Jump to content

o dragoste veche - passat B5.5 4motion, noua mea masina

Red

Postare recomandată

:icon_thumleft: pt maciulie

ii cea oem imbracata? unde ai facut-o si cat a costat ?

spor si nu te opri aici cu modificarile...ele nu se sfarsesc niciodata :D

Modificat de ppp3
Link către comentariu
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

105

• F l o r i n

52

• Megatron

20

• Muale

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

senzorii se vad ok. functioneaza la fel de bine? unde ai montat pana la urma display-ul?

stickerul de pe praguri nu era lipit in poza,nu?

Link către comentariu

multumesc , maciulia e cea OEM imbracata in haina noua :) de costat a costat 50 de ron ,

displayul de la senzori e momentan in portbagaj :) ca inca nu m-am decis unde sa-l pun , la vechiul passat am avut buzzerul sub bancheta din spate si a fost ok, dar imi place mult displayul chiar e ok si ma gandesc sa-l pun in buzunarul din stanga volanului sau .. mai SF sa-l integrez in bord sub climatronic in fasia ornamentala de sub el ( la passat b5 in locul acela se afla suportul de pahare care iese ) desi nu stiu cum ar arata ..nu ar mai fi OEM .. dar ar fi practic ..

cat despre senzori .. au 1 secunda delay la activare .. dar cred ca e din vina mea ca nu i-am lecat direct pe firele de marche arrière.ci le-am pus pe niste pini liberi care duc si la becul de marche arrière si cred ca influenteaza impedanta ..

asa ca azi am sa-i mut direct pe fire .. sper sa am timp ..

maine sper sa ajunga si releul corect pt comenzi sa le activez :)

stikerul nu era lipit , era doar asezat acolo pt sedinta foto .. sa vad/vedeti cum arata .. cred ca pana la urma o sa merg pe solutia asta ..

Link către comentariu

eu ma folosesc doar de sunet,nu prea dau importanta distantei de pe display. il am pe bord dar ma gandesc sa il pun undeva ascuns,eventual in torpedou sau prin bord,sub scrumiera.

Link către comentariu

eu sper sa fie ca si mine :) mai e un pic .. pana atunci , multumim

pana una alta ma gandesc sa pun folie pe masina 35 % fata spate

Link către comentariu

vreau sa pun si in fata si in spate impreuna cu luneta acelasi procentaj sa dea bine .. am avut pe audi asa si a aratat ff bine

Link către comentariu

Ce oglinda heliomata ai montat? Cum ai montat-o? Ai montat si senzorul de ploaie? Mersi.

Link către comentariu

am avut folie 35 % si pe Audi, e ff discreta , din fabrica 27% are geamul ionizat, oricum sa-mi ia talonul e un pic deplasat caci pt diferenta aia de 8% trebuie sa aiba aparat cu care sa masoare opacitatea ..

legat de oglinda .. am montat oglinta heliomata de VW, senzorul de ploaie nu l-am montat caci trebuie sa schimb parprizul ( in curand ) , poti sa-l pui in alta parte daca chiar vrei sa-l folosesti

Link către comentariu

arata bine modelul si cred ca ar da bine. cineva care se pricepe la photoshop ar putea sa iti simuleze.

p.s.-ai planuri mari pentru noua jucarie, urmaresc topicul cu interes. keep going :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

o poza de la victorash_cw.. ....nu stiu dc arata mai bine ca Phoenix .. ?! :study: desi nici rau nu arata ..

post-5830-0-72631000-1326882522_thumb.jp

Link către comentariu

da sunt mai scumpe fiind de pe Scirocoo , dar Phoenix inca nu am gasit in conditii bune , sunt dispus pt unele impecabile sa dau si 400 + , dar nu am gasit , am gasit replici dar cu ET 47 .. ceea ce nu e ok deloc ! am agsit la noi pe forum , dar iarasi nu sunt ok .trebuie reconditionate .. si ajunge pretul mult prea sus . si nu merita zarva ..

mai cautam mai vedem .. partea proasta e ca sa sunt ca un copil mic , nu am rabdare :))

apropos am descoperit hiba la senzori .. eu i-am leagt pe 2 pini liberi de pe cablaj care duc la mars-arier , dar in momentul in care apas frana le taie alimentarea .. nu inteleg de ce .. dar azi am sa-i pun direct pe firele de marsarier si cu asta basta .. sa speram ca merg ok ..

a

Link către comentariu

Eu am dat 500euro pe ale mele fara pneuri si nu-mi pare rau... Eu zic ca merita din plin, mai eles pentru cineva ca tine care are de gand sa tina masina o perioada lunga. Altele mai bune nu o sa afli, iar astea sunt mai noi cu vreo 3-4 ani decat orice set de jante de B5.5 originale. Merita daca sunt impecabile si asa par in poze. ET 33 este perfect, sa nu cumva sa-ti iei ET 42, 45 sau 47 ca faci cea mai mare prostie.

Pun o poza din spate. Nu se vad jantele, doar cauciucurile 225/45R17, ET33 Long Beach. Poza mai buna nu am si nu pot face ca acuma am puse Road America de iarna.

img1611b.jpg

Link către comentariu

Ai putut monta oglinda antiorbire pe suportul original? Stiu ca de obicei cele cu senzor de ploaie au baza mai mare. Mersi.

Link către comentariu

@dark-master, NU am montat-o pe suportul original !!! am scos suportul si am lipit pe parbriz suportul de la oglinda cu senzor , e ca o saiba mare care are pe margini niste canale in care intre ghearele de la musciucul oglinzii electrocromate , senzorul nu o sa poti sa-l pui caci exact in locul lui e un cauciuc care-ti ramane de la suportul vechi

ai 2 varinate pt senzor, ori schimbi parbrizul , ori montezi senzorul in alta parte, eu curand am sa schimb parbrizul !

bafta

sunt nehotarat cu jantele.. sunt destul de scumpe ... si nu .. stiu nu sunt inca hotarat .. nu stiu dc phoenix nu arata mai bine ..

Link către comentariu

Nu te grabeste nimeni... nu uita ca dupa achizitionarea jantelor o sa mai dai 4-500euroi pe cauciucuri. Administreaza-ti bine bugetul ca nu esti obligat sa faci toate modificarile odata. Dar s-ar putea sa nu mai dai peste asemenea ocazie... sau poate ca o sa afli Phoenix la un pret mai bun. Tu ti-ai pus un fix pe Phoenix, dar sa sti ca sunt jante OEM B5.5 mult mai frumoase ca Phoenix... cum ar fi Starship, Madras si Donington. Doar ca sunt mult mai rare. Le poti vedea aici.

Asta ar trebui sa te motiveze sau nu...

http://www.leboncoin.fr/equipement_auto/258656771.htm?ca=12_s

http://www.leboncoin.fr/equipement_auto/257421885.htm?ca=12_s

Link către comentariu

multumesc Victor, deocamdata nu le-am comandat .. ma atrag ff mult ca sunt noi , dar mai cautam , cel putin astept sa vad unele live .. tot ma uit dupa masini pe strada :)

azi am rezolvat senzorii .. pinul de masa nu l-am legat bine .. si din cauza aia nu functionau corect .. am rezolvat treaba si sunt ok , au 1 sec delay din momentul in care bagi in marsarier , dar e ok ! in rest sunt ff exacti

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!