Jump to content

o dragoste veche - passat B5.5 4motion, noua mea masina

Red

Postare recomandată

textura aia , iese cu pasta decapanta ! nu tre sa dai cu hartie abraziva . .decat dupa ce a decapat vopseaua , dai cu un 2000 pe ea sa nu mai ramana nici un fel de substanta , degresezi si apoi lacuite sau infoliate cu folie transparenta .. am vazut pe o bora .. dar doar manerele si tapiseria era gri .. ma agndesc ca pe negru tre sa arate si mai bine in contrast !

Link către comentariu
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

105

• F l o r i n

52

• Megatron

20

• Muale

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

La mine arata f bine si asa, vopsite (am interior negru-gri). Partea proasta este ca nu am dat strat de lac dar cred ca le bag in decapant asa cum ai spus tu sa se curete de tot. Daca nu o sa iasa, foarte usor le voi revopsii. Un sfat unde se gaseste ...decapantul? Ai vreun nume de produs ?

Link către comentariu

cam asa arata dupa...si eu am avut tot carbon...sper sa nu te superi ca am postat poza in threadul tau :P

post-56182-0-23568600-1324327895_thumb.j

Modificat de ppp3
Link către comentariu

Buna alegere, s-o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme. B5.5 a fost si ramane o masina deosebita. Mai pune poze cu ea.

@ Circoloco - am folosit si eu decapant poti lua de la policolor se cheama decanol este destul de bun. Am mai folosit ceva aseamanator este ambalat Intr-o sticla de 1L de sticla si scrie ungureste pe ea.Am una prim garaj ma uit si iti dau um pm ca nu mai stiu exact denumirea.

Link către comentariu

Legat de airbag - cu ce s-a jucat pe acolo, de l-a facut in halul ala......nu am mai vazut asa, pana acum.

Fusta de w8 - sunt cativa pe afara, care le-au taiat si modificat pe alea de Variant si le-au pus pe Sedan. Mie imi pare rau ca mi-am luat fusta de W8 cu tot cu parktronic OEM, dar a trebuit sa o vand......

Altfel, nu are rost - taiati fustele de la Sedan, cu rabdare si atentie....si ies ca cele OEM.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

hehee...iti luasi masina si nu zici nimic... :slap: ..felicitari..e super!..;)..sa aveti noroc de ea si bafta la modificari,ca sigur vor urma.:)...p.s.-raspunde si tu la telu ala cand te sun ca ti-l sparg cand ne vedem!!!..:)

Link către comentariu

cea de variant w8 oem arata bestial,celelalte sunt kitchoase rau...adaptate,taiate,etc.la ce investitii ai facut pana acum in modificari la toate masinile tale,am incredere ca nu ai sa faci o tiganie.brgds

Link către comentariu

@pp3 , poti te rog sa pui mai multe poze ? sunt interesat , cred ca arata ff bine

@ar99wob nu am zis nimic caci am fost ff ocupat , nu ti-am rapsuns ca tu ma nimeresti numai prin sedinte , mai apoi am uitat , sa fie cu iertare ..p.s. am nevoie de un terminal nou .. :)

mda tre sa studiez exact cum o pot prinde pe cea de al variant , intr-adevar arata superb .. dar deocamdata nu asta e prioritatea ..

vreau sa-i fac revizia sa-i pun cauciucuri de iarna sa-i pun scuturile la motor sa rezolv volanul ca imi sta pe creier cand il vad de fiecare data .. si mai apoi vedem !

sper sa apuc sa pun poze azi mai multe cu ea ..

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie ! Nu am inteles daca are xenon OEM ? vad ca pe partea cu luminile nu ai zis nimic de modificari.

Si eu sunt de acord cu colegii ca ar fi mai bine o fusta OEM adaptata, si nu una taiata. Vezi poate trebuie gresata si trapa si desfundate canalele de scurgere ...preventiv.

