Link către comentariu

Sigur e a ta? Bravooo arata foarte misto. Classy asa. Stopurile sa le faci ca la mine (si multi alti colegi de forum) R32-Look. :D

Oricand ai nevoie stii ca ma bag. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult atunci, dar asta e. :D

PS: ne auzim azi sa iau si eu trusa inapoi.

Modificat de tur
Link către comentariu

foarte tare, imi place! imi plac si capacelele de la jante :icon_thumleft:

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum. Arata bine jucaria. Nu te mai lua dupa Andu Tur ca asta strica unde isi baga nasul. Daca ai nevoie de ceva, da un semn pe forum, Suntem toti aici aproape in Arges, sigur te ajuta cineva. Bafta in continuare!

Link către comentariu

:))

Mulțumesc baieți! Mașina are timp de odihnă o săptămână pt că mâine plec la mare. Ea rămâne acasă :))

@tur da, e a mea. Stopurile oricum așa intenționam să le fac :D

@SosoASD până acum m-a ajutat mult și n-a stricat nimic :))

P.S.: sticker nou

post-99932-0-09960600-1343327112_thumb.j

post-99932-0-42762600-1343327112_thumb.j

Modificat de EnergiZer^
Link către comentariu

A inceput sa prinda un contur frumos masina :icon_thumleft:

Vad ca inca nu te-a molipsit tur sa o mai lasi macar putin :P

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Recunosc că ar arata mai bine lasată puțin, dar deocamdata nu am făcut acest pas și nu pot să spun că e o prioritate.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cam așa arată acum.

Oglinzile le-am foliat singur. Am folosit un colant f prost și la căldură s-a strâns și de aproape arată cam aiurea. Plus că e foarte dificil să le faci dintr-o singură bucată, așa că se cam văd îmbinările. Oricum le-am facut mai mult ca "mock-up".

Îmi place cum arată așa, dar nu știu sigur dacă o voi lăsa așa. Eventual o să le folieze un profesionist. De vopsit nu prea vreau să le vopsesc.

post-99932-0-23775000-1344249638_thumb.j

post-99932-0-95556300-1344249770_thumb.j

Modificat de EnergiZer^
Link către comentariu

Arata bine. La vopsit nu prea ai nimic de pierdut, poate inca un spray argintiu sa le faci inapoi daca te plictisesti (adica 30 de lei):D De vopsit ti le face fratele tur ca are mana formata:D

Edit: Scuze ca n-am raspuns pe mess da eram la masina.

Link către comentariu

E posibil s-o facem şi pe asta, deşi în caz că mă răzgândesc şi le vreau gri înapoi nu ştiu dacă vor mai ieşi aceeaşi nuanţă...

Dacă se pricepe cineva să îmi facă grila si sigla negre în photoshop îl rog să o facă (la o poză din pagina precedentă). Sunt curior cum ar da şi eu nu prea mă pricep la PS. Thanks!

Modificat de EnergiZer^
Link către comentariu

Azi am vopsit oglinzile negru mat cu ajutorul lui tur căruia îi mulțumesc! :beerchug:

Poze mâine.

Link către comentariu

Scuzați pozele mai puțin artistice. Au fost făcute pe fugă.

post-99932-0-82132700-1344531278_thumb.j

post-99932-0-72940000-1344531290_thumb.j

Modificat de EnergiZer^
Link către comentariu

Ai fost cumva in Weekendu asta prin zona Muresului..? sau ma rog pe aici prin "Ardeal"...Cluj...

Ma rog... am fost prin zona (Satu Mare-Targu Mures), si nu mai retin bine unde am vazut un Golf tot asa ca si culoarea ta, tot cu semnale USA, si proiectoarele (fix ca in poza de la avatar), si dupa azi iti vad masina pe forum.

Link către comentariu

Nu am fost plecat din localitate, deci nu eram eu. Poate doar dacă mi-a furat cineva mașina și a adus-o înapoi când a terminat treaba :)) Glumesc desigur

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!