Jump to content

Golf 4 1.6 16v Highline

george.o

Postare recomandată

Va salut! M-am gandit sa imi prezint si eu golful aici!

Deci, este un golf de 1.6, 16v, are codul motor AUS, si sunt foarte multumit de el!

Este highline si are volan in 3 spite imbracat in piele, interior negru cu scaune putin mai sport dar cred ca asa sunt pe toate modelele highline, cotiera fata, spate, climatronic, 4 airbaguri, oglinzi reglabile electric si incalzite, ABS, jantele sunt modelul montreal2, 205/55/16, dar nu are ESP si mi-ar fi placut sa aiba!

http://imageshack.us/g/715/19072011012.jpg/

Link către comentariu

Frumoasa masinuta plus ca e o culoare pe care nu se vede asa tare praful si mizeria. Sa te bucuri de ea! :Driver:

Link către comentariu

Ms la fel! da, mai ales acum iarna cu toata mizeria de pe drum, traba sa umblii um pic mai mult pina sa se vada ! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Foarte frumoasă mașinuța! Niște poze cu interiorul? Să o stăpânești sănătos și drive safe! :Driver:

Link către comentariu

Ms la fel EnergiZer! Poze cu interiorul o sa pun cat de curand, poate chiar maine, sa fac cateva mai ca lumea! :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Ms Tibi, la fel iti doresc si tie!

Modificat de george.o
Link către comentariu
  • 2 months later...

cum sa fac sa mi se vada direct pozele, nu linku spre poze de pe imageshack?

Link către comentariu

le pui direct pe forum. dar sa nu fie la dimensiuni foarte mari.

poti face resize cu un program (irfan view de ex)

Link către comentariu

06042012019

28032012012 001

06042012018

06042012017

06042012014

am incercat ceva aici, le-am redimensionat, dar tot nu am reusit sa le pun cum am vrut! Modificat de george.o
Link către comentariu
  • 1 year later...

A trecut ma mult de un an de cand am deschis topicul si nu am mai postat nimic. Masina a primit unele modificari de atunci. Pe partea tehnica am schimbat distributia, am pus un kit ContiTech si pompa HEPU si am mai schimbat la partea din fata bucsele la brate, flansele si rulmentii amortizoarelor, bieletele de directie si capetele de bara. Am simtit o diferenta destul de mare! Urmeaza la partea din spate sa schimb bucsele la punte deoarece una din ele a curs si aud o bataie, sunt model din ala vechi cu ulei.

Am facut si la interior ceva imbunatatiri, am facut rost de un set de ornamente din aluminu pentru bord si manerele usilor si am montat o incalzire in scaune.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4 Beta

post-82379-1375244808888_thumb.jpg

Link către comentariu

multe modificari , setul de aluminiu e foarte misto , cu incalzirea ai rezolvat pana la urma ?un sfat prietenesc da semnul ala cu R jos ca nu e de acolo , bucsele pe spate se schimba destul de anevoios , mergi la cineva cu rabdare , astea vechi cu ciocanul vor iesi afara si eu le-am schimbat , am pus lemforder , dupa ce le schimb am impresia ca trebuie facuta si o geometrie. mai pune si tu niste poze esti cam zgarcit la capitoulul asta . :))

Link către comentariu

R-ul a disparut de acolo de foarte multa vreme. La incalzire mai am de montat rezistentele, nu le-am cumparat inca, o sa merg pe cele de renault.Saptamina trecuta am avut o zi libera si am montat instalatia electrica si am facut legaturile in bordSent from my GT-I9105P using Tapatalk 4 Beta

bucsele pe spate o sa le schimb eu. Am garaj cu canal acasa si scule sa ma pot descurca si un vecin mecanic. Se apropie si schimbul de ulei, cam in 2 luni trebuie sa il schimb si o sa iau tot atunci si bucsele spate. O alta modificare ce nu am mentionat-o sunt bratele aero. :)Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4 Beta

O sa urmeze si ceva poze noiSent from my GT-I9105P using Tapatalk 4 Beta

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Daca ai curaj sa te bagi...felicitari...dar trebuie sa dai puntea jos...sa nu te chinui prea mult...sa dai puntea jos presupune sa desfaci conductele de frana...deci va trebui sa faci si aerisirea franelor cand pui la loc...implicit completat cu lichid...

Bucsele vechi se dau jos cu bonfaerul...cele noi se pun la loc cu presa....este lucrare cam de o zi..

Geometrie nu ai de ce sa faci...nu ai la ce lai exact...puntea fiind fixa...o scoti si o pui la loc...nu ai ce sa reglezi la ea...

Imi plac foarte mult ornamentele de aluminiu....isi merita banii

Link către comentariu

Vazusem un DIY pe un site strain dar nu mai retin acum exact ce site, o sa caut diseara si pun un link despre cum se schimba bucsele la punte. Masina era o skoda o1 dar tot aceeasi punte ca golful are. Vreau sa fac exact ca in acel DIY. Ornentele cromate le-am luat de la un coleg de pe forum, dar aproape tot ce am schimbat pe la masina e luat de aici Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4 Beta

am gasit si linkul: http://pimpmyskoda.co.uk/Guides/RearAxleBush.htm

Modificat de george.o
Link către comentariu

Si ceva poze noi Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4 Beta

:)Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4 Beta

post-82379-13754511831595_thumb.jpg

post-82379-1375451214482_thumb.jpg

post-82379-13754512385494_thumb.jpg

post-82379-13754512684307_thumb.jpg

post-82379-13754512952905_thumb.jpg

Link către comentariu

ei asa da . e foarte faina , ai interior ca al meu ma refer la scaune aici  

Link către comentariu

Pai incerc sa o mentin cat pot. In pozele astea nu e prea curata mai ales la interior, la exterior nu se prea vede. Rusen, exact ca ale tale, doar fara incalzire :)

Link către comentariu

Plimbarea de sambata!

post-82379-13755419782445_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Nu am nai scris de mult! Am reusit sa montez incalzirea in scaune, imi place foarte mult, merita toti banii.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

Am trecut si la cauciucurile de iarna. Ma bate gandul sa fac un joey mode la faruri. Am faruri valeo si au sticla aproape ca noua dar unul din ele are urechiusile de sus si una de jos rupte. Vreau sa fac rost de 2 carcase intregi de pe alte faruri si sa pastrez sticla mea si interiorul! Ce ziceti, reusesc sa fac miscarea?

A

Am pus folie galbena pe proiectoare. Arta destul de bine zic eu!

post-82379-13845436056357_thumb.jpg

post-82379-13845448316075_thumb.jpg

Link către comentariu

Cat ai dat pe perne?app...nu se monteaza invers?:P

Farurile  astea valeo cica nu se scoate sticla intreaga...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!