Jump to content

Praguri noi

killerage
 Share

Postare recomandată

daca ma poate ajuta cineva trebuie sa imi schimb pragurile la jetta , si am vazut ca se gasesc in magazin , stie cineva ceva de ele cat de bune sunt , daca merita sau ce alta solutie am??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bune sunt ele..depinde cine le monteaza/vopseste

Link către comentariu

adica nu sunt din tabla slaba etc?

Link către comentariu

ce gasesti in comert nu sunt extraordinare cel mai bine ar fi sa cumperi pragul si sa schimbi decat partea cu probleme si sa eviti sudura cu autogenul sau cea electrica cu electrozi cel mai bine ar fi mig , sau daca gasesti partea care este nasoala la tine pe o alta caroserie si este pragul original tot asa decupezi ce ai nevoie schimbi dacat cat trebuie nu taia caroseria degeaba ,ce este in comert este turcesc sau italianesc si nu sunt bune asa ca gandestete de 2 ori

Link către comentariu

pai asa ma gandeam si eu mai bine imi face un prieten din tabla mai groasa la presa , ca si eu am inteles ca alea din comert sunt doar de forma , de aia am si cerut pareri

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!