Jump to content

o dragoste veche - passat B5.5 4motion, noua mea masina

Red

Postare recomandată

Salutare,

Asadar am ajuns la al 3-lea b5.5 in familie...

Noua masina este un Passat B5.5 1.9 TDI AVF 4 motion fabricat 12.2004

ca si doatari :

- Climatronic

- Piele neagra, mijlocul scaunelor e piele perforata

- alarma OEM cu senzor de prezenta

- Sistem de navigatie MFD1 cu magazie de 6 CD-uri in portbagaj

- 8 airbaguri

- geamuri electrice fata spate

- trapa

- maxidot

- amplificator ( nu stiu daca e OEM , dar asa pare , pun maine dimineata poze )

- oglinzi reglabile si pliabil electric cu semnalizari in ele

- jante 16"

- gri metalizat

- volan in 3 spite

- suspensie sport

am dat pe ea destul de mult, dar masina nu era de vanzare, eu l-am batut la cap pe proprietar sa mi-o dea si am batut balma intr-un final la 7200 euro

masina e ff ingrijita dar mai are unele chestii pe care am sa i-le fac instant, schimb ulei, inlocuit scut motor ca e crapt, pus scut cutie si un burduf de planetara de schimbat

masina are aripa fata stanga revopsita in urma unui mic incident .. dar nu e o tragedie , masina are 201 000 km

Am planuri mari cu masina ..

- schimbat MFD-ul cu navigatie AM

- pictograme luminate la fantele de aer ( s-ar putea sa fie doar arse becurile )

- plafoniera w8 pt trapa

- bandoruri cromate

- senzori de parcare

- comenzi pe volan

- tempomat

- fusta spate w8

- tipsuri w8

- folie geamuri atermica .. cam atat imi vine in minte acum

maine promit poze :)

Link către comentariu
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

105

• F l o r i n

52

• Megatron

20

• Muale

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente majore.Vezi ca la fantele pt aerisire nu ai instalatia trasa stiu ca cele luminate au fost pana undeva in 2003(daca gresesc sa ma corecteze un coleg).A ta este putin mai dotata ca a mea, pt ca eu am dat pe ea in aprilie 7000 euro.Bafta la modificari!

Link către comentariu

Salut

Pana la urma ai cumparat masina de la vecin... Felicitari!

Din dotarile ce le-ai scris mai sus, masina pare super dotata. Sa o folosesti sanatos.

Mica precizare in ce priveste senzorii de parcare... nu ai specificat daca o sa pui OEM sau AM. Senzorii de parcare Am sunt cu mult mai naspa ca aia OEM, in senzul ca raspund foarte tarziu, adica au o intarziere de 2-3 secunde. Senzori OEM raspund instantaneu, am pe Passat. Eu mi-am montat senzori AM pe o duba si sunt foarte dezamagit de rezultat... sunt cam inselatori.

Pentru W8 ai asta, dar banuiesc ca l-ai vazut tu... :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Să o stapanesti sanatos si asteptam pozele !

Legat de MFD - se aude bine, arata bine in bord .... ca doar am avut. In schimb, enervant e ca in rest, nu te ajuta cu nimic. Eu l-am inlocuit cu un 2Din Kenwood DNX 7220 - rupe, pe langa MFD1.

Pretul foarte bun, pentru o masina cu atatea dotari.

Link către comentariu

te-ai invartit si tot aici ai ajuns...bravo man.sa ai parte de ea.orbeste-ne cu nuiscai poze.brgds

Link către comentariu

Se pare ca iar ai o super masina :D .Asteptam pozele!

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Ai trecut de la A6 la Passat b5.5? :)

Eu am trecut de la A4 B7 la Passat si nu prea sunt incantat! :D

Oricum asta cu 4motion e o chestie care mi-ar fi placut si mie dar nu a fost sa fie!

Sa o stapanesti sanatos fara evenimente! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! ;)

Spor la upgrades si la uploadat poze :)

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Felicitari pentru masina ! Vezi ca la gurile de aerisire nu ai nici becuri nici instalatia..asa ca mai bine iti pui direct leduri :) Daca mai tii tu minte acum vreo 2-3 ani mi-ai dat mie instalatia de la gurile de aerisire pentru ca nu aveam (la passat) fiind dupa 2004 :)

Sa te bucuri de masina !

