Jump to content

GOLF MKIII GTI 2.0 16v - 150 bHP

pisu69

Postare recomandată

Salutare, urmaresc de ceva vreme acest forum si acum am si eu poze sa postez jucaria

GOLF III GTI

Am achizitionat-o in decembrie 2009, de undeva de prin BAIA MARE cu exorbitanta suma de 900 EURO !!! (bineinteles neinmatriculata...) inmatricularea m-a mai dus vre-1300 euro - taxa de poluare si cam 1000 euro bagati in ea ca sa pot iesi in siguranta pe strada - total: 3200 euro. La banii astia puteam s-o cumpar gata inmatriculata dar sincer, am preferat sa schimb eu piesele sa fiu mai sigur.

dotari standard:

- AC manual, ABS, AIRBAG

- radiopatefon de fabrica

- inchidere centralizata

- scaune sport de GTI

- trapa electrica

- proiectoare ceata

- stopuri fumurii HELLA

- jante aluminiu 15" OEM

dupa achizitie am schimbat urmatoarele:

- kit distributie, curea accesorii

- toate filtrele

- bujiii NGK cu 4 electrozi

- tot ce inseamna bucsa pe fata

- amortizoare fata noi OEM

- discuri de frana ventilate, striate, BREMBO MAX, placute fata ROADHOUSE sport, inclusiv schimbat lichid de frana

- etrieri spate

- rulment spate dreapta

- toba sport

- kit xenon faza scurta si leduri albe pe pozitie

- CD MP3 player si boxe

- chei briceag pt deschidere din telecomanda si alarma

- geamuri si oglinzi electrice OEM

- faruri

- stergatoare AEROTWIN VALEO

urmeaza:

- dezechipare totala pentru refacut tinichigerie si vopsitorie

- folie omologata pe geamuri

- paravanturi

- grila fata fara emblema

- hayon fara emblema

- al 3-lea stop OEM

- discuri frana spate si placute aferente (ASTEPT SUGESTII PT CEVA MAI SPORT)

- cruise control sau tempomat

- bord cu ceasuri albe

- volan de golf 4 sau 5 cu airbag

Masina este la service la vopsit, acum am primit poze.

post-6871-0-09631000-1323768169_thumb.jp

post-6871-0-56139500-1323768181_thumb.jp

post-6871-0-63764500-1323768195_thumb.jp

post-6871-0-43036300-1323768709_thumb.jp

post-6871-0-17762100-1323768719_thumb.jp

post-6871-0-75088000-1323768732_thumb.jp

Modificat de pisu69
Link către comentariu

Paravanturi?nu face asa ceva.

Mai bine buza fata de vr6,aia mai lata,si jante 17 santa monica.

Parerea mea.

Brgds

Link către comentariu

Sunt fumator si daca deschid geamul iti bate tot curentul ala direct in cap, trebuie sa gasesc o solutie - ceva astetic desigur, nu kitsch.

Link către comentariu

Pai nu la asta e buna trapa?

Tempomat sau cruise control e acelasi lucru.

O faci portacaliu cu negru?

Modificat de taz21
Link către comentariu

Nu-mi spune ca aia e masina ta :|

Pacat ca ai schimbat culoarea, am citit cu tot dragul si respectul ce ai schimbat la masina, pana cand am vazut ultimele 3 poze si mi-am intors putin parerea, n-as fi facut alegerea asta in locul tau, oricum ideea e sa-ti placa tie ( ca doar e a ta, nu a noastra)

Bafta!

Link către comentariu

Da taz, am facut-o deja portocaliu cu negru. Trapa e stricata, acum imi face cineva piesa celebra de la trapa din ceva alama, o sa ma costa cam 350 lei. Imi place sa fumez pe geam...

@r4ulik, ce are culoarea aia? accept critici constructive... nuanta de portocaliu care se vede in poze e relativa deoarece aparatul cu care sunt facute e destul de slab.

Link către comentariu

As fi mers pe culoarea OEM, sau eventual un negru, dar tot OEM :D

Scuza-ma dar dupa parerea mea arata mai bine, asa va da in "tuning". Nu am nimic cu orange, chiar imi place, dar la un GTI frumos, eu consider ca trebuie pastrat asa cum l-a dat mama lui, inclusiv la culoare!

ps. daca aveai 1.4 nici nu te deranjam, dar cand am vazut 2.0 16v, am zis ca merita sa arunc un ochi

Link către comentariu

Merge si orange cu negru...dar parerea mea este ca daca tot i-ai schimbat amortizoarele pe fata mai bine ii puneai o suspensie sport. :) Asa este inalta si aspectul sportiv nu il are. Nu e pacat de discurile alea de frana? :) O intrebare as avea si eu la tine. Am vazut ca ea a avut arcadele alea la aripi? Nu le mai pui? A mea nu le are si ma gandeam sa ii pun...sau nu...nu stiu ce sa fac. Parca sunt mai umflate aripile si arata mai frumos, dar parca si clean arata bine :)) sunt indecis in privinta asta.

Link către comentariu

@r4ulik - ps. daca aveai 1.4 nici nu te deranjam, dar cand am vazut 2.0 16v, am zis ca merita sa arunc un ochi LOL !!! si eu la fel, nu ma uit la motoare de scooter !!!

