Jump to content

Golf 4 116hp

116hp

Postare recomandată

Salut. Ma numesc Dan si de o luna am luat permisul.Masina a fos a mamei mele din septembrie 2010,adusa din germania la 164.000km dotari:

-geamuri electrice

-oglinzi reglabile

-inchidere centralizata(nu e originala)

-xenon 6000k pe faza scurta

-xenon 4300k pe faza lunga

Motorasul fiind 1.9 TDI de 116 armasari

sunt multumit de consum si de putere..

jante aluminiu originale vw

post-101566-0-25362600-1325238488_thumb.

post-101566-0-22022000-1325238498_thumb.

Modificat de 116hp
Link către comentariu

arata impecabila..mai pune poze interior/exterior..Sa te poarte cat mai multi km fara probleme! :icon_bounce:

Link către comentariu

da.....sunt super multumit de cum trage..imadiat am 150km/h...probleme am avut la turbo.....se infundase...dar s-a rezolvat

Link către comentariu

ajm nu are 310 nm, are 285nm, auy care are tot 115 cai are 310nm care este pe sharan si foarte rar pe golf

Link către comentariu
costyserbanescu

la mine in carte scrie 310 nm si cred ca atata are ca daca avea 285 nm trubuia sa scrie in carte . daca vrei scanez foaia si o postez aici ( nu am zis asta cu rautate ) ;)

Link către comentariu

Eu am scos datele din ELSA....

AJM - are 285 Nm la 1900 rpm. AUY si ASZ - au 310 Nm si ARL - 320 Nm

ATJ = care s-a montat pe Passat B5 - e apoape aceelasi motor cu AJM-ul, dar vine pe masina cu 6 trepte si pompa de carburant in rezervor - are 310 Nm

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Cred ca e o gresala in carte la tine. ajm nu are 310. Asta daca sigur ai AJM si nu AUY

Modificat de vw golf 2001
Link către comentariu

e ok cu xenon pe lunga?daca dai flash nu se vede ca dureaza pana se incarca.

mai bine ar fi sa pui lupe bi-xenon.

in rest...vad ca seamana cu a mea in mare...

Link către comentariu

215/55 vor micsora diametrul rotii cu 16mm fata de 195/65 si viteza afisata va fi putin eronata. Ai trecut in talon 215/55 R15?

195/65 este standard pe 15. Daca vrei sa maresti suprafata de rulare schimbi eventual jantele cu unele mai mari si mai late.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

am avut asta vara tot 215 si era ok....se comporta bine masina....da..e cam nasol cu xenon pe faza lunga daca dai flash se poate sa-l arzi...numai bine ..;))

Link către comentariu

ieri am reusit sa sparg baia de ulei....s-a rezolvat azi: 270lei baie 80lei senzor 100manopera

Link către comentariu
Ciprian Ciobanu

Imi pare rau ca ti-ai spart baia.. Cauta si pune-ti scut la motor sa nu mai ai "surprize" de genul asta... Frumoasa masina,sa o stapanesti fara evenimente neplacute!

Link către comentariu

Si eu am spart baia la a mea, dar nu am cumparat baie, ci am "peticit-o". Nu am vazut nicio picatura de ulei pana acum pe ea.

Preventiv, am pus si scut, sa nu mai am probleme.

Link către comentariu

multumesc Ciprian da..trebuie sa achizitionez un scut dar acum nu imi permit....poate pana in februarie.....Saptamana viitoare am programare la folia de pe geamuri LLumar.......

Link către comentariu

mda...asa am zis si eu..dar programarea era facuta de mai demult..si acum nu o mai pot anula..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!