Jump to content

Instalare ulterioara de pachete optionale - Passat B7

vtdesign
 Share

Postare recomandată

Aici aveti un DIY foarte complet al instalarii PTC.

@CiprianChiriac Poate nu te-ai uitat unde trebuie dupa siguranta de 100A(vezi in link poza).

Conform acelui DIY se poate vedea si in VCDS(nu la scanare) daca PTC-ul este instalat.

L.E. @Boditza Ai in link-ul de mai sus toata procedura pentru a-ti da seama cum ajungi la zona unde este montat.

http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=113468#

Modificat de identitate78
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

17 minute în urmă, Boditza a scris:

@CiprianChiriac ce ai demontat sa ajungi sa vezi PTC-ul?

doar plasticul lateral dreapta aceleratie se vad firelle groase d la el .sa ai o lumina desfacut doar 1 surub

20161207_161359.jpg

Modificat de CiprianChiriac
Link către comentariu

Multumesc.

Modificat de Boditza
Link către comentariu

în urmă cu 16 ore, identitate78 a scris:

Aici aveti un DIY foarte complet al instalarii PTC.

@CiprianChiriac Poate nu te-ai uitat unde trebuie dupa siguranta de 100A(vezi in link poza).

Conform acelui DIY se poate vedea si in VCDS(nu la scanare) daca PTC-ul este instalat.

L.E. @Boditza Ai in link-ul de mai sus toata procedura pentru a-ti da seama cum ajungi la zona unde este montat.

http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=113468#

Poza cutie sigurante sub capota.

Nu este de 100ah nici una cum am spus

20161208_085503.jpg

Link către comentariu

LA cele cu PTC diagnosticabil este o sig de 100A, la cele fara diagnoza, de generatie mai noua, cu rezistentele comandate de ecu prin relee sunt 2 sigurante mai mici ca amperaj.

Si da, la diesel, alternatoarele au putere mai mare ca la benzinare, la mine, de ex, este de 140 A.

Link către comentariu

Salut,

pe CAXA 1.4 TSI se pare ca este alternator tot de 140A.

Ieri am luat legatura cu cineva care vindea navigatie MIB 2. Conform spuselor lui a avut 3 si a vandut doua din ele. Unul din clienti pare-se ca a decodat-o pe undeva prin Cluj. De celalalt nu a spus nimic

Tare m-ar tenta sa iau si eu o navigatie. A reusit careva sa decodeze vreuna? Pot reprezentantele sa faca asta?

Multumesc.

alternator CAXA.JPG

Modificat de VLD_
.
Link către comentariu

Am si eu o rugaminte la cei care stiu. Vreau sa montez trimuri cu lumina ambientala si am inteles ca au pini dedicati in controlerul usilor.

Stie cineva care sunt, fata si spate?

Sau as putea sa le leg pe pozitie, la butoanele de deschis geamuri, dar iarasi nu stiu care e + si - .

Multumesc.

Modificat de florin r.
Link către comentariu

Pentru pachet lumini sa am lumina ambientala în uși și la bord ce anume trebuie sa cumpăr? 

Link către comentariu

Cum adica la bord?

pt usi trimuri iluminate si suport manere interioare iluminate

10 hours ago, florin r. said:

Am si eu o rugaminte la cei care stiu. Vreau sa montez trimuri cu lumina ambientala si am inteles ca au pini dedicati in controlerul usilor.

Stie cineva care sunt, fata si spate?

Sau as putea sa le leg pe pozitie, la butoanele de deschis geamuri, dar iarasi nu stiu care e + si - .

Multumesc.

Poti sa te uiti in Elsa pt schema electrica. O gasesti f usor cu google

Link către comentariu

Pai nu are și la triburile de la bord sa se vadă lumina în jos ambientala ca la uși? 

Link către comentariu

Nu, doar pe usi. Golf 7 are si pe trimul  de pe bord.

Multumesc iobau998

Modificat de florin r.
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut...aveti idee cum pot face TV Tunerul sa mearga? 

Am RNS510 dar butonul Video de pe ecran este dezactivat. 

Link către comentariu

...si masina are TV tuner instalat pe ea ?

