Jump to content

xPower Magnetic Fuel Saver

MariusAP
 Share

Postare recomandată

Am dat un search si nu am mai gasit nimic pe forum despre asta... asa ca deschid un nou topic. Daca moderatorii considera ca nu e pus in aria corespunzatoare, ii rog sa il mute.

Mi-a spus cineva despre acest dispozitiv si am cautat pe internet mai multe informatii. Eu unul chiar nu cred ca ar face ce zice ca face (mi se pare marketing clar), adica:

-mai multi KM per litru de combustibil

-creste durata de viata a motorului prin reducerea rezidurilor de combustibil.. etc

dar, am zis sa supun si atentiei voastre problema, sa va dati si voi cu parerea, poate avem ceva coleg care si-a pus deja :rolleyes:

Mai multe informatii gasiti aici: http://xpowermfs.com/ sau aici: http://www.economizor.net/

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

alex_mecanicu2007

Este o prostie..chiar daca teoria cu moleculele suna bine e o tampenie!

Am vz o youtube o multime de dispozitive de genul toate sunt prostii pt prosti.

Link către comentariu

De accord cu @ alex_mecanicu2007....adica daca ar fi adevarat va da-ti seama ce impact ar avea asupra producatorilor de masini si nu numai...?!

Link către comentariu

Pentru ce sa dai >1000 euro pt bluemotion cand poti da 147 lei pt asta :))? Si nu face economie de 1 litru ca BM, ci chiar mai mult!!!

Link către comentariu

Pai daca nu esti multumit primesti banii inapoi,ar fi bun de comandat si testat.Dar nu cred..sa functioneze.

"Cand economizorul "xPower MFS" este instalat pe teava cu combustibil care alimenteaza carburatorul sau injectia".Nu inteleg ce i ar putea face la teava..

Daca "aparatu minune" merge asa simplu,nu cred sa mai fie nevoie de eco chiptuning!

Modificat de golf3ale
Link către comentariu

Iar traditionalii magneti de pus pe conducte?

Cica consumi si mai putin lichid de parbriz daca pui un magnet din asta :)

Orice tehnologie "revolutionara" dispare inainte de a ajunge pe piata...

Ce ar insemna ca fiecare benzinara sa consume mai putin cu 1l... Pt cei din industria petroliera... De la scos din pamint pina la pompa, inclusiv anexele gen uleiuri...

Link către comentariu

ohne_zucker_06

Si ieri era pe libertatea.ro un mare banner cu titlul "Incredibil, benzina se ieftineste cu 20%". Normal, strategie de marketing, am crezut ca este un articol si am intrat, insa banner-ul ducea pe site-ul postat mai sus.

Nici eu nu cred ca ar functiona chestia asta, sau poate ....insesizabil, dar nu de asa masura incat sa scoti rapid investitia. La noi in Ro nu cred ca se vinde treaba asta, poate in america, unde aia cumpara oricum toate tampeniile.

Link către comentariu

Singurul castig este in buzunarele celor care vand dispozitivul. Dupa umilele mele cunostinte de chimie campul magnetic generat de dispozitiv nu poate modifica structura moleculara a combustibilului

Se poate optimiza consumul dar prin cresterea performantelor sistemului de alimentare si prin optimiyarea arterii nu prin magneti pusi pe conducte

Link către comentariu

Nici eu nu cred, dar daca vreun coleg ar cumpara si ar posta aici ca merge, ceva de genul: " inainte faceam plinul de 2 ori pe luna si acum numai odata", as umple de magneti toate conductele.

Link către comentariu

O excrocherie ca atatea altele.spun ei ca da rezultate doar dupa 1000 km-asta ca nu cumva sa o testezi pe loc si sa constati ca nu e buna de nimic-eu i-am propus unui astfel de vanzator de ,,minuni,,ca-i platesc dublu dar dupa testare-nu mi-a mai raspuns la telefon-este un produs specific pentru BOTANISTI.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

e o minciuna mare economizorul ala. sistemul de injectie adapteaza cantitatea de combustibil injectata tot timpul in functie de sacrina motoruli, turatie, temperatura, etc.. singurele moduri prin care se poate imbunatatii consumul e ca curgerea fluidelor sa fie cat mai laminara, temperatura aerului sa fie scazuta, optimizarea arderii, etc.. nu schimbarea structurii moleculare :))

Link către comentariu

multi motociclisti au borsete-rucsacuri prinse cu magnet pe rezervor. nu au observat nici o modificare a consumului,evident. s-au prapadit de ras cand au auzit de magneti pusi in benzina sau pe conducte.

Link către comentariu

sincer nu am incercat dar chiar ieri vorbeam de consum benzinar vs diesel cu un vecin dar discutia a deviat cand mi-a zis ca si-a pus ceva magnet in rezervor ~350 lei. de la un plin la plin pe traseul romania-austria si inapoi a pus cu 6 L mai putin in rezervor decat prietenul lui. e vb de 2 audi din 2001 1.9 tdi,acelasi motor, exact aceeasi masina, mers impreuna pe tot traseul.

mit sau nu, si mie mi se pare o escrocherie, dar chiar am ramas uimit cand am vazut topicul si am zis sa va impartasesc povestea lui...

Link către comentariu

pai 6 litri la atata drum nu e nici o performanta. asta e neglijabil, depinde de stilul de condus, de modul in care accelerezi-franezi, de cat de incarcata e masina, pneurile de umflate, etc

Link către comentariu

6 litri la un plin, nu la tot drumul. nu stiu cate plinuri,litrii au bagat in total. de mers, masinile ti-am spus ca au fost la fel, au mers unul in spatele celuilalt.

