Jump to content

Masina mea Volkswagen Passat 140 CP

BOT AURELIAN

Postare recomandată

Felicitari pentru masina, s-o porti sanatos si fara probleme.

Ca parere personala, eu as da jos "gzenoanele" de pe farurile de ceata, ca-s foarte deranjante pentru cei pe care ii intalnesti si in plus, mi se pare o taranie maxima. In rest, masina arata foarte bine asa in starea originala, eu unul n-as modifica nimic pe ea...

Link către comentariu

Farurile de ceata nu le folosesc numai atunci cand trebuie,asa ca nu cred ca sunt o problema pt ceilalti participanti la trafic daca sun folosite cu scop. Mersi de mesaj.

Link către comentariu

Salutare prieteni!!! Vreau sa va anunt de o schimbare pe care o sa o fac la masina mea ...... in sfarsit sa aprobat noua taxa auto care pe mine ma avantajeaza, asa ca vineri o sa fie o schimbare nu va mai avea numere provizorii si va intra si EA in rand cu lumea buna SJ 27 BAC (sper sa nu fie ocupat).ooooo de cand am asteptat. :icon_bounce: :icon_bounce: :icon_bounce: :icon_bounce:

Link către comentariu

EEEEE suna si diesel-ul ,logic nu ca benzinarul dar intre cea originala si asta este o diferenta mare.Daca as fi renuntat si la toba de la mijloc, sa sti ca ziceai ca ii benzinara poate o sa renunt pana la urma si la ea dar pana atunci o sa postez un filmulet cu ce am acuma si cum se aude.......mie imi place.

Link către comentariu

"grohaie" frumos Diesel cu toba sport - bine, cui ii place sa o auda.....

Link către comentariu

Bun! Acuma da-i in judecata! :rules:

Modificat de victorash_cvv
Link către comentariu

Asta si urmeaza acuma datu in judecata avand in vedere ca ti bani am dat la stat.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare.In sfarsit a trecut iarna asa ca am trecut la jantele de vara.Jantele au ramas aceleasi originale cu care am cumparat masina dar cauciucurile le am schimbat si am pus 235/45/17.Atasez ceva poze cu masina cu jantele de vara pt cei care vor sa vada.

post-101621-0-68982500-1331385932_thumb.

Modificat de BOT AURELIAN
Link către comentariu

Sunt frumoase... altfel arata acum masina :) Aseara le-am pus si eu pe ale mele, tot pe 17''.

Cat te-au costat cauciucurile?

Link către comentariu

nu stiu cum e vremea la Zalau dar la Bucuresti azi-noapte era polei pe jos si imi intra asr-ul la fiecare plecare de pe loc..ce marca sunt anvelopele? sa le porti sanatos!

Link către comentariu

nici la zalau nu ii inca primavara asa cum trebuie sa fie dar nu cred ca va mai dura mult si va veni caldura cu adevarat,m am gandit sa nu le uzez pe astea de iarna si de aia le am schimbat mai repede. cauciucurile sunt marca Fullway ii o marca buna si accesibila la pret nu am vrut sa dau mai mult de 1400 lei pe ele asa ca m am oprit la marca aceasta.am atasat o poza.

post-101621-0-90233200-1331393217_thumb.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!