Jump to content

My RED SEAT LEON 1.8 20VT

iulianr26

Postare recomandată

Salut la toata lumea. Dupa numeroase esecuri cu masini frantuzesti si benzina si diesel am hotarat sa trec la some German shit!!! . De la felul cum se inchide o usa, izolatia fonica, sunetul de fabrica, modul cum a fost gandita toate astea m-au frapat. Deci am fost destul de traumatizat cu frantuzismele......

Masina am luat-o din Caiova de la un avocat, interiorul arata bine dar erau monezi lipite cu cafea cred in locul de depoz la schimbator, cum am ajuns acasa cu ea l-am facut bec interior exterior si polish si ceara igienizare ac etc....

Au urmat modificarile, Bov l-am montat , Admisia CAI a meritat toti banutzii:) Din lipsa de ocupatie folie galbena pe proiectoare .

post-97262-0-14720500-1324074003_thumb.j

post-97262-0-76919400-1324074069_thumb.j

post-97262-0-17031200-1324074075_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iulianr26

42

• mihai20

5

• george.o

5

• Muale

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

"Some German shit" o fi alta masina...pentru ca asta e spaniola...dar na :)

sa o folosesti sanatos !

Modificat de corad0
Link către comentariu

Am uitat sa mentionez ULEI MOTUL cutie si motor filtre etc schimbate azi, valvele pcv au ajuns le schimb maine .

Ca planuri in viitorul apropiat. Vreau evacuare ca cea din poza atasata(tips poreche cayenne s tot pandesc una pe ebay sa o posteze din nou) ceas boost e pe drum, turbo timer e pe drum toate pe rosu ca bordul,

Cand imi revin financiar vreaau jante tomason tn1 18'' cele de pe masina sunt de vanzare 14.5 mil incaltate calumea.

Stopurile cu led le dau si pe alea 1mil/buc.

Bara intre amortizoare ii mai iau si ii fac si un kit de impamantare calumea sa dea bine sub capota :P.

"Some German shit" o fi alta masina...pentru ca asta e spaniola...dar na :)

sa o folosesti sanatos !

OLE!!! Merci .... O folosesc intens mai ales in pasaje woooossshhh:P

post-97262-0-12908300-1324074799_thumb.j

Link către comentariu

Avand in vedere ca are "goodies" de pe fauveu.....trecem cu vederea :P

"woooooshhhhh" safe!

Modificat de corad0
Link către comentariu

frumusica masinuta ... sa ai parte de ea mult timp de aici incolo si sa nu te dezamageasca niciodata ...

referitor la evacuare, vorbste cu corad0, poate ti-o da el pe-a lui de pe porsche :)

Link către comentariu

Ms de urari . E o adevarata placere sa o conduci .

Deja eram pe topicul lui:P Nu e modelul care imi trebuie mie din pacate :)

Link către comentariu

Merci . Astept sa vina ceasul de boost si turbo timerul ,si dupa aia postez:)

Masina am luat-o de la un om care nu avea nici o treaba cu asa ceva el o luase modif deja cu stopuri led eleron care l-am dat jos etc. Vreau sa o duc pe dino sa-mi dau seama daca are soft deja. In functie de rezultate ma bag la un REVO . nu ca as avea nevoie de putere... Oricum mai intai niste roti mai ok 18'' sa scap de astea stock......

Cam astea sunt pozele care le mai am cu ea.

post-97262-0-83596900-1324119177_thumb.j

post-97262-0-73888400-1324119199_thumb.j

post-97262-0-47564000-1324119208_thumb.j

Link către comentariu

Merci GEORGE. Am dat azi pe splai o tura dupa ce a ajuns apa la 90 aveam instalatie de pom in bord de la esp:P era ud pe jos . Merge super ... Astept sa-i fac un dino sa postez cati sase cai are:P

Numarul de inmatriculare e la nimereala DND pe romaneste Nu Ma Deranja :))).

post-97262-0-01918400-1324144133_thumb.j

post-97262-0-46815100-1324144147_thumb.j

post-97262-0-62506500-1324144153_thumb.j

post-97262-0-57501000-1324144159_thumb.j

Link către comentariu

Merci chiar deranjeaza retina rosul ala aprins:)

Consum depinde de mers in oras aglomeratie semisportiv 14 , sambata dum 11,in afara 6.8 mers pana in 110 -120 si 8 mers mai sportiv merita distractia.

La bbs nu am renuntat inca doar ca sa ivit o okazie si dau bine si alea pe masina.... Trebuie sa scap de rotile de vara le dau cu 14.5 mil incaltate calumea.... Daca le vrea careva.

Uitasem e gata si kitul de impamantare, postez si poze cand il montez.. E aiurea ca nu se pot posta poze de calitate mai buna trbuie sa dau resize:(

Link către comentariu

Da, dar arata foarte bine cand e curata. Legat de poze poti face cont pe flickr si poti pune pozele aici

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos.

BOVul sper de fapt ca e DV...si nu atmosferic. nu-i face bine fas fas...

Link către comentariu

Ms Bogdan WRC

E un Monza il pot configura sa/nu fie fie atmosferic nu stiu cat rau ii face ca am un prieten care il are de 4ani si a avut probleme.....

Ms BadMf

Evacuare nu vreau ca e suficient de galagioasa asta stock. Vreau un tips ca in poza de la inceputul topicului.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!