Jump to content

o dragoste veche - passat B5.5 4motion, noua mea masina

Red

Postare recomandată

E foarte bine pus acolo, asa il are si Touareg-ul, e discret si abia se vede.

Link către comentariu
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

105

• F l o r i n

52

• Megatron

20

• Muale

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sper sa nu inceapa sa scartaie .. caci automat pleaca de acolo ~ :) deocamdata imi place mult ..

Link către comentariu

Ce bine-i sade cu Phoenix-urile..... :emthup:

Link către comentariu

mda , acum e complecta .. :) poate pe viitor .. bandourile cromate .. si farurile cu xenon OEM ..

Link către comentariu

Azi am mai mesterit pe la masinuta... am curatat-o de punctele de bitum

post-5830-0-41861700-1333807074_thumb.jp

Arata extraordinar de bine cu folia pe geamuri si bandourile vopsite.

Am montat displayul de la senzori pe bord .. acum proabil multi dintre voi ma vor blama, daca nu o sa fie ok si

nu o sa-mi comvina il iau si-l pun sub bord , deocamdata cred ca e destul de discret si arata bine... vedem pe viitor

post-5830-0-26204300-1333807109_thumb.jp post-5830-0-26915900-1333807116_thumb.jp post-5830-0-65769800-1333807125_thumb.jp

Asa e si la Mercedes E-klass, important e sa-ti placa tie. Si sa stea fixat acolo... :lol:

Link către comentariu
  • 3 months later...

Nu am mai postat de ceva vreme , masina se comporta exemplar .. dar am tot mai des ganduri negre .. sa o vand ... desi nu stiu ce pret voi putea primi pe ea !

Ma gandesc sa o schimb cu A6 2008+ combi 2.0 TDI sau A4 2008+ combi 2.0 TDI sau Touareg 2005+ 2,5 TDI

Link către comentariu

Dintre toate variantele puse de tine, eu as merge pe A6. Touareg e bun...dar an mai nou, motorizarea minim 3.0 ...s.a.m.d....

Link către comentariu

In nici un caz A6 2.0TDI. O sa fie dezamagirea mare data de lipsa de putere... parerea mea.

Acum 1 luna am condus ultimul A6 2.0TDI 170CP si mi s-a parut ca nu trage ca Passatul meu de bine... sincer iti spun. Evident, dupa cum bine stii, Audi e Audi si diferenta in interior e uriasa si per total masina e mult mai ok... dar cred ca motorul de 2.0TDI o sa te dezamageasca (pe A6).

Link către comentariu

Si eu zic in niciun caz Touareg 2.5 TDI...Se misca prea greu,am un prieten cu una resoftata si tot ii mananca enorm,nu merita...Cum zice si Florin,la T. e nevoie de minim un 3.0 diesel, cu 2.5 e foarte greoaie masina si o sa te rupa la consum.

Link către comentariu

Am tot conspectat piata si intr-adevar tind .spre A6 daca nu as avea de facut 150 de km zilnic as lua clar 3.0 quattro ( chiar daca ar trebuii sa trec peste fobia cutiei automate ) dar asa ma gandesc un pic si la consum .. tocmai din considerentul asta am dat sedanul de 2.7 ..

in cele 3 variante am adaugat A4 din considerentul ca a6 e prea mare pt 2.0 .. acum o sa vedem.. oricum tractiunea integrala .. e altceva !

Link către comentariu

A4-ul e mai mic ca B5.5-ul.... asa ca doar nu faci rabat la spatiul interior....

Link către comentariu

mda , nu vreau sa fac rabat la spatiu , tocmai de aia vreau combi ..

Link către comentariu

Eu zic sa-ti iei una care sa te faca sa o ti-i mai mult decat ai tinut Passat-ul. Nu ca Passat-ul ar fi fost rau, da' cand te apuca gandurile astea negre... nu mai scapi de ele. Iti spun din experienta.

Link către comentariu

La el e problema generala, nu doar legata de Passat :))

Link către comentariu

Daca gasesti un Touareg cu cardanul schimbat si manual ar fi perfect. Am mers cu R5 si mi se pare un pic lenes dar la stilul meu de mers nu l-am considerat un dezavantaj dar trebuie sa il iei 2006 minim sa il iei cu farurile alea inegrite cu bixenon adaptiv.

Link către comentariu

... cele mai proaste motoare.....din pacate.

De capacitatea mica, la un tanc de masina, nici nu mai vorbesc...

Link către comentariu

cred ca am innebunit , totate A6 combi si touaregurile le stiu din oras :)) adevarul e ca un A6 combi cu RS look , nu strica , :) poate in final o sa fac rabat si iau 3.0 quattro , desi nu gasesc cu cutie manuala :(

Link către comentariu

Ma gandesc sa vand phoenixurile si sa iau ceva pe 18" , inca nu m-am gandit ce ..

Link către comentariu

dau, dau..... la ce frumoase sunt....

Link către comentariu

Depinde de gusturi si practicitate, iar gusturile nu se discuta...

Eu am avut tot de Scirocco, jantele Donington si le-am dat jos ca era prea tare directia cu ele, erau de 235/45 R17. Cred ca si cu Interlagos ar fi tot prea tare daca nu s-ar pune pneurile adecvate pentru 3BG, adica 225/40 18.

post-77175-0-97671700-1343403804_thumb.j

Modificat de victorash_cvv
Link către comentariu
  • 1 month later...

ce pacat..... ai muncit atat la ea si acum va despartiti destinele....

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!