Jump to content

o dragoste veche - passat B5.5 4motion, noua mea masina

Red

Postare recomandată

vorbim de un volan in 4 spite , ca mi-a venit cel cu comenzi :D

as vrea sa-l fac cu piele preforata caci .. am si scaunele cu piele perforata si da bine .. pana la urma cred ca fac piele perforata reciunea spitelor si sus si jos piele fina

te anunt sigur !

Modificat de Red
Link către comentariu
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

105

• F l o r i n

52

• Megatron

20

• Muale

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

4 pite...piele neagra peste tot.

eu am vz poza cu volan cu 3 spite la tine,de aia am pus si pozele de mai sus

Link către comentariu

da, dar ala ar arata ca naiba pe Passat.... mergi spre eleganta, ca la asta se preteaza masina ta.

Link către comentariu

Am ales piele perforata pe spite sus si jos. Piele fina, vedem cum iese :)

Modificat de Red
Link către comentariu

Arata foarte bine pielea perforata si se potriveste pe o limuzina. Daca volanul ar fi tesit la baza, atunci da, ar arata a volan sport (volan de g6 gti pe passat b5.5 spre exemplu mie nu mi se pare o combinatie reusita). Daca ai putea sa faci sa arate asa imbinarea ar fi foarte frumos.

dsc_0096_960.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

vedem maine cand e gata volanul cum iese ! eu zic ca o sa iasa asa .. pana acum nu m-a dezamagit ady_desper , coelgul care le face ..

am primit azi codurile de la ornamentele de praguri de pe grosimea pragului .. dar sunt cam piparate .. 22 euro pe spate pe bucata si 18 pe fata ! total 80 ..

nu stiu ce sa fac , sa le comand sau sa pun teflon cum am pus la celelalte 2 passaturi

Modificat de Red
Link către comentariu

Da, EGO, alt design interior.....alta mancare de peste...

Link către comentariu

Pam-pam .. a terminat azi Ady vonalul .. a iesit super .. de 10 +, imi place tare mult, abia astept sa-l pun sus..

Dar am avut parte si de belele azi .. am vrut sa relipesc nr de inmatriculare cu banda dublu adeziva si l-am dat jos cu tot cu un pic de vopsea :( am fost nevoit sa pun suport de numar sa nu se vada prostia ... pana o duc la vopsit .. mai mult mi s-a aprins si martorul de airbag .. de la un contact imperfect la scaunul dreapta .. si inca nu am reusit sa-l rezolv .. dar pana una alta .. volanul e senzatie :)post-5830-0-83460800-1325970231_thumb.gi post-5830-0-86555400-1325970370_thumb.jp post-5830-0-45238000-1325970377_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

Da, chiar l-a lucrat superb !!!!!!!!!!

mama....si ce bine se asorteaza cu gresia.... :lol:

P.S. - s-a luat vopseaua....ca trebuia sa petreci azi, nu sa muncesti - doar e mare sarbatoare.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

sa stii ca de aia s-a luat vopseaua si s-a aprins si pomul de craciun in bord .. mi-a zis si sotia ca-s un pacatos .. :(

Link către comentariu

Mda...trebuia sa te plictisesti pe langa casa..... asa, macar cand putem si nu ne e fortata mana sa facem ceva....

Ai avut dreptate cu alegerea pielii pentru volan. A iesit super, combinatia aleasa.

Link către comentariu

Felicitari Mircea.A iesit bine volanu :D .Oricum are un mic defect :) .Hai pe mess

Link către comentariu

aha....dar doar cine studiaza cu atentie observa - iar pe masina, cu atat mai greu de observat - doar soferul o sa il sesizeze....daca o sa il sesizeze.

Link către comentariu

Acelasi defect il are si al meu, facut tot la AR. Pe partea dreapta e mai intinsa pielea perforata.

Pentru mine era mai complicat sa ii cer sa il refaca din cauza distanteti, asa ca m-am obisnuit. M-am obisnuit dar am in vedere sa il refac, candva. Oricum arata bine si la o masina ca a ta, se preteaza mai bine decat cel sport. As fi facut aceeasi treaba fara sa gandesc prea mult. Felicitari!

post-16307-0-95552500-1325979712_thumb.j

Link către comentariu

Volanul e superb!

Nu-mi vine sa cred ca vreau si eu sa imi fac, iar rabla mea e pusa la vanzare. :)) Cam greu o sa ma calmez dupa asta...

Link către comentariu

Am vazut si eu de la bun inceput ca pe partea stanga nu e asa de intinsa pielea dar nu ma deranjaza caci in rest e perfect, iar dc il refac poate sa apara defect in alta parte, avand in vedere ca e home made e de 10+

S-a oferit omul sa-l refaca dar am refuzat eu, nu avea rost

Abia astep sa-l pun sus :)

Modificat de Red
Link către comentariu

Domol, ca e pacat..... nu e robot omul.... e foarte frumos.

Link către comentariu

Wow super a iesit colacul!Poate ne spui dupa ceva timp ca ai inceput sa conduci cu manusi chirurgicale :))

P.S cat a costat sa il faci(probabil sunt eu chior si nu vad :Computer: )

Link către comentariu

'Omul cu volanele' lucreaza absolut superb! Mi-a facut si mie unul asemanator cu al tau.

Oricum felicitari pentru pasiunea de care dai dovada!

Link către comentariu

Multumesc baieti ! 150 de RON a costat lucrarea la volan, eu zic ca e un pret mai mult decat decent !

Link către comentariu

Azi masinuta a primit un set de stergatoare de parbriz aerotwin OEM, sterg fff bin

Sunt multumit

post-5830-0-54563700-1326140492_thumb.jp

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!