Jump to content

Golf 4 1.6 16v Highline

george.o

Postare recomandată

120 am dat pe ele, au fost noi sigilate. Eu asa cum se vede le.am montat.invers nu imi placea cum da pt ca era prea lung si nici termistorul nu statea prea bine invers...

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

Ma gandeam sa sparg carcasele si sa salvez cumva sticla!

Link către comentariu

Cu incalzirea sunt in dubii..nu e vorba cum iti place tie...e vorba ca se pun cum trebuie...nu sunt originale?de zici ca sunt mai mari?

Farurile...sa gasesti doar carcase...nu cred...mai de graba unele cu sticla sparta...si sa le recuperezi pe a tale distrugand carcasa cu mare grija...imposibil nu ar fi...

Link către comentariu

Pernele sunt cele de renault. Nu dadeau altfel.

La faruri la asta ma gandeam, sa caut unele cu sticla sparta, sa aibe carcasa intreaga.

Link către comentariu

Cauta Hella daca tot cauti...sa nu te chinui prea mult cu curatatul cioburilor...

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

Sunt mult mai lungi decat sezutul pernele, si nu dadea bine daca le puneam invers. Pe scaunul de renault probabil e alt fel. Asa cum sunt montate acum, cea de pe sezut dupa ce am indoit-o prin burete a ramas scurta cu cativa cm la genunchi, dar daca le puneam invers era mult prea lunga cealalta si incalzea inultil pt mine acolo ca venea indoita peste marginea scaunului.

Ce sa zic. Eu sunt multumit de cum a iesit incalzirea, mai ales ca am pus instalatie electrica originala. Daca o sa am probleme cu rezistentele o sa le dau jos si o sa cumpar altele, nu au fost scumpe dupa parerea mea. La desfacutul tapiteriei ma asteptam la ceva mai dificil dar nu a fost asa!

Cred ca o sa fie destul de greu sa gasesc faruri pentru modificarea asta. Nici nu as investi prea mult in ele.

Link către comentariu

De ceva vrema nu imi mai merge buzzerul de la ceasuri. Ma gandeam sa pun unul cum se gaseste in calculatoare. Oare merge?

post-82379-13848929161889_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am luat eleronul de la vopsit azi, foarte bine a iesit. Dupa ce il montez pun niste poze mai bune! :)

post-82379-13861814715935_thumb.jpg

Link către comentariu

Da. Doar lipit. Astept o zi mai calduroasa putin sa apuce sa se intareasca adezivul si o bag in garaj peste noapte sa nu inghete si sa se usuce cum trebuie. Doar ca nustiu cand se va intampla asta pentru ca cica traba sa fie peste 5 grade sa se usuce adezivul

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Nu cred.

Ce bec ai pus? Si eu am cautat galben dar nu am gasit.

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

Am pus folie pe lupa.. se vede super bine pe asfaltul ud si jegos din perioada asta si pe ceaţa la fel! Si arata si farul altfel, mai ales cand e aprins.

Link către comentariu

Vreau si eu becuri galbene pentru proiectoarele din far.

Detalii please.

Scuze eroare de browser

Acum am vazut ca ai folie pe lupe...

Link către comentariu

Probabil - altfel nu vad cum...

Vorba lui Muale - nu stiu cum se comporta folia la temperatura din far - ea fiind facuta pentru exterior. Prin primavara - vara vei vedea. Noroc ca atunci nu e ceata, si posibil doar caldura becului de faza scurta sa nu fie suficienta sa o degradeze

Link către comentariu

Rezista la temperatura!Am folosit destul de mult proiectoarele cat sa fiu convins, si eu am crezut initial ca poate nu tine. Am dat farurile jos si am scos proiectoarele prin spate si ca sa intind folia bine am desfacut si proiectorul. Destul de simplu zic eu, cateva cleme si o surubelnita dreapta sa le scot afara

Aveam de gand sa fac un joey mode, sa vopsrsc doar rama aceea neagra, dar am renuntat deocamdata pt ca am faruri valeo..

Link către comentariu
  • 1 month later...

A sosit timpul sa fac schimbul de ulei!

post-82379-13912611845271_thumb.jpgpost-82379-13912612050156_thumb.jpg

Filtru de aer am mers pe champion. Tot din asta am folosit si data trecuta si a fost foarte ok din punctul meu de vedere. Sunt la al 4-lea schimb de ulei si tot acelasi castrol am folosit de fiecare data.

Filtru de benzina are doar 14.000 km, pun altul la urmatorul schimb de ulei. Filtru de ulei am pus meyle, doar din asta avea in magazin!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!