Jump to content

Audi A4 Cabrio - Tuning

Slick

Postare recomandată

alta bataie de joc si de batjocora

19319802.jpg

stiu ca ne deschidem greu la nou ..

P.S. pt mine over off-topic-atat am avut de zis

Link către comentariu
  • Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Slick

39

• ANdi B.

13

• Bogdan_wrc

10

• Kostas

8

asa era si audi TDI in curse. dar tu crezi ca are mare legatura una cu alta? tu crezi ca motorul TDI de la curse are legatura cu Audi-urile de serie?

Link către comentariu

Evacuarea e cam gata. Acum se aude intr-un mare fel si simt si eu ca trage masina. Am sa revin cu un filmulet sa o si auzim...deocamdata ilustrate:

img0502pq.jpg

img0503ay.jpg

img0504kf.jpg

img0505c.jpg

img0506b.jpg

img0507lg.jpg

img0508pf.jpg

proiectul continua. Next step: - remap

Link către comentariu

zilele astea ... sa vdem cand e timp...ca parca a intrat in sac...zilele astea..as mai imprumuta de pe undeva niste timp:)

Link către comentariu

The first improvement of the "cockpit" has arrived: hand rest oem: 8D0864207AJ 6DP

55269467.jpg

Ma poate ajuta cineva cu montajul?.. cineva care sa mai fi facut asta...please.

Are cineva in VIN de la un B6 cu piele in interior pentru a-mi putea comanda capacul cotierei?

multumesc in avans pentru ajutorul oferit!

Modificat de Slick
Link către comentariu

dupa iarna vine primavara :) cel putin aici la Buzau si daca va fi asa atunci o sa se inlocuiasca 2 jante cu unele OEM :)

img0524od.jpg

img0525h.jpg

P.S. ajuta cineva cu montarea cotierei? - multumesc frumos

Link către comentariu

Dupa cum am zis si pe topicul meu, ai o bijuterie Slick si deja ai inceput s-o rasfeti cum se cuvine :icon_thumleft: Felicitari maxime ! :beer: "Dedesubturile" ei imi plac la nebunie, poate faci un filmulet cu sunetul de acum al evacuarii.

Link către comentariu

cotiera nu se monteaza f greu. dupa forma ei,pare similara cu cele de vw. exista DIY care sa te ajute sa iti faci o parere.

iti recomand sa bagi masina la caldura sau sa mai astepti putin...daca te apuci sa desfaci consola pe grul asta sa nu ai surprize sa se crape (la rece e mai casant plasticul)

Link către comentariu
  • 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!