Jump to content

o dragoste veche - passat B5.5 4motion, noua mea masina

Red

Postare recomandată

La el, pasiunea de a le vinde o intrece pe cea de a le accesoriza :))

Glumesc, spor la vanzare! Ce ganduri ai?

Link către comentariu
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

105

• F l o r i n

52

• Megatron

20

• Muale

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu se stie inca .. vorba lui Victorash .. cand vin gandurile negre ... asta e , desi nu cred ca o sa vina cineva sa-mi dea pe ea cat am pus acolo ... ( 8200 neg )

Ma uit prea mult dupa Audi pe strada .. tre sa rezolv si problema asta cumva :D

L.E. ganduri cu cerculete :))

Modificat de Red
Link către comentariu

Din pacate, sigur nu - si nu ca nu ar merita masina, ci din cauza multor cazane, care au dus preturile in derizoriu....

Link către comentariu

eu am postat-o la pretul ala , sunt sigur ca nu or sa ma sune multi, poate nimeni ( desi am pus si variante ) dar vedem .. daca nu mai ramane la mine ..

p.s. duminica am luat un catel .. nu grav .. catelul a scapat ieftin .. nici macar nu a schiopatat dar a fost suficient de gras incat sa-mi rupa grila centrala din bara , dintre proiectoare .. asa dar sunt in cautare .. daca nu o iau noua ..

Link către comentariu

inca nu sunt decis daca A4 sau A6 .. desi tind spre A6 .. 2.0 .. nu prea pot sa iau 3.0 .. cum as vrea caci o sa fac naveta cu el si se vor reflecta niste costuri nejustificabile in consum ..

una peste alta .. surprinzator am avut primul telefon interesat de passat .. chiar si la pretul ala !

Link către comentariu

am FM- transmiterul in bircheta , si ma deranjaza sa-l scot de fiecare data .. in plus se uzeaza .. eu oricum nu folosesc bricheta

eu folosesc bricheta pentru statie si GPS, asa ca am transplantat ce am avut nevoie intr-un buton fals; pina o vinzi ii mai pui o dotare in plus :lol:

post-1792-0-10486000-1346862648_thumb.jp

post-1792-0-02805700-1346862669_thumb.jp

alimentarea e luata din radio, dar e nevoie totusi sa ii pun undeva un buton on/off ca nu am nevoie de el mereu (util la drum lung)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Nici nu stiu ce sa-ti urez.... felicitari ! Cineva si-a cumparat o masina buna.

Pret final, daca se poate spune.

Link către comentariu

8000 de euro cu ambele seturi de jante , a luat-o o cunsotinta !

p.s. cat de complicat e sa punem " audi parking system " la un a4 b8 ? dar sa schimbam climatronic standard cu bi-climatronic high !? ( e posibil ? )

asta asa un indiciu pt viitorul proiect

Modificat de Red
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!