Jump to content

Golf 6 HL 1.4 TSI 122 Black

yopy

Postare recomandată

Nu s-a intervenit asupra masinii inca. Asteptam softul sa vina din Anglia. Se lucreaza la solutia finala.

Link către comentariu
  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yopy

28

• Kostas

11

• The_Ego

9

• Rave

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut,

frumoasa jucaria, sa te bucuri de ea!

vreau sa va intreb ceva, cu cat este mai lasat un G6 avand suspensie sport comparativ cu unul avand suspensie normala?

si a mea a venit tot cu cauciucuri 225/45/17, insa am renuntat repede la ele; 205/55/16 mi se par mai potrivite dumurilor noastre.

Link către comentariu

Iti spun eu, cu 15mm. Arata ok si jantele de 16" cu suspensie sport (testat pe propria piele iarna asta :)) ). Insa Seattle-urile sunt :wub: ca jante pe 17". Daca ar fi fost 7.5j si cu ET ceva mai mic ar fi fost excelente.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Arata foaret bine masina, interiorul e demential, sa ai parte doar de lucruri frumoase cu ea.

Pe maneta de semnalizare ai tempomatul?

Modificat de tytel
Link către comentariu

@tytel: o sa imi permit sa raspund eu - da, pe maneta de semnalizare e tempomatul, in opinia mea mult mai inspirat pozitionat decat ce am vazut la Passat B6. E foarte la indemana si intuitiv.

Suntem nerabdatori sa auzim vesti despre optimizarea soft-ului. Daca suntem cuminti, primi si dyno cu before & after :icon_redface: ?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pai hai ca se face luna de cand ma ameninti :)

Ai ceva concret de la fratii de peste Canal ?

Link către comentariu

ai avut ledurile la numar spate din fabrica?se poate un cod de piesa si eventual un pret?merg puse si daca nu ai avut?fara sa dea eroare?multumesc anticipat pt raspunsuri.

brgds

Link către comentariu

Felicitari pentru masina ! Incepe sa mi placa G6 din ce in ce mai mult.. Stopurile fac cam 50% din aspect, sincer.

P.S. : Cu cat vinzi volanul ? :))

Link către comentariu

Sunt curios daca o sa simt vreo diferenta cu filtrul K&N (http://www.knfilters...spx?prod=e-2014 ) care l-am luat astazi si pe care-l montez maine la intalnire. Hope so. :)

Si eu sunt curios :D Mai ales la sound. Cat te-a ajuns filtrul ?, ca ma bate si pe mine un gand. Daca te duci la revizie si te vede cu filtrul asta nu comenteaza?

Modificat de iwolffy
Link către comentariu

S-a schimbat ceva din comportamentul masinii dupa ce i-ai pus filtrul?

@vali_devill: Iti raspund eu ca asa vin din fabrica si sunt fara erori. Codul ar fi 1k8-943-021-b, ca pret pe la 360ron, nu sunt sigur.

Link către comentariu

Pe rand:

Ledurile sunt din fabrica.

Volanul nu il vand decat daca imi dai la schimb unul de GTI :)

Filtrul a fost 277 LEI, la oferta, de aici. Ii recomand pe oameni, foarte politicosi si prompti.

N-am apucat sa-l instalez inca, l-am luat vineri seara, azi am fost la intalnire si a mai si nins si n-am avut chef sa risc catusi de putin de apa in admisie. Fara soft insa nu cred sa faca vreo diferenta. ( a se citi "da-i bice Kostas!" ) :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Asa cum era de asteptat nu resimt vreo diferenta intre K&N si filtrul stock. Aproape sigur insa ca va aduce cativa caluti cu soft-ul.. ( cand D-zeu o decide kostas sa puna biciu pe englezi that is ) :dry: Pana atunci asteptam.

P.S: Dupa ce saptamana trecuta am mers cu o Fiesta azi a venit momentul sa dezgrop Golful si am fost intampinat de vibratii puternice peste 70 km/h. Suspectam gheata depusa undeva unde n-are ce cauta si se pare ca pariul a functionat: am fost la o spalatorie, l-am rugat pe baiat sa insiste pe discuri/etrieri + pe sub caroserie cu bagheta si dupa aceea vibratiile au disparut. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Parca exista 1.4tsi 122 cu revo, dar pe G5 (rex). Codul motor nu difera, fiind tot CAXA, de ce un soft diferit?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
aurelian.paratu

da rex are soft de la revo,in jur de 153-156 cp si era multumit.

chiar de ce un soft diferit?

si o rugaminte ,daca se poate ,pune si tu poze cu noul filtru montat,si apoi cum se curata acest filtru?

Link către comentariu

Pai daca am citit bine, filtrul e montat in cutia stock, asa ca nu o sa vezi nimic diferit.

Si filtrele se spala cu dusul, pe la 10.000 km apoi se dau cu un ulei pe care-l cumperi de la ei.

Link către comentariu

Softurile nu merg copiate de la o masina la alta.

Ele se potrivesc decat daca au acelasi ECU ID.

Momentan masina ta nu poate fi citita dupa cum ai vazut cu ochii tai.

Asteptam ca cei din Anglia sa citeasca una ca a ta sau sa primeasca de la vreun dealer care a reusit sa citeasca.

Este vorba de protectia antituning.

Modificat de Kostas
Link către comentariu

@Kostas: Deci tu vrei sa spui ca astia de la Revo nu stiu sa citeasca?! :))

Aoleu, mai fac si soft-uri altfel... :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!