Jump to content

VW Golf VI 1.4tsi DSG Highline

vlpix

Postare recomandată

La mine au venit senzorii direct pe masina fata spate si am pe dispay afisata si distanta. Daca dai usor si folosesti senzorii poti parca in locuri unde nici nu ai visat. Bine acum sa ai mare grija si cu senzorii si cu camera ca o bara subtire nu o vede daca dai mai repede inapoi. Eu am patit-o si vb din experienta deci cand dai inapoi tre sa dai mai incet si cu grija. Dar in rest isi fac treaba cu brio si foarte utili.

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Modificat de blordc
Link către comentariu

Cand am configurat masina era un conflict intre senzorii de parcare fata/spate si camera rear view...si a trebuit sa aleg doar o optiune..

Link către comentariu

Am si eu o nedumerire: desi am luminile setate pe auto si din CB activata optiunea de Leaving Home nu raman farurile aprinse cand inchid masina ?!

Link către comentariu

Incearca dupa ce opresti motorul sa dai un flash mai lung,parca asa mergea la golf 6.

Brgds

Link către comentariu

E meteahna la toate g6 cu lv&ch. Au facut ei o setare din fabrica care se poate modifica doar din vagcom. La fel poti pune si ch&lv pe proiectoare, cum e la Audi.

A zis bine vali_devill sa ii dai flash scurt inainte sa iesi din masina, se poate si cu motorul oprit. Se aprind cand deschizi usa. Dezavantajul acestei metode este ca nu utilizezi senzorul.

L.E.: Vrei sa zici de Coming home nu leaving home.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!