Jump to content

o dragoste veche - passat B5.5 4motion, noua mea masina

Red

Postare recomandată

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

105

• F l o r i n

52

• Megatron

20

• Muale

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pam-Pam , sunt un #%#$^#%$# incurabil, am dat o carca de bani pe ele , dar joi sunt acasa :))

sper sa nu ma scoata nevasta pe pres afara :))

post-5830-0-23541200-1327421947_thumb.jp post-5830-0-98115700-1327422008_thumb.jp post-5830-0-44266200-1327422037_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

sunt pe 17 ", nu le vopsesc , sunt intr-o stare relativ buna .. adica nu am sperante sa gasesc mai ok de asa .. o sa le cosmetizez.doar, cea din portbagaj e mai " distrusa" . si daca o sa fie cazul vara urmatoare .. le vopsesc

Modificat de Red
Link către comentariu

Frumossss.....OEM... si eu mi-as lua, dar nu stiu ce sa fac.....sa vand sau nu masina....

Link către comentariu

Frumoase jantele, in stare foarte buna... sa te tina muuuuuult si bine :cheers: !!!

Un singur defect au. Daca iti fura cineva vreun capac central, arata urat de tot fara si costa foarte mult capacul.

Link către comentariu

Da, asa e.... si la Montreal - care le am eu, tot asa e.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Mda .. cam asa e cu capacul ala ... 22 de euro e unul .. dar masina mai mult circula si unde sta de obicei e pazita sau in garaj .. oricum preventiv o sa-mi comand 1-2 capace de rezerva :)) si la Vancover am 6 capace centrale noi de rezerva :))

@ Florin .. fie-ti mila de SKF .. nu-l da !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

paie pe foc,,,,os pe castravete.... cum sa fie - posesori de 4Motion, e vremea sa va bucurati cu adevarat de ele.... in Bucuresti e jale....

Link către comentariu

Salutare , nu am mai scris ce-i drept de o vreme din lipsa de timp .. dar ca si parere despre 4 motion ...?! .. simplu , am jurat ca nu o sa mai imi iau masina fara tractiune integrala !

coportament exemplar , nu am avut nici cea mai mica problema cu masina , am intrat in zapada de 30 + cm , masina s-a comportat extraordinar ..

in afara de faptul ca am spart scutul care era crapat .. nici o problema pt iarna aceasta , scutul am sa-l schimb cu unul de metal care e pe drum .. in rest numai bine !

post-5830-0-49109100-1329125292_thumb.jp post-5830-0-21705200-1329125297_thumb.jp post-5830-0-47591200-1329125301_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

Crezandu-ma minim Ken Block ( mai am de invatat un pic :)) asta a fost prima lectie ) m-am dat cu masina in parcare la Praktiker .. 4500 de ture fara ESP intr-a 2-a am glisat .. dar am scapat-o in niste caruciuare .. de care am crezut ca trec ..

da n-am trecut :)) si iaca rezultatul

Link către comentariu

Mai rar asa oameni ca tine... sa sa spovedeasca pe forum. Dar n-are nimic... la cum te cunoastem, o repari tu pana la urmatoarea sedinta foto. :lol:

Si eu am facut prostii cu 4motion-ul meu, dar am avut mai mult noroc.

Am vazut in postul de mai sus pozele cu masina-n zapada... mi-au starnit amintiri placute. Anul asta nu a fost zapada la Paris, iar eu nu am vizitat Romania... :(

Link către comentariu

mda , nu e o patanie cu care sa te mandresti .. dar asta e .. daca prostia ar durea .. oricum am veirificat daca am facut pagube sau nu , din fericire nu au fost nici un fel de stricaciuni pt compania respectiva ..

nu sunt asa de stresat si necajit caci oricum aveam in plan sa vopsesc bandourile si bara iar stopul pe stanga chiar avea niste gonghite inauntru si nu le puteam scoate .. acum s-a rezolvat aceasta problema

maine ar trebuii sa imi ajunga stopurile iar pe vineri cel tarziu masina intra la vopsit :) numai bine apoi o sa pot sa pun si siglele individual ..

pana la urma cred ca vopsesc bandourile si nu mai pun crom sunt curios cum o sa arate

Link către comentariu

Am vazut in postul de mai sus pozele cu masina-n zapada... mi-au starnit amintiri placute. Anul asta nu a fost zapada la Paris, iar eu nu am vizitat Romania... :(

ce noroc pe tine.... de dimineata ninge de rupe - deszapezit masina de doua ori pana acum si mai urmeaza un rand,,,,,

Link către comentariu

Bine ca recunosti..iarna trecuta vazusem la tv lume de pe forum cand se jucau in parcari goale si nu au recunoscut :))

Apropo..daca tot umblii la stopuri....

Link către comentariu

Daca m-as pricepe le-as face in timp mi se pare cele mai frumoase stopuri de B5.5 dupa cele OEM avand in vedere ca cele AM sunt oribile toate..

Link către comentariu

gata , maine masina intra in vopsitorie :) bara sapate,haion,aripa spate stanga, bandouri, aripa fata stanga si bara fata :).. nu imi lipsea asta acum dar daca tot e bal, bal sa fie...sper sa arate bine cu bandourile vopsite dar fara crom ..

sun misto stopurile dar prefer OEM , daca le-as modifica le-as face de W8 .. dupa ce termin de vopsis masina , cica vineri e gata mai sa pun folie pe ea si voila gata treaba e ca scoasa din cutie :)

Modificat de Red
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!