Jump to content

o dragoste veche - passat B5.5 4motion, noua mea masina

Red

Postare recomandată

Am avut Xcarlink, aceleasi principii ca DMC-ul doar ca are alta forma. Se bloca si ala cand imi era mai draga lumea. Nu avea nici buton de Reset, nici ON-OFF. Cand se bloca, trebuia sa trag pe dreapta, sa iau contactul si sa astept cateva secunde. Muream de ciuda, nu alta. Dar cel putin aveam comenzile in volan. Acuma am chinezarie cu toate prostiile, dar n-am comenzile in volan. Nici cum nu-i bine...

Link către comentariu
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

105

• F l o r i n

52

• Megatron

20

• Muale

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am un prieten cu MFD si el a bagat doar un cablu cu jack la capat undeva acolo in spatele MFD-ului si asculta muzica de la telefon direct. Fara interfata. Poate tine de versiunea de soft a sculei

Ceva de genul daca nu ma insel

post-26988-0-35759100-1329834943_thumb.j

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

hmm .. interesanta treaba .. eu am ultima versiune G .. cu can .. la MFD , tre sa sap dupa cablul ala ..

cat despre DMC .. nu cred ca o sa ma mai bag .. exact simptomele descrise de victorash_cw le aveam si eu care chiar ma enervau la un moment dat ..

Link către comentariu

gata azi comand cablul ala .... sper sa faca si treaba .. aseara am montat scutul de tanc :) e alta viata .. si-a meritat toti banutii ..

Link către comentariu

Si eu am....daca nu aveam, anul asta era praf pe dedesubt. E rupere pe stradute, chiar daca au trecu doua saptamani de la ultima ninsoare adevarata

Link către comentariu

mda asa e , sctutul vechi, impropriu spus scut .caci nu au ramas doar aschii din el , drept e ca de cand am luat masina nu era ok .. acum nu am nici un stres !

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pam -pam , azi am pus Phoenixurile .. arata intr-un mare fel , dar nici Vancouver nu sunt mai prejos ..

post-5830-0-33281900-1332612871_thumb.jp post-5830-0-18052700-1332612880_thumb.jp

Link către comentariu

Frumoasa rau cu bandourile vopsite. Jantele si-au meritat banii. Sa ai grija de ea ca e frumoasa.

Cum ti-au vopsit bandourile de pe usi la vopsitorie, le-au luat jos sau direct pe masina?

Link către comentariu

Era imposibil sa dai gres cu jantele astea. Frumoasa rau.

Link către comentariu

Hai ca m-ai facut de am citit tot topic-ul, fi-ti-ar masina pe mana mea! :))

Frumoasa masina, sa ai parte de ea multa vreme de acum incolo!

Auzi, da' de ce zici ca e masina sotiei din moment ce tu bajbai pe la ea toata ziua? La bandouri am si eu o intrebare: bandourile nevopsite la tine erau netede sau cu gaurele de-alea in ele? Ca am vrut si eu sa mi le fac la Leon acum ceva vreme si mi-a zis tolomacu' ala de la service ca nu merge plasticu' ala pe care-l am eu din nu-stiu-ce motiv...

Link către comentariu

Prelungirile de la bandouri nu le vopsec,nici nu imi place cum ar arata si in plus sidrumueile sunt cum sunt

Bandourile le-am dat jos la vopsire , erau cu buburuze dar s-au netezit

Imi plac jantele mai ales in combinatie cu suspensia sport

Mai urmeaza folie si lumini in fantele de aerisire iar proiectul e gata

Masina e pe numele sotiei :) deci e a ei iar poloul e al meu :))

Link către comentariu

Am un prieten cu MFD si el a bagat doar un cablu cu jack la capat undeva acolo in spatele MFD-ului si asculta muzica de la telefon direct....

Asa am eu. E mai chin ca tot scoti si bagi mufa in tel, dar este o solutie mai ieftina decat DMC si restu', plus ca telefonul mereu il ai cu tine, nu se blocheaza, daca mai ai si GPS pe el.. E indispensabil in masina. Asta pana o sa ma supar si-o sa-mi iau un d-asta. Cablul ala l-am gasit pe net, la o firma din timisoara. Tot de la ei mi-am luat si cheite pentru a scoate MFD-ul din bord. Salutare!

Link către comentariu

@ Calin78 , nu am Eneos , am Fuchs Titan Pro .. dc vorbim de ulei ..

e un ulei fff bun, am mers pe brandul acesta cam la toate masinile pe care le-am avut , sunt super multumit de el ..

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Gata , am facut-o si pe asta :)

post-5830-0-37316000-1333441405_thumb.jp post-5830-0-41089300-1333441410_thumb.jp post-5830-0-31256900-1333441417_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

Da 50 % peste tot .. acum sa vad cum ma descurc daca imi baga de vina baietii albastrii .. caci nu sunt chiar legal pe fata .. desi ca si aspect imi place ff mult cum arata si nu am pus folie doar pt soare si efractie ..

mi-am dorit ceva discret...la lumina nu se vad chiar asa de inchise cum se vad in poze .. acolo e asa de la neon ...

Link către comentariu

Azi am mai mesterit pe la masinuta... am curatat-o de punctele de bitum

post-5830-0-41861700-1333807074_thumb.jp

Am montat displayul de la senzori pe bord .. acum proabil multi dintre voi ma vor blama, daca nu o sa fie ok si

nu o sa-mi comvina il iau si-l pun sub bord , deocamdata cred ca e destul de discret si arata bine... vedem pe viitor

post-5830-0-26204300-1333807109_thumb.jp post-5830-0-26915900-1333807116_thumb.jp post-5830-0-65769800-1333807125_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

Interesanta ideea cu pozitionarea display-ului ce-i drept si forma lui te ajuta. Mie unul imi place cum vine. Eu l-am lasat pe oglinda pana imi vin alte idei

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!