Jump to content

o dragoste veche - passat B5.5 4motion, noua mea masina

Red

Postare recomandată

:) pai nu am nimic de ascuns .. si nu cred ca e chiar asa de grav chiar daca as scoate-o la vanzare

azi mi-a ajuns si scutul metalic pt motor si cutie ..

Link către comentariu
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

105

• F l o r i n

52

• Megatron

20

• Muale

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tot de laudat ziceam si eu ca esti. Daca recunosti... esti pe jumatate iertat... :)) . Maine intra in vopsitorie :icon_thumleft: ... treaba e ca si uitata.

O sa fie mai naspa timpul petrecut fara ea...

Link către comentariu

Da stiu ca sunt OEM , dar ledurile sunt manufactura .. e ceva de lucru la ele , arata bine , am vazut live pe un polo 9n3.. cine stie poate o sa ma apuc si eu de ele caci imi ramn stopurile vechi

tot am cautat poze cu b5.5 cu bandouri vopsite dar fara crom si nu gasesc :(

Nu am avut viteza .. maxim 15 km/h , una peste alta a fost o prostie si un dram de inconstienta .. dar a iesit copilul din mine .. de recunoscut nu am de ce sa nu recunosc sunt genul de om care e dintr-o bucata , iar la revanzare

daca chiar se pune problema am si poze , cine vrea sa o ia si e cu capul pe umeri o ia, ca doar nu doar o aripa vopsita e criteriul de excludere .. dar pana la vanzare mai e un pic .. sa iasa de la vopsit .. se zice ca vineri dimineata o sa o am

devizul de lucrari .. pt toate " mofturile " 1700 de ron

Link către comentariu

maine seara masina e gata , momentan e in cuptor :) sper doar sa nu arate aiurea cu bandourile vopsite dar fara crom .. ca o sa-mi stea pe cap ..

stopurile de GB au ceata pe dreapta !?

Link către comentariu

Frumoasa masina , ti-am citit tot topicul si ti-am urmarit si evolutia celorlalte masini :D .

Eu ma rog pentru tine sa nu te dea Doamna afara din casa :)) ..

Bafta cu masina in continuare si am sa incerc sa urmaresc in continuare acest topic !!

Link către comentariu

merci de aprecieri , sper sa iasa si passatul asta ceva misto .. Doamna .. nu are treaba .. practic passatul e al ei .. eu sunt in continuare peton :)

Link către comentariu

Pai bine domnule Red,te-ai jucat cu jucaria doamnei si ai dat-o de gard :)) ?Deabia astept sa iti vad pheonix-urile sus pe masina :emthup: .Bafta!

Link către comentariu

Salut!

Am o curiozitate vis a vis de jantele tate. Imi poti spune ce greutate are o janta fie goala fie cu anvelopa pe ea. vreau sa fac o comparatie cu ale mele. multumesc

Link către comentariu

salut , o sa le cantaresc,momentan Phoenixurile sunt inzapezite :) iar Vancouver sunt pe masina in cuptor :)

dar ale tale au ceva diferit !? sau ?

Link către comentariu

Inca nu e gata,dar mi-au promis ca dim o pot lua cu siguranta

Urmeaza sa faca si un polish sa se egalizeze un pic nuantele lacului

O poza cu bandorile fata vopsite,cred pana la urma ca o sa arate fff bine,mai

ales dupa ce pun si folie pe geamuri

post-5830-0-78106600-1329483199_thumb.jp

Link către comentariu

Eu am alte jante sunt de S line pe 17 si vroiam sa stiu ce greutate au jantele oem pe 17 de vw

La mine o roata ehipata ajunge pe la 22kg. Cand ai timp pune una pe cantar sa vedem daca sunt diferente. Nu e graba.

Si passatul meu e aceasi culoare ca al tau si la fel ma gandeam sa vopsesc bandorile sau sa pun altele cu crom. Vin frumos vopsite, imi plac. Sun curios cu ce lipesti bandourile pe usi dupa ce le vopsesti? Ce adeziv folosesc baietii de la vopsitorie, ceva silicon sau tot banda dublu adeziva?

Link către comentariu

Pt bandouri se va folosi banda dublu adeziva special pt ind auto, brand TESA

Abia astept sa o iau azi la 13

:)

Link către comentariu

Am ridicat masina, dar din pacate a crapat lacul de pe bandoul spate la montaj,

O sa fie retusat zilele urmatoare cand o sa polishez si stopurile noi

din pacate am pierdut si un capac de la prag,de la locul de pus cricul

sper sa gasesc prin schrot

In rest sunt destul de mulumit,imi place mult cum arata cu bando

urile vopsite :)

Link către comentariu

Pur si simplu frumos. Ii schimba aspectul... :coolpics:

Cu prima ocazie in cand vin in RO si eu le vopsesc pe a mea.

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!