Link către comentariu

In general asa e. Exista Passat-uri care sunt dupa 2004 si au lumini la grile - doar ca au fost optionale....venite la pachet cu Highline, cred.

Link către comentariu

Salutare, nu am apucat sa postez astazi caci am avut ceva treburi cu familia si m-am intors abia acum seara , asa ca si impresie dupa primii 300 de km cu masina .. 4 motion isi face treaba de minune :) in rest e exact ce ma asteptam de la masina .. nu troncane nu bate nu scartaie ..ceea ce mi-se pare fenomenal la o masina de 6 ani care a mers mimim 100 de mii in RO , e ff ingrijita la interior .. dar acum e murdara dupa ziua de azi .. ,dar o sa o duc mai tarziu la curatat

referitor la partea cu Audi .. nu am renuntat la Audi pt B5 ci am avut nevoie de niste bani pt constructia casei , Audi ramane Audi si in viitorul apropiat am ganduri spre un A6 2009-2010 sau un A5 sportback ,deh passatul nu e al meu e al sotiei :P

masina a primit azi primul cadou , sigal originala vw in centrul jantelor ( erau deteriorate vreo 3 capace si le-am schimbat deja )

luminitele de la grile cred ca lipsesc .. nu e o problema o sa le cablez direct cu leduri sper doar sa fie transparente pictogramele de pe gurile de aerisire

legad de MFD , am sa-l pun la vanzare .. caci in locul lui am sa pun o navigatie replica, cea pe care am avut-o in polo ( sper sa se potriveasca mufa de la antena GPS de pe cupola , si ar fi fenomenal daca as reusii sa leg si magazia de discuri din portbagaj )

am comandat azi burduful de planetara care e sectionat si filtre si ulei pt schimb

vreau sa comand presuri de cauciuc

plafoniera W8 pt trapa, am una acasa insa am nevoie de una special pt trapa .. ( nu am gasit inca codul, poate ma ajutati)

Nu stiu ce sa fac cu inscriptiile de pe spate .. sa le tin sau nu .. ma gandeam sa renunt doar la TDI si sa raman cu passat 4 motion in aceasi linie .. nu stiu inca ..

trebuie sa imi iau autocolantele pe aripi jos la roata pt protectie si ma gandesc sa pun folie pe bara sapte, farurile necesita un pic de atentie .. polisate si folie de protectie

si din pcate am observat ca un proiector e grapat ..asa ca o sa caut si 2 proiectoare .. ca si asa sunt destul de batute de pietre ..

am comandat si scut pt cutie ca lipsea si 2 amortizoare cromate pt portbagaj ..pe care trebuie sa-l fac sa se deschida mai usor, are cam intepenite balamalele

am comandat si cauciucuri de iarna 205/55/16, sunt curios cum o sa se comporte masina la munte peste cateva zile :)

caut jante phoenix pt la vara iar cele actuale le voi tine pt iarna...desi poate ca ar trebuii sa ma gandesc la 15" pt iarna ..

urmeaza sa schimb toate becurile cu LEDURI

si cred tipsuri duble si fusta w8...

asta asa in viitorul extrem de apropiat :D

sunt destul de entuziasmat ...imi place

Multumesc baieti

post-5830-0-91523600-1324310448_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

Spune-ai tu ceva la inceput ca ai vrea badouri de highline.O sa iti atasez eu 2 file pt asa ceva.Si eu eram interesat pe cocosatul meu de bandourile asta,dar dupa ce am vazut preturile..... :screwy: .Sper sa nu te descurajeze cele 2 file.Bafta!

post-18678-0-10729400-1324310952_thumb.j

post-18678-0-97173400-1324310963_thumb.j

Link către comentariu

da le vreau cromate .. si intr-adevar sunt cam scumpe .. dar ma gandesc ca tot o sa agsesc un passat la dezmebrari .. daca nu si nu .. o sa le vopsesc in culoarea caroseriei .. fara crom .. asa cum am facut la celalalt passat ..

oricum imi trebuie si senzori de parcare ..probail o sa fie simultan cu bandourile..