Link către comentariu

cel care a consumat cu 6 litri mai putin era cel din spate.

mergand in spatele altei masini, ai consum mai mic...

Link către comentariu

pai 6 litri la atata drum nu e nici o performanta. asta e neglijabil, depinde de stilul de condus, de modul in care accelerezi-franezi, de cat de incarcata e masina, pneurile de umflate, etc

da dar si faptul ca :

acesti magneti (x-power fuel...) daca erau asa buni scoteau cei 6 litri in 600 Km conform calculelor "lor" : 20% x 5 litri/100Km => 1 litru economie la 100 Km 1.0 litru x 600 Km = 6 litri... nu cred ca a facut doar 600 km.

Link către comentariu

6l la fiecare plin sau numai la unul ?

Explicatii ar putea fi multe nu numai fantasticul magnet pus pe furtun...

Asa ar face astia furtune magnetice...toata conducta din spate pina in fata ...iti dai seama ce economie ai face ? :))

Mai erau pe net si niste ochelari super zbenga pt soferi...recunosc am fost printre prostii care au pus bot ...prezentarea era super ok...doar atit... si aia vinduti de tigani la mare erau mai bine facuti...

Link către comentariu

Acu sa stam strimb si sa judecam drept

1.De demult erau niste magneti care se puneau la furtunu' de apa si verdeturile stropite asa cresteau VIZIBIL mai mult!!! Am avut si eu din URSS.

2. Chinezii au o adevarata religie a magnetilor pusi in tot felul de locuri pe diverse organe si chiar un fel de magneto punctura cu mini magnetei...

3. Daca a facut 6l la plin de 50l este jumatate din reclama: 22% din 50l = 11l nu 6...

4. Eu din Sibiu la Viena si inapoi prin DN1 Alba Aiud Turda. A3 Oradea Debrecen M35 M3 M0 M1 A4 Vienna. am facut 1900km. 9:30 dus si 9:30 intors. Am consumat 7/100... Ar fi ceva de incercat cu magneti...

PAREREA MEA

Shalom.

Link către comentariu

• 1 month later...

salutare, am un vecin care a considerat ca acesti magneti sunt o nimica toata dpdv financiar si si-a dat comanda .... i-au venit.... i-a montat si ( tipul lucreaa la o statie ITP ) si-a testat masina... in ce sens ???? ei bine a masurat valorile gazelor ( sunt mai multe , mi-a spus dar cine sa retina ... ) inainte de a pune minunatia ... la temp de 90-95 grade a motorului ...si dupa !.... cica fordul lui Mondeo din '96 cu motor de 1.6 benzina a scos mai putine gaze rezultate din ardere si cica de la un motor euro 2 cat e a lui a obtinut valori demne de euro 4 !

Din spusele lui ( e un om capabil, isi face bine treaba la ITP, valori ale gazelor mai mici vin dintr-o ardere mai buna a benzinei, fiind o testare statica el zica ca ar fi ok !

In testare dinamica, inca nu se pronunta, a facut cca 1500 km de cand a pus dispozitivele minune ( dec 2011 ), nu are computer de bord, este genul care alimenteaza cu 30-50 RON, rar 100 RON, in pricipiu ar exista o diferenta la consum ( per luna aprox 50 ron la cat era obisnuit sa dea banii pe carburant ( cca 300 - 350 RON / luna ).

Va urma sa faca un plin cand merge pe un drum mai lung si sa-si formeze o idee si mai exacta !

Revin cu detalii cand mai reusesc sa vb cu el !

Link către comentariu

Ar fi interesant sa mai vii cu feedback-uri de la el...

Consumul se poate face concret la drum lung de la plin la plin ...asa la ochiometru eroarea e mare...

Am mai citit odata gargara:

Principiul de functionare se bazeaza pe un posibil proces de ionizare prin rezonanta. Acesta poate indeparta lanturile de hidrocarburi din combustibil si poate imbunatatii amestecul cu lanturile de oxigen, pentru o ardere completa.

"xPower MFS " poate elimina cauzele acumularii de carburi cu ajutorul actiunii de autocuratare prin combustie completa, si poate spori durata de viata a motorului. In plus, acesta poate realiza o ardere completa si poate mari puterea de tractiune putand contribui la un consum mai redus de combustibil (benzina, motorina/diesel).

POATE ca da, POSIBIL ca nu...

Adica dai banii, si posibil sa suferi de PLACEBO, poate ca nu...dar ei nu au garantat nici macar 50% un efect...nici macar cel Placebo :)

Modificat de Moog
Link către comentariu

• 3 weeks later...
emilian_hamciuc

am luat eu sa vad daca sunt buni de ceva ca oricum la 150 de ron n-aveam ce pierde;

aveam un consum de 7.2 si acum am 7.4 ;deci e teapa,stati linistiti

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare

Pentru cei care vor sa mai incerce produse de genu asta cred ca este destul de concludent testul facut de

MythBusters

care demonstreaza cat de eficiente sunt dispozitive de genu asta = zero

Multa bafta !

Link către comentariu

Sa cautati pe net discursul unui inginer de la Ford sa va prapaditi de ras!

Concluzia lui: daca proprietarul nu face nimic in privinta asta, sistemelor lor de economisire nu sunt asa eficiente. In concluzie, daca dai multi bani in plus pe niste sisteme, vei merge mai econom ca sa scoti parleala si astfel vei avea impresia ca functioneaza!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!