Link către comentariu

Nu are Xenon OEM :( mi-ar fi placut mult .. dar vedem ce gasim pe la dezmembrari .. noi sunt 3000 de ron doar farurile .. senzori cablaje .. etc .. instalatie de spalare ..

azi am aflat ca am DSP , deci clar ampliful e OEM ,

legat de lumini :) o sa pun leduri la fantele de aerisire , curand , pana una alta am comandat plafoniera de w8 pt trapa :) si inscriptiile 4 motion si TDI ( ce le am pe masina sunt cam obosite )

si presuri cauciucate .. ( ce diferenta e intre "black " si "satin black " ca si culoare ma refer ?)

cu fusta mai vedem ..trapa stiu ca trebuie gresata si canalele desfundate , o sa ii fac mentenanta zilele urmatoare .. vineri merge in service .. pt schimb de consumabile pus scut si burduful de planetara

Link către comentariu

superba masina !!!in caz ca te gandi dintr un motiv sau altul sa vinzi jantele.....apoi sa fiu eu primul cu care vei negocia :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

din pacate jantele incep sa-mi placa si mie din ce in ce mai mult .. oricum astea o sa le tin pt iarna .. pt vara imi cau Phoenix :) pe 17 "

caut cod pt autocolantele te pe praguri la usi .. nu le am .. si stiu ca la highline cel putin exista , ba cu 2 dungi ba cu ceva inscriptionat ... se gasesc oare OEM separat ?

azi am facut si prima traznaie cu masina .,.. 61km/h in localitate .. 2 puncte si 67 de ron amenda .. :) deh .. am facut-o lata ..oricum nenea cu vesta verde a fost ok , caci nu aveam nici un act original al masinii numai copii .. caci sunt la firma de inmatriculari si nu mi-a dat decat avertisment ..

Link către comentariu

in ultima vreame am muncit ceva la masinuta...

am dus-o la spalat ,post-5830-0-62408100-1324712393_thumb.jppost-5830-0-16829300-1324712435_thumb.jppost-5830-0-34459200-1324712446_thumb.jppost-5830-0-11045100-1324712464_thumb.jppost-5830-0-86231400-1324712508_thumb.jppost-5830-0-60885600-1324712522_thumb.jp

i-am pus numerele noi , i-am luat un set de cauciucuri Continental Winter Contact pt iarna ( cele ce erau pe ea erau all season si erau praf ) , am pus presuri de cauciuc , am schimbat amortizoarele de la portbagaj cu unele de aluminiu ,am polisat faruruile si am pus folie de protectie,de asemenea am polisat stopurile care au iesit de nota 20, am primit logoul TDI si 4motion care am sa le inlocuiesc azi cand o sa pun si becoledurile ..

i-am facut revizia .. filtre,ulei si burduful de planetara , am resusit sa montez si scutul pt cutie ..si sa-i pun valve cromate cu capacel cu sigla VW :) , am reconditionat cheia ( curatat +inlocuit sigla VW)

Astept sa-mi vina plafoniera de w8 sa o montez si pe aia .. azi sper sa schimb si navigatia cu cea Witson .. ( sunt curios de calitatea sunetului , poate raman la MFD )

Azi sper sa renunt si la suportii de numere ... si sa fac un tratament pt piele .. si cam atat ca vine Mos Craciun :)

Modificat de Red
Link către comentariu

Arata foarte bine - aripa stanga fata, e cea revopsita, nu ?

Pielea intergala arata superb......

Witson e ok la sunet - nu cat MFD-ul - dar nu asta e problema lui, ci receptia radioului....care e slaba - caracteristic majoritatii unitatilor chinezesti, indiferent de model.

Link către comentariu

Multumesc , Florin , da aripa fata stanga e cea revopsita ( nu pt mult timp o sa arate asa :) )

cand am facut curatenie am descoperit si sursa umezeli de la roata de rezerva .. aveam apa acolo , destul de multa , dopul de scurgere era infundat .. post-5830-0-36479700-1324720131_thumb.jp

nu stiu ce e cu amplificatorul asta .. e montat ff bine si piesele se potrivesc la perfectie .. o fi OEM ?post-5830-0-53299400-1324720149_thumb.jp daca ar fi OEM nu ar trebuii sa fie langa magazia de discuri ?

