Jump to content

PUNTE SPATE

pacala_pm
 Share

Postare recomandată

Salutare si la multi ani pe 2012 dragi colegi de forum!printr-o intamplare nefericita am reusit sa stric axul de la roata dreapta spate.am vrut sa scot tamburul,nu a reusit,am incercat cu o presa si ca rezultat a ''inflorit'' axul.roata sta bine merci acolo,fara piulita.se tine doar in rulment.in fine ideea e daca pot sa pun o punte de golf 3,sau de golf 2 cu discuri,fiindca oricum bag masina la o reconditionare totala.nedumerirea mea e ca am abs pe masina si nu stiu daca se ''pupa''.acum daca mai gasesc si binevoitori printre voi cu oferta de pret care sa vanda.va multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe puntea cu tambure, merg discuri, fara a schimba puntea.

Avantaj la puntea de GTi totusi este bara stabilizatoare.

Preturi pe aici intre 300lei si 100E puntea completa.

Sau poti gasi doar etrierii cu axul intre 200 si 300 lei.

Modificat de Archanghel
Link către comentariu

• 4 months later...
feather_cosmin

Archanghel ce piese trebuie sa cumpar sa pun discuri pe puntea normala de golf 2?

Link către comentariu

alexanderdj

Trebuie schimbat axul si cumparat etrieri. De asemenea, mai mult ca sigur va fi nevoie si de niste lichid de frana si o eventuala aerisire. Nu stiu daca si la modelul asta e la fel, insa e posibil sa fie nevoie sa faci o improvizatie ca sa impingi pistonasele pentru a baga placutele daca faci schimbarea. La puntea de G4 se imping pistonasele pentru a monta placute noi prin infiletare si impingere in acelasi timp. Banuiesc ca vei gasi sa imprumuti o astfel de presa cand o sa fie cazul. Ar putea fi posibil sa fie nevoie sa schimbi si furtunasele daca nu sunt la fel prinderile in axul cu tambur si cel cu disc. Si vei mai avea nevoie de discuri si placute. trebuie aflate dimensiunile discurilor cand cumperi axul pentru a stii ce discuri sa cumperi ulterior.

Din ce spune Archangel, se pare ca daca alegi sa schimbi puntea cu totul si sa pui de Gti, ai in plus si bara stabilizatoare, ceea ce e un lucru bun pentru manevrabilitatea masinii daca iti place sa ii dai jar din cand in cand.

Link către comentariu

• 5 months later...

la cele amintite de colgi mai sus mai ia in calcul si cablurile de la frana de mana care nu sunt la fel la tambure si etrieri

Link către comentariu

• 6 months later...

stie cineva unde gasesc in tara bucse bara stabilizaroare pentru punte spate de golf 1? 

171511437 cod oem si 171511413

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!