@phun nu merita suspensie sport la o masina care merge mult in oras, iti garantez ca suspensia cu care este echipat GTI de serie merge f bine si masina sta ca pe sine la condus sportiv, am pus-o eu f bine la incercare si sunt multumit. Oricum trebuie sa-mi iau un scut ca nu are si apoi mai discutam de alte aspecte. Am avut suspensie sport la alta masina, iti clantzane dintii in gura pe autostrada...ca asa-s drumurile la noi. Am pus arcadele la aripi si arata f bine, atasez poze cu masina gata.

Astazi urmeaza geamuri fumurii omologate.

Am rezolvat cu ABS-ul, ca mi se aprinsese becul, 2 senzori pe stanga, am rezolvat cu trapa, am rezolvat 99% dintre defecte.

Astazi am gasit la niste dezmembrari 2 scaune de GOLF 4 sport, urmeaza montaj ca ale mele sunt cam obosite.

Stie cineva unde gasesc si eu un volan de GOLF 4 in 3 spite si cu AIRBAG (dezmembrari in BUCURESTI si mprejurimi)?

post-6871-0-51839200-1324559774_thumb.jp

post-6871-0-30674300-1324559814_thumb.jp

Modificat de pisu69
Link către comentariu

Mi se pare mie sau nu e nici o diferenta la distanta dintre roata si aripa cand masina e pe elevator si pe strada?!

Link către comentariu

Tare asta cu 1.4 motor de scoooter.hahahaha.

Sa inteleg ca ai un gti si i-ai inaltat suspensia?pai tu nu aveai nevoie de gti...parerea mea.

Brgds

Link către comentariu

nu am inaltat suspensia ci asa am luat masina, nu am modificat nimik decat ca am schimbat amortizoarele cu unele noi OEM.

Nu imi plac comentariile tendentioase si da...este parerea ta strict.

Link către comentariu

Nu era nimic tendentios,dar asa ai spus tu in postul 11,cu suspensia inaltata.

Banuiesc ca esti destul de matur sa intelegi ca nu intotdeauna auzi ce vrei pe un forum...ramai cu bine si sarbatori fericite.

Brgds

Link către comentariu

Nu era nimic tendentios,dar asa ai spus tu in postul 11,cu suspensia inaltata.

Banuiesc ca esti destul de matur sa intelegi ca nu intotdeauna auzi ce vrei pe un forum...ramai cu bine si sarbatori fericite.

Brgds

Ok scuzele de rigoare, Sarbatori fericite la toti va doresc si sa va mearga masinutzele !!!

poti face o poza la motor ?

numai bine!

Pot face o poza dar spune-mi ce te intereseaza exact ca sa vezi despre ce e vorba concret.

Link către comentariu

Mk3 GTi :D, enough said. Foarte frumos arata, sa o conduci cu placere!

De ce ai schimbat totusi culoarea originala, un violet metalizat rar intalnit. Portocaliul cu negru este frumos, cu conditia sa o faci low-rider, adica sa o trantesti, sa ii pui jante mai mari si late polishate sau portocalii, atunci chiar va iesi in evidenta. Sarbatori fericite!160_0607_et+2006_waterfest_vw+_vw_gti_golf_orange_side_view_z.jpg

Link către comentariu

Am schimbat culoarea pentru ca asa mi s-a parut mie frumoasa pur si simplu si asta a fost gustul meu, violetul era frumos dar nu ma incanta in mod deosebit. De trantit pe burta nu e posibil momentan pentru ca e o masina de zi cu zi, nu este o masina de weekend, pe viitor mai discutam. As vrea niste jante pe 17 de vara si sa ramana astea pe 15 de iarna dar mai incolo ca nu mai sunt finante si momentan am un set de cauciucuri de vara noi pentru jantele astea asa ca...mai asteptam. Craciun fericit !

Link către comentariu

poti face o poza la motor ?

numai bine!

Pot face o poza dar spune-mi ce te intereseaza exact ca sa vezi despre ce e vorba concret.

Nimic concret, doar o imagine...daca nu e prea mare deranjul.

Link către comentariu

poza cu motorul solicitata

Ieri i-am montat scaune de GOLF 4, am sa pun si un DIY in acest sens.

post-6871-0-80091600-1325068711_thumb.jp

post-6871-0-45223100-1325068795_thumb.jp

Link către comentariu

daca ai tot pus scaunele de g4, de ce nu ai asteptat sa cauti unele sport? (au acele ridicaturi laterale pt sustinere,nu Recaro- doar sport)

vezi cum am eu pe masina

Link către comentariu

Pentru ca scaunul meu de la sofer era cam terminat iar scaunele astea le-am gasit la 200 lei amandoua (un pret decent zic eu) si sunt impecabile, in plus au si airbaguri functionale, masina de pe care le-am luat era intreaga (cu volan pe dreapta), ma gandesc sa fac un schimb mai incolo cand voi gasi ceva mai bun, pana una alta, sunt foarte confortabile iar schimbarea lor dureaza 5 minute...

Link către comentariu
  • 2 months later...

Masina de zi cu zi cu motor 2.0...Mergea frate macar niste arcuri sport cu amortizoare normale...dar vb aia...facem ce vrem cu fierul nostru

Link către comentariu
  • 2 years later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!