Jump to content

Masina mea Volkswagen Passat 140 CP

BOT AURELIAN

Postare recomandată

DESCRIERE MASINA

• -scaune sport,tapiterie piele,memorii,electric,incalzite
  • -navigatie cu touch-screen+dvd
  • -faruri adaptabile-bixenon
  • -comenzi volan pilot automat
  • -computer bord
  • -auto hold
  • -senzor ploaie,lumini,presiune roti,parbriz incalzit
  • -senzor parcare fata+spate
  • -trapa electrica
  • -oglinzi electrice,incalzite,rabatabile electric
  • -dublu climatronic
  • -lumini ambientale int+ext
  • -spalator faruri
  • -4 geamuri electrice
  • -fullll !!!
  • post-101621-0-28133600-1326030598_thumb.
  • post-101621-0-98993800-1326030598_thumb.
  • post-101621-0-48194400-1326030599_thumb.
  • post-101621-0-82721800-1326030599_thumb.
  • post-101621-0-15390100-1326030600_thumb.
  • post-101621-0-48197000-1326030600_thumb.

Modificat de BOT AURELIAN
Link către comentariu

Frumoasa masina ...sa te bucuri de ea ! De unde ai cumparat-o si la ce pret daca nu e secret? :)

Link către comentariu

Foarte frumos Passat-ul... sa te poarte sanatos si sa faceti cat mai multi km fara probleme... :Driver: Imi plac foarte tare scaunele...

Pune poze cu jantele aliaj ca astea de iarna dàar ii strica aspectul... :lol:

Ai de gand sa-i faci ceva modificari?

Modificat de victorash_cvv
Link către comentariu

in jur de 1690 euro astept si eu sa scada sa o pot inscrie ca cea veche este 2000 euro si cam pe la sfarsitu luni o sa apara legea in monitorul oficial.

la vara o sa pun cu cele de aliaj sunt pe 17 o sa pun o poza cu dansele.as vrea sa le vand astea si sa imi cumpar pe 18 de CC

Link către comentariu

Frumoasa masina si dotata :), Sa o stapanesti sanatos , ce cod motor este ?

Jante-le astea o cam strica .

Link către comentariu

Ce model vrei sa iti pui? Astea banuiesc... astea le vrea toata lumea... :icon_cheesygrin:

Model Interlagos

post-77175-0-34529200-1326042111_thumb.j

Link către comentariu

da astea am tot cautat dar sunt scumpe

sunt cele de iarna si sunt de tabla,la vara o sa schimb pozele.

BKP

Link către comentariu

frumoasa masina si da, jantele actuale nu dau bine deloc....ai putea incerca si vancouver , se gasesc greu dar sunt frumoase si dau bine!

Link către comentariu

astea sunt jantele de vara sunt pe 17 cu cauciucuri 235/45,in cele de iarna nu am vrut sa investesc asa mult asa ca mi-am cumparat de tabla pe 16 cu 300 ron 4 buc si am investit mai mult in cele 4 cauciucuri de iarna care au costat 1900 ron+setul de capace 90 ron.Asa ca pana la vara pozele cu masina vor fi cu jantele de iarna.

post-101621-0-71841400-1326099385_thumb.

Link către comentariu

Frumoase jantele. Cred ca Monte Carlo se numesc... nu-s sigur. Cam toate jantele in 5 spite sunt frumoase la VW...

Link către comentariu

105000 mii cand am cumparato in oct 2011.am facut de atunci cam 5000 de km. Nu stiu daca sunt reali poate au fost dati in spate cum se procedeaza la noi.

Link către comentariu

Dragi prieteni vreau sa fac o schimbare masinii, as dori sa schimb grila din fata cu una fara SEMN dar nu stiu ce culoare sa fie asa ca originala sau neagra. As vrea ceva sugestii de la voi. Mersi.

Link către comentariu

E un highline veritabil. Lasa grila asa pentru ca este specifica ei. In afara de jante nu as schimba la ea. Ai elemente pe care altii le cauta sa le monteze pe echiparile mai slabe

Edit: revin si as recomanda renuntarea la paravanturi

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Neagra+innegrite toate elementele de crom de pe masina. Daca insa vrei sa lasi cromul si grila tot crom sa fie

Asta daca tii neaparat, dar sustin parerea colegului Circolo, arata prea bine asa ca sa umbli la ea

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

Lasa masina asa cum este.... eu mor cand vad si sigla aia vopsita - colantata...

Link către comentariu

Insist si eu sa lasi masina-n pace... :)) . Trebuie sa recunosc si eu ca "numa' mor" cand vad VW-uri fara sigla, chiar nu inteleg de ce pe unii ii jeneaza sigla... :vwrullz:

Masina e foarte frumoasa si nu merita sa-i inlocuiesti grila. Mai bine pune banii deoparte si o sa ai buget mai mare pentru jantele Interlagos... :wub:

Modificat de victorash_cvv
Link către comentariu

nu tin neaparat sa o schimb , am vazut ceva filmulete pe youtube cu passat cu grila fara semn si mi sa parut ca arata interesant.

iar paravanturile mi se par ca ii dau un contur mai sportiv.

Link către comentariu

dragi prieteni daca o sa mai pun doua iesiri la toba si pe partea dreapta o sa arate bine?tobele care le am acuma pe ea nu sunt cele originale,le am schimbat de la mijloc spre iesire cu teava doar.sunt de inox.ar suna mai bine daca as renunta si la toba de la mijloc si sa pun doua iesiri pe dreapta.Acuma cu toba care o am suna frumos.

Astept sugestii.

Link către comentariu

Poti vedea pe site-ul celor de la pilot poze cu vreo 3 passaturi b6 cu modificari ale evacuarii despre care vorbesti. Tine de gusturi aici, si cum e executata treaba. Celoe de pe pilot nu-mi plac, ba sunt prea eisite, ba sunt tipsurile oribile. Vroiam sa fac si eu la a mea, fiind 4motion(modelul b5.5 4motion avea evacuare pe ambele aprti, la a mea doar pe stanga..si de aici toata tb).. dar am renuntat. Tb taiat din bara, sau cautata o fusta tuning sau una de la un fsi 4motion. Vad ca ai deja tipsuri(sqau e vreo finala sport?!). Daca vrei totusi sa faci modificarea,astepta-te si la ceva costuri. Poti scapa mai ieftin fara finale, dar nu stiu daca iti va placea sunetul obtinut pe o masina care se vrea totusi eleganta. Iar cu finalele, te va duce multicel, si nu stiu daca merita sincer.

Modificat de Andrei_Tdi
Link către comentariu

treaba asta cu taiatul nu stiu cum o sa arate de asta stau si in cumpana.Nu as investi nici multi bani,ce am acuma pe ea ii finala sport si suna destul de bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!