amortizoarele de la portbagaj post-5830-0-42106100-1324720167_thumb.jp

farurile si stopurile la polis..post-5830-0-16334000-1324720210_thumb.jp post-5830-0-12254800-1324720235_thumb.jp post-5830-0-76183400-1324720223_thumb.jp

valvele cromate cu sigla VW post-5830-0-31723100-1324720241_thumb.jp

si gumele schimbate post-5830-0-50272400-1324720250_thumb.jp

noroc ca ma mai suporta nevasta :)) ca zilele astea numai de masina ( ei ) a auzit :))

Modificat de Red
Link către comentariu

modifica-ti la profil,nu mai esti pieton! :P

ai grija cu acele capacele de ventil,daca sunt de proasta calitate e posibil sa oxideze si va fi foarte greu sa se mai desfaci. asta daca nu ti le fura cineva intre timp...

Link către comentariu

da am grija insa sunt ff ok , am avut si pe Audi si pe Polo , fara nici o problema , cat despre .. furat .. au un antifurt destept ! ;)

azi a venit Mos Craciun si mi-a ajuns plafoniera .. asa ca am de lucru dupa Craciun :).. am scos azi cu ajutorul lui Luci ( multumesc ) azi selective lock .. care ma calca pe nervi .. sa tot fiu eu primu care deschide usa :)

Craciun fericit dragilor !

Link către comentariu

Frumoasa masina pe care ti-ai luat-o! Sper sa te bucuri de ea! Singurul lucru care nu imi place sunt insemnele TDI si 4Motion care au fost relipite aiurea de fostul propietar banuiesc. Sarbatori fericite!

Link către comentariu

Multumesc,

Da intr-adevar inscriptiile le-a relipit, cazusera de la spalat dar aceasta problema e ca si rezolvata, am comandat inscriptiile noi, le am in porrtbagaj dar nu am apucat sa le inlocuiesc :)

Ma bucur de ea parca tot mai tare pe zii ce trece !

Link către comentariu

pfuu .. azi am descoperit .. ca amplifule e 100% OEM , masina are si DSP .. sunetul de la MFD merge prin amplif la difuri .. si in bord nu am mufa cu cele 8 fire pt difuzoare .. deci nu pot sa inlocuiesc MFD-ul cu Witson .. ma rog pot , dar trebuie sa trag fire de la difuri in bord , sa renunt la amplificator si la magazia de discuri .. si ce e cel mai aiurea .. pe maxidot nu mai apar informatii de la radio/cd .. practic se stinge 1/3 din el .. arata aiurea ..

Nu stiu ce sa fac .. sa renunt la MFD si la restul doar pt Witson..desi arata arata superb cu el in bord .. parca daca as reusi sa nu pierd partea din maxidot .. as face conversia ..

Link către comentariu

Lasa MFD-ul, parerea mea. Ai un interior frumos si ii da un aspect mai deosebit MFD-ul OEM. Daca mai e si amplificat...

Link către comentariu

daca reusesc sa fac cumva ca partea superioara din maxidot sa nu " moara" o data cu inlocuirea MFD-ului am sa-l inlocuiesc .. am pus witsonul sus de proba .. imi place la nebunie cum arata ..

trebuie sa gasesc pinii care scot semnal preamplificat din witson ( ca sa nu renunt la amplif )si sa vad cum rezolv partea cu maxidotul ( cel mai important )

Link către comentariu

Din cate am inteles pana acum nu s-a reusit salvarea partii de sus a maxidot-ului la combinarea cu vreun sistem audio aftermarket. Eu nu am reusit nici macar comenzile in volan sa le salvez...

In plus de asta ecranul tactil este foarte periculos in trafic, pentru ca nu simti butoanele ca la posturile OEM, adica esti obligat sa privesti ecranul de fiecare data cand vrei sa modifici ceva sau sa schimbi melodia. Daca ne uitam un pic la posturile audio OEM de la ultimele generatii de masini, indiferent de marca, nici un producator nu scoate masini cu posturi audio OEM cu ecran tactil; toate au butoane, scroll sau rotite.

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!