Link către comentariu

Frumoase jantele Vancouver, pune cauciucuri de iarna pe ele si pastreaza-le pe astea de iarna ca sunt bune, nu trebuie neaparat de 15"

edit: Codul de care ai nevoie 3B7947106A 2EN

post-77175-0-58757400-1324313639_thumb.j

Modificat de victorash_cvv
Link către comentariu

Sa comparam A6 C6 cu Passat B5.5 e ca si cum am compara B5,5 cu Loganul.....

Depinde ce Navi iti cumperi - daca mergi pe ceva de firma - asa e recomandat....- atunci o sa cumperi un adaptor, pentru conectorul GPS-ului.

Bandouri cromate - Highline - la dezmembrari trebuie cautat.

Fusta de w8 - nu merita la berlina - o tai pe asta care o ai acum pe masina - se face usor, deoarce are tiparul pe interior.... doar niste tipsuri asemanatoare cu w8-ul....sunt suficiente.

Link către comentariu

Florin sa stii ca e diferenta intre A6 si B5.5 dar nu foarte mare !

Ma gandesc ca si plafoniera asta are pictogramele luminate ca cea normala de W8

Nu stiam ca e fusta marcata pe interior , stiam doar ca are marcaje pt senzori, nu stiu dc cea de W8 OEM nu e un pic rotunjita la buza unde vin tipsurile, vedem. :) sa vina caldura si ne apucam de treaba

Multumesc pt cod !

Link către comentariu

Nu merita....e 360 lei aia de W8 OEM. Singura care merita e cea de Variant cu parktronic - aia vine intoarsa jos, e superba.

Link către comentariu

Mda nu e o suma mare dar nici sa-i dai aiurea nu are rost, referitor la navigatie am replica de la Witson, am avut-o pe polo si a fost super ok

Link către comentariu

Aia de Variant potriveste pe Limusine? Daca da atunci e super tare, ar arata extraordinar...

De stiut...

Cand mi-am facut eu iesirile W8, am mers la VW si am comandat fusta de W8 Variant. Mi-au adus o fusta exact ca si a mea si care a fost taiata de ei si au lipit in locul taieturilor respective doua piese din plastic, care vin deasupra tipsurilor. Le-au taiat naspa si le-am zis, dar mi-au zis ca asa sunt toate. Daca stiam cum e treaba, taiam eu fusta ce o aveam pe masina si cumparam de la ei piesele respective si le lipeam eu mai bine ca ei...

Atasez doua poze cu diferenta dintre fuste de care vorbea Florin.

5396936837.jpgdavid33108297798818.jpg

Link către comentariu

Cea de pe break nu se potriveste pe limuzina ... e mai lunga cu ceva ..

sincer nu sunt ff hotarat ce o sa fie cu tipsurile dar la limuzina din pozele de mai sus nu prea imi place cum arata .. as vrea sa fie mai discret de cat e in poza aia ..

2 poze cu interiorul si cu uzura volanului si a airbagului .. inca nu stiu daca merita osteneala pt comenzile pe volan .. sau sa raman la asta sport si sa-l reconditionez .. , as pune comenzile doar din prisma faptului ca as avea niste luminite in plus :D

nu cred ca vor functiona comenzile cu navigatie Witson .. macar volumul de ar merge ar fi suficient

ma bate gandul sa fac trimurile din interior aluminium-look foarte simplu de efectuat , ele sunt de aluminiu acum , trebuie data jos doar textura asta - "imitatie de carbon "

post-5830-0-82919800-1324324697_thumb.jp

post-5830-0-36222800-1324324703_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

Ai vazut la cineva sa fi indepartat in vreun fel acea textura? Asa erau si ale mele si am ales sa le vopsesc. Daca as avea garantia ca ies aluminu-look as incerca cu hartie abraziva cu granulatie cat mai mare, dar ies?

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!