Jump to content

Golf 4 116hp

116hp

Postare recomandată

scut am facut din tabla striata.....m-a costat mult mai ieftin dar este si mult mai rezistent....:D :icon_thumleft:

Link către comentariu

se poate face si "home made" daca ai unelte si cunostinte necesare. poate iesi chiar mai solid.

Link către comentariu

cu prima ocazie cand o sa-l urc pe elevator o sa fac poze..tabla are 0.8mm si oricum e de 10 ori mai rezistenta deccat scutul stock...(cred) la oras mai merge si fara scut dar aici la mine la munte...nu prea...azi am observat ca se aude foarte incet o bataie pe stanga..vreau sa ma duc maine la mecanic sa vad ce bate....dar...totusi vreau un eleron pana in 200lei si nu gasesc nimic...numai bine si bafta cu Golfurile baieti :*:P

Link către comentariu

0.8 mm e subtirel. eu am lovit de cateva ori cu al meu. iarna cel putin e lovit zilnic de sloiuri de gheata.

si cred ca al meu are 2-3 mm.

eleron am vazut dragut pe golf dar nu stiu ce pret are

post-66542-0-52402100-1329765162_thumb.j

Link către comentariu

exact modelul asta il caut si eu dar nu am mai mult de 200lei....asta l-am gasit la 280+transport

Link către comentariu
Ciprian Ciobanu

Vazusem nu demult aici pe forum in aria Vanzari pe cineva care comercializa eleroane de tot felul.. Ai incercat sa cauti si aici?

Link către comentariu

decat folie mai bine scut. cred ca e mai important

decat eleron,mai bine scut :))

Tu sti una si buna :)) .Frumusica foc masina am condus si eu vrei 2 luni una cu acelasi tip de motor.Drumuri bune si ai grija de ea :emthup:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

ieri am scos oglinda din interior am spalat-o si cand am pus la loc a intrat mai greu si am reusit sa crap parbrizul.am gasit parbriz in dezmambrari cu 450lei cu tot cu montaj..e ok pretul?.:((

Link către comentariu

Firma care iti pune folii nu are si geamuri, parbrize, etc? Merita intrebat la ei, cred ca pretul pt unul nou e aproape la fel plus ca nu ai toate ciobiturile si zgarieturile pe el din prima zi...

Modificat de RazvanBlade
Link către comentariu
Ciprian Ciobanu

Eu mi-am pus la bora vara trecuta parbriz nou cu 350 ron montaj inclus, 2 ani garantie in bacau. Sunt foarte multumit de el.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Ciprian Ciobanu

Exact la intrarea in Bacau dinspre Roman, ii gasesti pe partea dreapta exact in dreptul primului semafor. Sa stii ca sunt foarte multumit de ei, parbrizul e fabricat in Belgia din ce am inteles, mi-au dat garantie 2 ani, si au lucrat atent si curat. Nu simt nicio diferenta de la parbrizul asta la celalalt dinainte. Sincer am avut temeri la inceput ca nu e original, dar mi-au trecut. Daca vrei, da-mi un pm si iti las nr de telefon.

Modificat de Ciprian Ciobanu
Link către comentariu
  • 1 month later...

Am reusit sa schimb parbrizul cu unul din dezmembrari original.....am schimbat si jantele am, pus tot de vw numai ca pe `16 (215/55/16)+distantiere spate

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!