Jump to content

o dragoste veche - passat B5.5 4motion, noua mea masina

Red

Postare recomandată

relativ.....

Partea cu afisarea posturilor, pe maxidot, nu merge cu unitatea care o ai tu. La ultimele generatii de chinezarii, care merg pe modelele mai noi - Passat B6, G5, Touran - au rezolvat problema asta.....parca.

Link către comentariu
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

105

• F l o r i n

52

• Megatron

20

• Muale

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

pana la urma o sa raman probabil cu MFD-ul si am sa caut un sistem de navigatie care poate reda imaginea pe un alt monitor ( mfd ) pun o interfata DIETZ ca la vechiul passat si gata treaba :).. sper sa gasesc un sitem de genul ..

pacat .. de aratat bine arata superb cu chinezaria .. dar sunt prea multe sacrificii , cel mai mare e maxidotul ..

Link către comentariu

Si eu as pastra MFD-ul daca as fi in locul tau..nu-mi plac de nicio culoare chinezariile astea. O fusta de w8 cu niste tipsuri frumoase? :P

Link către comentariu

azi masina a suferit mici upgrade-uri .. unele cu emotii dar in final totul e ok ! ( multuemsc Florin si Luci )

am pus plafoniera de w8 :) superb .. post-5830-0-23040000-1325004641_thumb.jp

leduri albe post-5830-0-34041000-1325004634_thumb.jp si la exterior am schimbat sigla 4 motion si TDI.. ( tdi l-am lipit o idee prea sus .. 1 mm fata de OEM ) post-5830-0-53671100-1325004624_thumb.jp

maine o sa pun numerele fara suporti .. si leduri in portbagaj si in portiere .. si cam atat pt moment ..

volan cu comenzi si tempomat

urmeaza pe viitor fusta cu senzori de parcare si tipsuri

jante 17"

navi box si DIETZ

bandouri cromate si in culoarea caroseriei

folie 35 %

cip sa ajung cu putere in 150 de cp si cam aici se termina lista de modificari ..

Link către comentariu

Cu mare placere, oricand !

Parca 4motion-ul e pus un pic stramb, sau e de la poza ? .... oricum, nu mai are nicio relevanta.....

Link către comentariu

e de la poza .. sper .. :) , siglele au venit cu un fel de ghidaj .. si l-am folosit .. "TDI" l-am plantat mai sus cu vreo 1 mm .. dar asta e .. acum ..

tot caut part number de al ornamentele de prag de pe grosimea usilor .. si nu gasesc .. in schimb am gasit ca acest nivel de echipare se apropie de individual .. ma bate gandul la final sa pun pe aripi sigla individual .. pareri ?

Link către comentariu

Am posibilitatea sa schimb volanul cu unul cu comenzi si nu stiu ce sa fac sa renut la cel sport sau nu .. Ambele.trebuie reconditionate si cel sport si cel cu comenzi

La cel sport trebuie sa schimb si airbagul care e ros..

In ianuarie vine si oglinada heliomata :)

Link către comentariu

Daca iti place volanul cu comenzi, merita - iti trebuie - volan cu comenzi, airbag-ul aferent si releul de comanda - sa il cumperi cu tot cu soclu. Dupa aia trebuie sa faci cablajul si gata treaba.

E senzatie seara, cu el....cand se lumineaza comenzile.

Eu nu ma omor dupa el, ca nu-mi place cel in 4 spite....daca era in 3 si cu comenzi, era ceva....

Link către comentariu

Frumos agregatu, dar mai frumos ii interiorul cu scaunele alea. Sa te poarte cu incredere pe unde vrei tu. Volanul se reconditioneaza cu VOPEL, este o vopsea speciala pt piele in doua solutii. Vopsea si intaritor. Si eu am vrut sa-mi iau stikere pe praguri, dar nu am gasit. Gasisem OEM pe ebay, dar nu trimitea in RO si nu aveau coduri ca sa le copiez. In schimb am mai gasit astea care nu arata foarte rau parerea mea. http://www.ebay.co.uk/itm/VW-PASSAT-3B-3BG-Door-Sills-Polished-STEEL-B5-5-B5-NEW-/300541723551#ht_2735wt_905

Bafta sa ai cu ea.

Link către comentariu

Multumesc,

reconditionarea pt mine inseamna ca trebuie sa schimb pielea plus ca trebuie sa schimb si airbagul caci capacul e ros in zona claxonului .. de aici am ajuns sa fac upgradeul la volan cu comenzi .. care se pare ca o sa ajunga saptaman asta impreuna cu tempomantul si cu oglinda ..

