Jump to content

Skoda Octavia 2 RS TFSI

Victorbm

Postare recomandată

Felicitari pentru achizitie :icon_thumleft: ,.......si mai zic atat............SPER, ca urmatoarea mea masina , va fi.........SKODA OCTAVIA 2 RS :icon_bounce: :icon_bounce: :icon_bounce: :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Victorbm

21

• saibot

4

• Bebeee

2

• DDT

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

De ieri, masina a primit un set complet de anvelope Michelin Pilot Sport 3 225/45/zr17 si cu ocazia asta i-am facut si geometria :) In putinul timp de teste (aderenta in viraje, franarea), anvelopele se comporta exceptional!

O zi buna tuturor!

Link către comentariu

Super masina. A ajuns si testerul meu pe ea si mi-a spus ca masina n-are probleme :))

Insa, la drum este senzatie.

Link către comentariu

Pana una alta, niste fotografii noi.

Care va place mai mult, color sau B/W?

post-99705-0-16403700-1332929828_thumb.j

post-99705-0-86845600-1332929831_thumb.j

post-99705-0-89885600-1332929836_thumb.j

Link către comentariu
  • 5 months later...

Salut.

Desi placutele de frana fata nu erau nici macar la jumate (cele stock), am facut un mic upgrade cu o pereche Ferodo Racing DS2500 - varianta race - cea fara senzori, nu cea de strada.

Am luat aceasta decizie pentru ca am avut parte de fade (destul de pronuntat mai ales in panta), dupa 30-40 min de mers pe serpentine pe traseul Predeal-Rasnov-Poiana BV-BV. Sentimentul nu a fost deloc placut drept urmare am mers putin mai incet, folosind mai mult frana de motor. Franele si-au revenit dupa 5 min de racire.

Momentan astept sa se aseze bine pe discuri si mai revin cu impresii.

Ce parere aveti, mai are cineva aceleasi placute?

Link către comentariu

Imbunatatire la distanta si fade vei avea cu 2500, dar sper sa fii norocos si sa nu ai parte de depunerile frecvent cauzate de aceste Ferodo. Multa lume le-a asociat cu ovalizarea discurilor.

Eu le-am avut pe masina anterioara impreuna cu discuri perforate si, nu stiu daca datorita acestora din urma, nu am avut parte de depuneri.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salutare tuturor.

Masina a primit un set de bujii noi NGK Iridium BKR7EIX (http://shop.performance99.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=776&flypage=flypage.tpl&product_id=911&option=com_virtuemart&Itemid=53〈=en&vmcchk=1&Itemid=53).

Cele stock erau Bosch si nu au semnalat probleme, dar vine iarna si am zis totusi sa le schimb. Mai are cineva pe 2.0tfsi bujiile astea?

Sa auzim numai de bine!

Link către comentariu
nicusor_pintilie

In primul rand un like pentru putini kilometri care ii are are masina , culoarea vopselei frumoasa iar jantele de asemenea se potrivesc bine pe masina sa o stapanesti sanatos Drumuri Bune...

Link către comentariu

M-am linistit atunci :) Am vazut ca si Vag a facut update la o clasa mai rece. Merci de info ;)

Numai de bine!

Link către comentariu

Teff, tu te incadrezi in aia 10% :)

Eu ma incadrez in cei 90%

Modificat de saibot
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Am schimbat si placutele de frana pe spate, le venise timpul :) Am ales ATE Ceramic. Dupa cele 2 zile de cand le-am pus, mi se pare ca s-au pasuit. Parca pedala de frana e putin mai tare, nu stiu, sper sa nu fie doar efect placebo :)

Link către comentariu

Mai mult ca sigur efect placebo, n-ai sa vezi diferenta dintr-o placuta pe puntea spate :)

Link către comentariu

Un post la 2 ani :)) Asta nu poate sa insemne decat ca nu ai probleme cu masina :))

Link către comentariu

Intr-adevar nu am nici o singura problema cu masina, si pentru asta iti multumesc inca o data @saibot :) Cu numarul kilometrilor stau bine, in prezent am 44.000 si ceva pe acolo :)

Link către comentariu
bbogdanmircea

Frumoasa masina si ... frumoasa si ... intretinuta pe masura frumusetii!

Cam atat de spus deocamdata.

Cati caluti are masina in momentul de fata ?

Link către comentariu
  • 8 months later...

Salutare!

Mai am 200km si sarbatoresc 50.000km cu masina :)

Cu ocazia asta am pus bucse de bascula pline, powerflex si am schimbat si suportul de motor anti-balans (bratul si cele 2 bucse in care se prinde). In aceste 2 bucse am pus tot de la powerflex un intaritor care intra exact in gaurile bucselor, si rigidizeaza tot ansamblul. Incepusera niste zgomote pe acolo, din cauza bucselor care erau cam duse. Acum masina e (mai) teapana si imi place :)

In rest toate bune si frumoase, urmatoarea modificare este o CAI Injen. Nimic fancy, dar ceva sa-si faca treaba. O sa vedem.

Va doresc drumuri bune si asflat uscat!

post-99705-0-09304500-1417094097_thumb.j

post-99705-0-70133400-1417094101_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!