Jump to content

Skoda Octavia 2003

ultimu_neuron

Postare recomandată

ultimu_neuron

Dupa indelungi cautari am gasit jantele Spider pe 16. Cam scumpe, dar arata foarte bine si nu sunt zgariate deloc. I-am luat si anvelope Continental PremiumContact 2 - 205/55/R16 noi. N-am mai avut pana acum Conti, dar am auzit lucruri foarte bune despre ele...sper sa se comporte bine.

Dupa vacanta de Paste urmeaza vopsire bandouri si probabil un upgrade la sunet. Tot atunci o voi baga la o sedinta foto.

P.S.Mi-ar placea o bara fata si un eleron vRS. Incet incet vor veni si ele :)

post-68562-0-27221400-1332697793_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 months later...
ultimu_neuron

Sa mai stergem topicul de praf... i-am facut cateva poze in graba. Din pacate nu prea am timp de ea, acum pozez mai mult natura...

Si un filmulet cu un consum decent, zic eu :D

post-68562-0-53997900-1340056965_thumb.j

post-68562-0-78166100-1340057028_thumb.j

post-68562-0-48128400-1340057042_thumb.j

Link către comentariu

Frumos... parca merg niste flanse, la jantele din spate.

Link către comentariu

Mare consum :lol: Pe ALH am facut ca la carte 3.8% :dry: Ai mai facut ceva cu podeaua? O vinzi? :D Ca as vrea una!

Link către comentariu
ultimu_neuron

Mersi Florin! Mi-e sa nu afecteze suspensia daca-i pun flanse. S-asa e moale pe spate. Se vede imediat cand e incarcata... Mi-ar placea niste arcuri mai tari. Oare se pot dubla arcurile spate? sau poate alea de RS sunt mai tari?

Rares, promit un consum si mai mic, mai ales ca acum urmeaza schimbul de ulei si filtre. Proiectul cu podeaua stagneaza deocamdata, nu prea am timp de masina din pacate. Daca nu o fac cat de curand, o pun la vanzare. Singura problema e ca e scump sa o trimit in Ro. Ma gandesc sa-i instalez un subwoofer, dar poate nu cel Pioneer ci unu care sa incapa in locul suportului de scule de langa roate de rezerva (ala din polistiren negru). Asta s-ar potrivi, dar costa destul, plus amplif si capacitor. Ma mai gandesc. Poate ii fac eu incinta si gasesc un difuzor mai ieftin...ceva pe 10"

Link către comentariu
  • 1 month later...

la capitolul jante as merge pe unele de vRS sau un OZ superleggera...pe unde locuiesti? intreb pentru ca sunt suberbe peisajele, mi-ar placea sa vizitez.... :)

Modificat de mik15
Link către comentariu
ultimu_neuron

Jantele sunt modelul Spider, la fel ca cele de pe vRS, doar ca ale mele sunt pe 16" (de pe modelul Tour Sport) si nu pe 17". Cred ca ar arata mai bine cu 17" dar deocamdata e frumoasa si asa. Am avut si Superleggera in vedere, dar originalul arata intotdeauna mai bine zic eu.

Pozele sunt facute in Danemarca la plaja din Aarhus intr-o dimineata pe la 4... plecasem sa fac un filmulet cu rasaritul dar din pacate era cam innorat. Uite ce-a iesit

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
ultimu_neuron

Dupa cum am promis, revin cu un consum si mai mic. Probabil ca se putea si mai bine, dar cu siguranta n-o sa mai incerc sa aflu cat de putin consuma pentru ca iti trebuie nervi de chinez batran ca sa faci chestia asta. Am rezistat 35 de km, dar cam atat... pe urma, restul drumului pana acasa jar a mancat. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Vin cu doua noutati...

1. Azi mi s-a ars becul de la faza scurta de pe partea pasagerului. Le-am inlocuit pe amandoua cu OSRAM Night Breaker Plus. Pe cutie scrie "up to 90% more light on the road"...dar nu mi se par a fi decat vreo 20 - 30%. Oricum, sunt multumit. Lumina e mai alba si putin mai puternica. Un upgrade binevenit dupa parerea mea.

Pun si doua poze sa vedeti si voi diferenta. Vechiul bec GE pe partea soferului inlocuit acum cu Osram NBP. Pozele au aceleasi setari (ISO, Exposure, Aperture)

2. Celalat upgrade, asteptat de mult, vine pe partea de sunet. In sfarsit am cumparat un subwoofer si un amplificator. Urmeaza capacitorul pentru reducerea noise-ului si furnizarea unui curent constant si un set de cabluri mai acatarii...

Subwooferul a fost ales special, sa intre perfect in spatiul de sub carpeta din portbagaj, langa roata de rezerva. Ma gandesc sa pun amplificatorul in roata, sa fie totul cat mai ascuns... sa vad cum bag cricul si levierul dedesubt...sau poate le gasesc alt loc. Sugestiile sunt binevenite. :)

Abia astept sa ascult configuratia asta. O sa incerc si alt amplificator de imprumut, dar sper sa fiu multumit, in final, cu ce am. Revin cu impresii.

post-68562-0-28259800-1351886416_thumb.j

post-68562-0-28270500-1351886424_thumb.j

post-68562-0-68683500-1351886434_thumb.j

post-68562-0-37219100-1351886446_thumb.j

post-68562-0-28546900-1351886457_thumb.j

Link către comentariu
nicusor_pintilie

Salut , relativ putini km pentru varsta ei , vopseaua ingrijita dar ai o bulina neagra pentru locul unde ai am amplasat subwoferul Drumuri Bune

Link către comentariu

Din cate am citit pe forum aici, oamenii cu experienta in domeniul audio spun ca daca nu-l pui in fata, de exemplu in locul torpedoului, e gresit oricunde altundeva l-ai pune.

Am inteles ca trebuie reglat phase-ul asltfel incat sa auzi basul venind din fata. Asta ca sa compensezi pozitionarea gresita...

In rest, ce sa zic.... am cautat special un subwoofer care sa intre acolo; am vrut sa tin portbagajul gol.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Astazi masinuta a implinit un an de cand este a mea! In cei ~20.000 km de pana acum nu m-a dezamagit niciodata.

I-am schimbat putine componente: supapa de pe filtrul de motorina (avea o improvizatie pusa cand am cumparat-o) si un bec de pozitie care s-a ars (cu ocazia asta am zis sa schimb si becurile H4 cu Orsam Night Braker Plus care sunt putin mai puternice si mai albe). In curand o sa urmeze burduful de vinilin de la schimbator.... a inceput sa se cojeasca.

Modificari a primit pe partea audio (difuzoare Scanspeak, amplificator Focal si un mic subwoofer JL Audio).

Iluminarea interioara, portbagajului si numarului de inmatriculare pe led.

Jantele de vara sunt acum modelul Spider pe 16" care inlocuiesc replicile de A8 pe 17" cu care a venit masina.

In rest, filtre, ulei si motorina!

Link către comentariu
  • 4 months later...

Frumoasa masina! 

Sa o stapanesti sanatos in continuare.

Nu ai mai scris demult... ceva nou?

Ai vopsit bandourile pana la urma? Le-as vopsi si eu, sfaturi ceva?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!