Jump to content

o dragoste veche - passat B5.5 4motion, noua mea masina

Red

Postare recomandată

A iesit superb !

Florin , ai si un cod ?

Avand in vedere ca nu ai precizat pe care l-ai pierdur

Stanga fata - 3B0853917

Dreapta fata - 3B0853918

Link către comentariu
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

105

• F l o r i n

52

• Megatron

20

• Muale

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bravo arata foarte bine,parca e alta masina.

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Multumesc mult, imi place si mie cum a iesit

Abia astept sa pun si folie :) ,azi am lipit siglele "individual" pe aripi in fata,

am incercat sa pun si numerle dar a fost prea frig si efectiv nu a tinut banda dublu adeziva :((

Am depistat ca un senzor de parcare e mort...sper sa-l pot resurcita

Multumesc Florin,dreapta fata e !

Link către comentariu

Arata foarte bine si asteptam de ceva vreme pe cineva sa faca pasul asta sa vad daca merita sa ma incumet si eu pentru ca ma temeam de faptul ca nu ar da bine fara partea cromata. Clar schimba aspectul foarte mult. Felicitari pentru idei si dragostea pentru masina

Link către comentariu

Da sunt multumit de aspect ,am avut banodurile in culoarea caroseriei si pe passatul alb , imi era fica caci o sa arate masina a " ieftin" dar nu e asa ! mai urmeaza sa polisez stopurile caci le-am schimbat pe amandoua , sa se mai incalzeasca vremea si am sa-i dau un polis total la masina si sa-i pun folie si sa insonorizez usile :)

am pus si sigla individual pe aripi post-5830-0-54656100-1329726782_thumb.jp

urmeaza si pragurile si ne apropiem de final cu lucrarea ..intr-un final am reusit si cu numerele dupa ce le-am incalzit cu feonul sotiei :)) post-5830-0-13447100-1329726795_thumb.jp

Azi ii pun scutul metalic sus , m-am tot gandit cu displayul de la senzori , pana la urma imi place si cred ca am sa-l pun in spatele senzorului de temperatura pe bord vine ff bine , se incadreaza in linia bordului , nu e chicios .. ce zice-ti ?

Link către comentariu

Da. Si la mercedes e prin zona aia :) Arata bine bandourile dar daca aveau si banda cromata mergeau f bine cu ornamentele de la geamuri => 100% highline. Poate gasesti unele vopsite gri si cu banda cromata prin dezmembrari ca sa merite mutarea. Altfel te poti bucura de astea fara probleme ca masina arata ff bine.;)

Link către comentariu

pt sigla Indivitual acolo e locul , legat de bandourile cromate .. da era ceva sa fie , dar prin dezmebrari nu am gasit in stare buna si sa le iau noi parca nu merita .. in plus asa e mai " individual " passatul :)

Link către comentariu

Eu am incercat la reprezentanta si bandourile vin doar grunduite, fara insertiile cromate. Plus ca sunt scumpe.

Vopsirea lor e compromisul ideal in caz ca nu se gasesc in dezmembrari.

Felicitari pentru mötor :icon_thumleft:

Link către comentariu

Parerea mea este sa ascunzi display-ul avand in vedere ca ai incercat sa te apropii de OEM cu montajul senzorilor. ascunde-l in cutia din stanga din bord si-l auzi fara probleme

Link către comentariu

mda , adevarul e ca sunt indecis cu montajul dispalyului ..

ma gandeam sa schimb Phoenixurile :)) sa pun jante pe 18 " exista pe B6 si CC un model care seamana cu Vancouver dar ca sunt pe 18 , tot in 5 spite ... tre sa caut niste poze

L.E: Monte Carlo le spune si se pare ca nu sunt pe 18 :( ci pe 17 :( nu prea are rost .. post-5830-0-98935500-1329730541_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

Super arata acum cu bandourile cromate

Despre jante mai frumoase sunt Phoenix. Daca vrei 18" baga Interlagos sau Omanyt (oEM ambele) sau de ce nu ceva BMW sau Mercedes :D

Link către comentariu

Mihai nu sunt cu crom bandourile sunt vopsite. :D

Ramai pe Phoenix , sunt mai frumoase ca cele de pe B6

Link către comentariu

pfuu daca se comfunda deja cu cromul .. inseamna ca dau bine , abia astept sa o pot spala .. cam pe sambata :) probabil ca o sa raman pe Phoenix nu de altceva dar o sa ma scoata nevasta pe pres , vorba unui coleg :)

Link către comentariu

Am scris din viteza...arata bine cu bandourile vopsite. Oricum la nuanta pe care o ai cromul nu se observa asa usor ca la una neagra/albastra

Link către comentariu

acum am alta dilema .. cum pisici .. fac ca in momentul in care iau contactul , alimentarea de la bricheta sa fie OFF !?

Florin ?!:)

Link către comentariu

la golf am curent si fara contact. mi se pare util. de ce vrei sa o scoti?

ma gandesc, ca trebuie sa legi alimentarea de la bricheta in alta parte,nu pe direct. undeva sa primeasca + doar la contact. o schema electrica ar ajuta

Link către comentariu

am FM- transmiterul in bircheta , si ma deranjaza sa-l scot de fiecare data .. in plus se uzeaza .. eu oricum nu folosesc bricheta

Link către comentariu

acum am alta dilema .. cum pisici .. fac ca in momentul in care iau contactul , alimentarea de la bricheta sa fie OFF !?

Florin ?! :)

Singura varianta e sa tragi fir separat, catre bricheta. Iti poti face circuit separat, de pe bornele de sub bord si il bagi in blocul de sigurante - unde ai spatiu si ti-a creat circuit separat.

Altfel, daca nu vei baga consumatori mari in bricheta, tragi un plus contact, de pe alte circuite, deja existente

Link către comentariu

nu am consumatori mari , doar FM-transmiterul , o sa trag + de contact de pe alte circuite , e nasol ca nu am acces la bricheta .

Link către comentariu

Eu nu as modifica alimentarea prizei, pentru un transmiter....

Sincer, stiu ca ai bagat o gramada de bani in ea - update-uri.... dar pune-i mai bine un DMC si scapi de transmiter. Plus ca se aude mai bine, schimbi melodiile din MFD.... si se opreste cand tai contactul.

Link către comentariu

La fel as proceda si eu. Sau la MFD bagi direct un fir adaptor in spate si ai AUX pentru un ipod, telefon ceva

Link către comentariu

mda stiu de DMC , am avut pe celalalt passat si nu am fost satisfacut , can imi era lumea mai draga sa bloca .. o sa vad ce solutie adopt

pt aux la MFD .. iti trebuie interfata Dietz..

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!