Jump to content

Golf 6 HL 1.4 TSI 122 Black

yopy

Postare recomandată

Nu o calc pt ca in oras consumul nu justifica turatiile de 4000-5000rpm. Eu o tin constant pana in 3500rpm, cand situatia o cere ajung si pana la 5000 fara probleme.

Te-am intrebat pt ca am mers cu Seat Leon 1.4tsi cu revo stage 1, masina lui alecsutzyu si trage foarte liniar fara sa simt un kick sau ceva si el i-a dat blana :)). 155cp si 247nm mi se par suficienti la motorul asta, vitregit de compresor si cu o turbina micuta.

Sa imi reglez evacuarea si poate o voi calca mai temeinic.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yopy

28

• Kostas

11

• The_Ego

9

• prunaionutz

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

tu nu prea o calci cum trebuie asa ca analizeaza inainte sa dai banii

In traducere libera... Daca nu mergi des peste 3.500-4.000 nu-si se prea merita banii. :)

LE: meh, am postat tarziu!

Modificat de Rave
Link către comentariu
  • 4 months later...

De unde poze, de cand cu masina de servici ea sta in subsol mai mult si cam aduna praf. Mai iese rar si cand ma duc la vreo diagnoza ca sa rezolv problema actuala cu reprizele cand nu trage cum trebuie si zici ca devine aspirata.

Necajit :(

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Se pare ca problema e generata de actuatorul wastegate-ului care e strans prea tare din fabrica ceea ce cauzeaza overboost ce odata detectat de ECU face masina sa intre in limp.

Fingers crossed sa fie asta, trebuie sa-mi gasesc timp sa ma duc la Gabitza sa defiletam putin tija aia.

Link către comentariu

Ai avut erori memorate si bec aprins in bord?

Si pe mine ma chinuie putin actuatorul dar nu am putut desface tija, daca lucrezi la a ta da-mi si mie de stire!

Salutari+ ar trebui sa facem niste comparatii de curiozotate la soft-uri !

Link către comentariu

Si eu sunt curios cum merge golful tau comparativ cu leonul meu:D

Poate ne vedem pe la o intalnire :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Nu,nimic ca si erori sau avertismente pe bord.

De ce nu ai putut desface? E o piulita in fond.

Cand zici comparatii la ce te referi ?

Alex, sigur, eu mai dau seara pe la jr. din cand in cand.

Modificat de yopy
Link către comentariu

Pai nici nu mi-a trecut prin gand sa incerc sa umblu la ea fara sa dau jos scutul/suportul ala de turbina astfel incat sa am acces direct la actuator.De-aia zic ca trebuie sa-mi fac timp de ea. :(

De tras teoria la ce difera ( soft si greutate ) ar zice ca a mea s-ar misca mai cu talent. :)

Link către comentariu
  • 6 months later...

<Watch this space>

Cred ca voi urma drumul lui TEFF cu furnizorul softului, insa inca sper...

Link către comentariu

A avut de la inceput de cand s-a acomodat masina cu parametri ceruti de soft doar ca acum am 3 pareri avizate si independente in sensul asta.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Am pus mai multe versiuni de la tuner si intr-un final s-a ajuns la o forma ok la aceasta ultima varianta de soft acompaniata de 4 rotatii de de-filetare ( lungire ) ale tijei actuatorului. Trebuie sa revin pentru infiletare o tura, s-a dat prea mult din prima si elibereaza boost prea repede.

Suportul local plus intentiile importatorului au fost cat se poate de onorabile pe intregul parcurs, numai ca lipseste interesul producatorului pentru acest motor din ce-mi dau seama.

In alta ordine de idei, parca http://www.porsche-inter-auto.ro/accesorii/accesorii-skoda/skoda-yeti/ornament-teava-essapament-skoda-5L0071910 se potriveau la noi ? 

Modificat de yopy
Link către comentariu
  • 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!