Link către comentariu

Ups...uitasem ca am mai vorbit despre asta Florin. http://prntscr.com/dl86fk 

Merg sa verific daca am acele sigurante si daca sunt in regula. Nu am tester sa o verific...pot cumva sa aflu daca am TV Tuner (hardware) ? 

Scuze pentru intrebarile stupide, nu mai gasesc postarea originala. :D 

Modificat de banciu28
Link către comentariu

ori dupa seria sasiu - sa faca cineva o filtrare sa vedem echipamentele de pe masina sau scanare

ideea e ca majoritatea nu au asa ceva.... 

Link către comentariu

Pe cine pot contacta pentru verificare de serie sasiu? Sau o scriu aici?

Link către comentariu

Salut

Incerc sa iau o decizie cu ce retrofit sa incep ... pe lista ar fi:

- ACC care dupa spusele lui Florin sare de 1300-1500eur

- deschidere portbagaj electrica (B7 variant) care din niste calcule initiale e undeva la 5-600 eur

- camera RVC inca evaluez intre highline si lowline intre 250-450 eur

- parcare automata - inca strang informatii (am senzori rata spate)

- side assist - tot asa strang informatii

Pana la urma ACC si lane assist sunt 2 lucruri independente din cate inteleg?

Si am inteles ca ar fi o incompatibilitate intre parbriz incalzit si lane assist sau ma insel?

Voi ce parere/sfaturi aveti ?

Link către comentariu

ACC-ul foloseste un senzor din emblema frontala si lane assist-ul foloseste camera montata pe parbriz. 

Eu am incalzire in parbriz cu lane assist dar este incalzirea fara fire metalice. 

Cu RVC Low Line, daca ai unitatea media compatibila, nu sari de 150€.

Link către comentariu

23 minutes ago, mihai p said:

ACC-ul foloseste un senzor din emblema frontala si lane assist-ul foloseste camera montata pe parbriz. 

Eu am incalzire in parbriz cu lane assist dar este incalzirea fara fire metalice. 

Cu RVC Low Line, daca ai unitatea media compatibila, nu sari de 150€.

Da la ACC trebuie senzorul din emblema, emblema, grupul de manete schimbate cu unul care are si ACC si din cate am inteles foarte posibil pompa ABS. Sper sa am calculatorul de coloana compatibil.

La lane assist ar trebui schimbat si parbrizul cu unul care are suportul pentru camera sau luat suportul si lipit pe cel existent dar cred ca este greu de nimerit pozitia ca cea din fabrica plus ca probabil se vede urat.

Eu am avut parbriz incalzit cel cu fire dar a fost schimbat cu unul normal inainte de a cumpara eu masina. Am in schimb butonul si sper sa mai fie inca si conectorii in cazul in care pe viitor as vrea sa-l pun iar incalzit. 

Cum functioneaza incalzirea fara fire?

Pentru RVC tot ce am gasit pana acum trece de 200€ cu tot cu montaj. La dezmembrari cereau 100€ doar pe camera din maner dar nu stiau daca e high sau low :(

Link către comentariu

Nu stiu exact cum functioneaza incalzirea fara fire (ceva cu IR) dar isi face treaba. Pentru RVC arunca un ochi pe alliexpres ca sigur gasesti. Montajul e foarte usor (partea cea mai dificila este sa treci firele prin burduful hayonului).

La ACC este destul de dificil si costisitor retrofitul dar merita, mai ales pentru franarea de urgenta in caz de impact iminent.

Pentru Lane Assist, parbrizul, are o fanta desenata cu negru pe care nu stiu cum poti sa o reproduci pe un parbriz normal (poate cu nitel colant negru) dar mai bine iei un parbriz cu suport cu tot si ai scapat de belele. Mai ai nevoie si de ornamentele de plastic din interior.

Link către comentariu

M-ar interesa un retrofit la rcd 330 mib2 plus. Este plug & play? Se poate coda in functie de dotarile masinii sau inca nu, este aceeasi poveste ca la noul rns? 

Modificat de dragos_u
Link către comentariu

Din ce stiu ala are component protection.  Si merge doar cu VIN masinii de pe care a venit aparatul

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!