Jump to content

VW Golf VI 1.4tsi DSG Highline

vlpix

Postare recomandată

Dupa multi nervi prin traficul din Bucuresti am decis sa renunt la Exeo-ul care are abia face 3 luni si sa trec la un DSG. Locuiesc in nord si ma duc la munca in celalalt capat al Bucurestiului. La sfarsitul lunii viitoare ar trebuii sa imi vina masina cu urmatoarea configurare:

1.4tsi 122cp Highline DSG

+ Culoare Black si interior tot negru

+ Pachet sport Seattle ( jante 17", privacy glass 65%, sistem monitorizare pneuri, suspensie sport)

+ Faruri xenon si placute spate LED

+ Alarma antifurt Plus

+ Climatronic

+ RCD510

+ Pachet Relax (pachet lumini si scaune incalzite)

Masina am configurat-o dupa un model care era pe stoc, dar care nu avea xenon si avea interiorul Beige. Din graba am uitat sa comand senzorii de parcare, dar sper sa ma descurc si fara.

Cam atat deocamdata :)

Link către comentariu

E binisor dotata masina, o sa-ti placa in mod cert. DSG-ul e foarte linistitor in orasul asta.

Nivelul de echipare Highline nu include si stopuri cu led-uri?

Pacat ca nu ai ales interiorul bej, mie-mi place la nebunie si daca il ingrijesti arata mereu ca nou.

Link către comentariu

Optionale bine alese, iar big like pt combinatia motor si cutie, in Bucuresti DSG este ideal. Asteptare usoara pana vine.

@JUG: Stopurile LED sunt optionale pe highline, in standard fiind cele obisnuite, dar mai inchise la culoare.

Link către comentariu

Din curiozitate, de ce ai renuntat la Exeo? E destul de ciudata trecerea de la un sedan business la o compacta.

Felicitari pentru Golf oricum, e o masina super!

Link către comentariu

Poate ca nu avea cutie automata pe Exeo si fiind mai mare se strecura mai greu prin traficul din Bucuresti(m-am dat si eu cu parerea :dry: ), oricare ar fi motivul, pt. Bucuresti, un motor combinat cu DSG, mai ales ca vine si pe Golv VI cred ca este de vis.Poate ne spui si niste preturi pt. ambele masini :icon_cheesygrin:

Felicitari pt. masina si sa ai o astepatare cat mai usoara.

Link către comentariu

Initial am cumparat Exeo fiindca era pe stoc, si ceva mai mica decat Passat. La momentul respectiv nu eram asa hotarat pe DSG si nici nu eram dispus sa astept 3-4 luni cat imi spusesera ce este timpul de livrare. Avand in vedere ca 90% din timp conduc in oras, o compacta se preteaza cel mai bine. Apoi am luat pentru un week-end in drive test noul Beetle Sport si m-am indragostit de masina ( Inca ma abtin sa nu il comand :D) Preturile nu pot sa le mentionez fiindca sunt agreate la nivel corporate.

Link către comentariu

Am avut aceeasi reactie pricitoare la noul Beetle. Ma batea gandul sa fac un buy-back. Exeo a ramas in firma sau l-ai dat la BuyBack?

Link către comentariu

Pentru exeo am gasit alt utilizator in familie. Iar New Beetle il mai iau din cand in cand in wend ca sa ma mai distrez cu el :icon_bounce: oricum sistemul Fender este de mare efect :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Arata minunat :D. Sa o stapanesti sanatos, cat mai multi km fara probleme!

A venit cu anvelope de vara nu?:(

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

@Ego: initial am crezut si eu ca o sa primesc jante de tabla+cauciucuri pe 16", dar se pare ca

mi-au dat anvelope de iarna pe 17" :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Buun, dar asa te obliga sa iti cumperi anvelope de vara sau ti le-au dat si pe ele?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

S-ar putea sa fi prins oferta cu "Primesti anvelope de iarna gratuit". Frumoasa masinuta si a ajuns destul de repede. S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos !

Recomandarea mea este sa mai ai putina rabdare pana mai se duce din zapada asta (cateva zile) ca eu am ras tot pe sub ea , imi felencane spoilerul , carenajele , scuturile sub podea , etc...

Link către comentariu

anvelopele de iarna au fost cadou de la PBN. Azi am fost sa comand adaptorul de iPod si mufa, iar joi sper sa montez senzorii de parcare (se pare ca nu rezist fara) si car-kit-ul

Link către comentariu

Multi km fara incidente! Este o masina ideala pt oras..

Stie cineva oare daca e vreo diferenta la conectare ipod/iphone prin adaptor dedicat sau prin aux in care vine automat cu rcd-ul? Poate fidelitate mai buna, sau poate se preiau functii in plus pe rcd, incarcare device maybe?

Eu oricum nu am conectat deloc pana acum prin cablu deoarece mi se par de ajuns cei 8g de muzica de pe sd card, iar functia de ipod de la iphone se preia oricum prin pregatirea BT pentru tel a masinii, iar fidelitatea este peste asteptari

Link către comentariu

E diferenta, stiu ca se si incarca ipodul/iphone de acolo si in plus poti sa il controlezi de pe rcd. La aux se controleaza de pe device.

@vlpix: Eu ti-as recomanda rear assist in loc de senzori, dar pretul este mai maricel.

Link către comentariu

Eu folosesc intens iPod-ul (dinaintea iPhone-ului) si am strans deja aproape 130gb de muzica pe el. si cum a zis si Ego cu cablul special pot sa umblu pe el direct din meniul RCD-ului si mai ales folosid comenzile de pe volan.

@Ego: care e e avantajul cu rear-asisstant-ul? fiindca pretul nu e problema..

Link către comentariu

Pai vezi fizic ce se afla in spate, mereu e bine sa vezi cu ochii tai decat dupa niste bip-uri, asta e parerea mea.

De fapt ar fi doar rear view camera, rear assist inseamna ca te si ghideaza sa parchezi.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

pai si se mai poate monta ulterior...? eu am intreb pe tipul de la accesorii si a spus ca singurul lucru posibil sunt senzorii

Link către comentariu

oare merge totusi sa combin senzorii cu camera rear-view? macar asa am si vedere cat si senzori acustici

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!