Jump to content

Golf 6 HL 1.4 TSI 122 Black

yopy

Postare recomandată

Salut si Craciun Fericit !

Am prins un moment bun in care sa-i fac intrarea noii masinute : Golf 6 in varianta HL motorizat de 1.4 TSI 122CP ( fara compresor, doar turbo ).

Dotarile mari cuprind:

• faruri xenon cu asistenta la viraje
  • stopuri LED
  • pachet iarna ( scaune fata incalzite, duze stropitoare parbriz + faruri incalzite )
  • park assist + park pilot ( functie pentru EA, insa na, am luat o masina de pe stoc si era singura dotare care consideram ca e in plus).
  • Pachet sport Seattle 17" (225/45/17)
  • Suspensie sport
  • interior silk beige (crem,uf) cu Alcantara pe centrul scaunelor. Sa vedem cum o va duce in timp...

A facut cam 4300 km in viata ei pana acum si se simte bine :)

Ca modificari pana acum doar un set aplicat de pedale Sparco Reflex, resimt o aderenta superioara fata de cauciucele standard in conditii de talpa umeda.

Cand ma intorc in Bucuresti va fi subiectul celei mai noi modificari marca kostas, un mic chiptuning pana la ~155.

Vedem dupa daca facem ceva mai departe :)

Atat am avut de zis, urmeaza pozele !

Sarbatori fericite !

post-99724-0-37451700-1324751085_thumb.j

post-99724-0-04342300-1324751086_thumb.j

post-99724-0-93258900-1324751086_thumb.j

post-99724-0-67328200-1324751087_thumb.j

post-99724-0-68408100-1324751918_thumb.j

post-99724-0-46919200-1324751919_thumb.j

post-99724-0-14119300-1324751920_thumb.j

post-99724-0-27498700-1324751978_thumb.j

post-99724-0-95384700-1324751978_thumb.j

post-99724-0-56445000-1324751979_thumb.j

post-99724-0-12926200-1324751980_thumb.j

post-99724-0-44319200-1324752037_thumb.j

post-99724-0-30325300-1324752038_thumb.j

post-99724-0-98842800-1324752038_thumb.j

Modificat de yopy
Link către comentariu
  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yopy

28

• Kostas

11

• The_Ego

9

• Rave

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ai fost cuminte de ti-a adus mosu o masinuta din asta :P

Un big plus/like pentru farurile cu xenon, leduri si jantele Seattle...dau un aspect aparte masinii! Sa o stapanesti sanatos!....arata misto ;)

Ai uitat sa precizezi la dotari: RCD 510 cu touch screen, maxi dot si dublu climatronic :) au fost un "must" si pentru mine :)

P.S. sa faci niste poze si la scaune cand ai timp, cred ca arata foarte misto bej... :P

Modificat de corad0
Link către comentariu

Esti de invidiat! Felicitari si succes! Eu vreau la a mea un Stage 1 la TMC, cu ms Voinea.(ma multumesc si cu vreo 140cp, trage f bine si asa)

Link către comentariu

Me gusta :D. De exceptie arata farurile, iar pe spate stopurile pe led + led-urile de la numar vin in completare :icon_cheesygrin: . La cat mai multi km, sper cu atat mai placuti after you have been Revo'ed :lol:

Ai cumva anvelope de vara pe jante sau poze de prin toamna?

Parca mergeau luate pedalele de la GTi, decat cele Sparco (acceleratia arata stramba putin)

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Multumesc de aprecieri baieti :)

Pozele azi sunt facute, cauciucurile sunt de iarna.

Stiu ce zici de acceleratie insa vin aplicate fix peste pedala din fabrica care asa, pe diagonala este. Mie unuia imi plac mai mult acestea decat cele de GTI si ma gandesc sa completez setul si cu footrestul Sparco Reflex.

@corad0, fac si niste poze cu scaunele daca imi aduc aminte maine ;)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte in siguranta multe sute de mii de km!!

Link către comentariu

Frumoase jante, eu nu am rezistat cu jante cu 45 talon.Mi-au spart creieri si daca activam suspensia adaptiva eram terminat.

Culorea e preferta mea.

Stopurile cu led sunt fara cuvinte. :icon_bounce:

Link către comentariu

Pai de ce erai terminat? :) si eu am suspensia adaptiva si talon 45 acum si e mai mult decat decent....la vara pun 225/40/18" si e o idee mai rigida... dar ce sa zici de cei cu 19"? ;))

Modificat de corad0
Link către comentariu

Pai simt gropile de parca nu as avea caucicuri.Pe autostrada podurile la fel.

Cei cu 19'' dupa mine sunt sinucigasi daca merg prin romania cu asa ceva.

Link către comentariu

Sa o stapanesti cu placere, arata foarte bine!

O singura remarca am, pedalele sunt din alt film. Sparco metalice sunt pentru o masina sport/sportiva si nu se potrivesc cu interiorul bej, parerea mea.

Cat despre jantele de 19", nu e deloc asa de rau. Acum cu 17 masina mi se pare "barca" si deselata, oarecum. Totul e sa ai grija cat de cat, ca daca drumul e nasol se simte destul de rau.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! :)

Si mie mi se pare ca ar fi mers mai bine pedalele de GTI,dar conteaza sa-ti placa tie in primul rand ;)

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Frumos dotata masina insa si eu sunt de parere ca pedalele nu se impaca cu interiorul care, apropo, arata de milioane.

Spui ca ai luat-o de pe stoc, putem indrazni sa cerem un pret aproximativ?

Sa scrii pareri dupa soft, suntem muuulti curiosi.

Sa o/te stapanesti/asca km fara numar si fara probleme!

Link către comentariu

Treaba cu pedalele e relativa.

In acelasi timp am vrut sa pot sa mi le instalez si singur si fara mari batai de cap si nici sa faca o gaura prea mare in buget in perioada asta. Fiarele astea au fost 150 RON si, de bine, de rau, nu imi mai aluneca talpa, cel putin sigur nu ca inainte. Deci obiectiv indeplinit din punctul meu de vedere. Pedalele de GTI cred ca incep si de la de 3x mai mult, daca gresesc rog sa ma corecteze cineva.

Ea a fost 22.5k DDP.

Revin si cu pareri dupa soft, il astept pe kostas sa-si revina ^^

Link către comentariu

Chiar vreau sa aud impresii postREVO :D, sunt si eu tentat de modificare. Poate chiar stage 2 cu admisie si evacuare.

Link către comentariu

Am vazut cateva evacuari custom facute de partenerii nostri de la Topgear Romania, au iesit niste bijuterii din mainile lor. Ca admisie mai avem oameni pe forum care folosesc filtre K&N in cutia stock. Rezultatele sunt destul de bune pe circuite si in viata de zi cu zi.

Link către comentariu

Nu m-a interesat cutia automata, cum unora de langa mine le place sa ma auda zicand : "eu vreau sa pot s-o bag intr-a doua frate" :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!