Cat despre stikere sper sa le gasesc oem daca nu vor avea aceasi soarta ca si la celelate 2 passaturi .. home made dintr-un material special cu teflon ,extraordinar de rezistent la zgarieturi ..

Am gasit niste Phoenixuri dar nu sunt in cea mai buna conditei .. ar trebuii sa le reconditionez .. cred ca mai asteptam..

Link către comentariu

un mic cadou pt masinuta

azi am primit si volanul cu comenzi , tempomatul si oglinda heliomata :) sper sa le pun sus curand , pana atunci volanul merge azi la reconditionat

post-5830-0-86264700-1325773126_thumb.jp post-5830-0-23322800-1325773146_thumb.jp

Link către comentariu

Frumossss....cred ca urmeaza si la mine unul, ca nu prea mai am ce sa-i pun..... :lol:

Azi imi vine si maxidotul de B5,5.... ca m-am plictisit de minidotul de B5,5....

Link către comentariu

@ Florin - daca chiar i-ai pus tot ce se putea pune incearca barele cromate de pe plafon de la B5.5 si plafon cu trapa ;)

Link către comentariu

sa-i schimb plafonul, nu o fac ... in schimb barele cromate, le-as pune...

Link către comentariu

dc esti curios de bare , stiu un audi a6 cu bare cromate intr-un schrot .. se potrivesc pe passat ? e vorba de un a6 din 2001

Link către comentariu

Nu cred ca merg..... m-ar interesa, dar nu sunt identice ... daca ar merge, chiar si cu ceva adaptari minore, e smecherie.

Link către comentariu

spune-mi te rog,suportul de ochelari e original?

de unde l-ai luat/cu cat? se demonteaza manerul si se prinde in cele 2 suruburi acest suport,nu?

merge si pe golf,este oare aceeasi distanta la suruburile de la maner?

Link către comentariu

Sper sa nu se supere Red ca raspund eu....

3B0857465B Y20 - gri perla - cost 25 euro...poate plus TVA la noi.... da, se prinde in locul manerului....

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

ms Florin (mereu pe faza :P )

la suma asta zic pas! poate gasesc din greseala prin dezmembrari

Link către comentariu

@muale l-am luat din dezmembrari cu 50 de ron , e original si se potriveste pe golf fara probleme pe orice parte

@florin bare cromate sunt in drumul meu spre servici , m-am uitat si azi asa scurt la ele , sa stii ca par sa se potriveasca .. pe b5 .. oricum daca nu pusca sigur diferentele sun la gaurile suruburilor ..

ma gandesc ca asta nu ar fi o problema caci tu nu le ai in momentul de fata .. sau ai barele negre !?

Am dat aseara folanul la imbracat in piele .. am dilema .. cum sa-l fac ..1. sus si joj piele fina lateral perforat

2. piele fina sus iar inrest perforat

3. totatal perforat

4. sus piele fina in rest cu piele perforata dar jos cu canal pe mijloc ..?? mare dilema :))

Link către comentariu

nu prea stiu ce ai vrut sa spui prin "canal pe mijloc" dar banuiesc...

ai putea incerca asa: unde e spita de jos,piele fina (bucata de vreo7-10 cm). piele perforata pana la orele 10 si 2 (adica mai sus de jumate) si partea de sus-piele fina.

la culoarea cusaturii te-ai gandit? ar trebui sa se asorteze cu interiorul sau cu culoarea vopselei.

interiorul/masina merge mai mult spre lux decat spre sport asa ca nu cred ca e cazul de partea de jos putin "tocita" si cele 2 umflaturi sus...

cat despre suportul de ochelari,pretul e ok. ma tragi si pe mine de maneca daca vezi ca mai au asa ceva in dezmembrari :P

post-66542-0-70404500-1325841820_thumb.j

post-66542-0-18024100-1325842368_thumb.j

Modificat de Muale
Link către comentariu

E frumoasa si pielea perforata, dar nu cred ca e frumoasa combinatia ei cu piele normala, pe volan - s-ar putea a nu am eu imaginatie, dar combinatia e pentru volane sport..... parerea mea.

Consider ca pentru interiorul B5-ului, ori megi pe piele normala ori perforata - dar integrala - nu amestecate - si cusatura pe mijloc. Astfel, mergi pe varianta OEM si nu risti sa para ciudat... pentru un ochi format.

Acum, tu iti faci cum iti place....

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!